Да ударят магазините!!!

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Да ударят магазините!!!

Мнение от Кърцата »

Колеги дайте да спретнем една подписка ли що ли, ама спред мен ИАРА требе да провери магазините. В всички рибарски магазини се продават свободно мрежи. Както ми каза наскоро един бракониер, когато го заплаших че ще звънна на горските "звъни,вика, те и да доидат кво, ще ми вземат една мрежа за50лв.,а аз като фана 30-40 кила шаран по 3 кинта си я изплащам за едно пускане"
Аватар
doko
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от doko »

според мен няма да помогне те ще намерят някои рибари дет ще им оплетат и пак ще си безчинстват. Това ся да си в Китай кат те фанат с пищака в главата и нема да браконерства ма тва е България и засега е така. Ко да се прай. И се чудим кат отидем за риба що не кълве? Ми как да кълве кат нема риба. Ама ко да се прай
k.nikolov
новобранец
новобранец

Мнение от k.nikolov »

Ами то като се замисли човек не е незаконно да се продават мрежи - някои имат право да ги използват. Друг е въпроса, че всеки може да си купи, колкото и жалко да е за нас, които си ходим за риба за удоволствие с въдици. Пък и в рибарските магазини гледат да си правят оборот, за което не можем да им се сърдим. Ама както каза колегата така ще е и не виждам как това специално ще се промени. :(
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

Мрегите могат да се продават срещу разрешително за промишлен риболов, аз като ходя да си купувам патрони как ми искат разрешителното за оръжие, и то в същите магазини където се продават мрежите. Ама е въпрос на желание от съответните органи, а на тях не им се иска защото на много места бракониерите действат под протекция на горските. а за плетенето не съм съгласен, защото е много трудоемко и ще се повиши цената на продукта, а това ще откаже поне дребните риби в бранша
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

Пробвайте да си излеете мъката тук http://forum.nafa-bg.org/
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

Всичко това става в държава , която узакони дрогата за еднократна употреба , следват дебати и узаконяване на браковете между еднополови индивиди.............. все важни проблеми ... :(:(:(
Дано МВР се справи с бомбаджиите , иначе мрежите се пускат и от риболовни надзиратели , ИАРА ще трябва да създаде отдел "контраконтрольори" :D :D :D .. А както знаете , гарван гарвану ......... :(:(:(:(:(
На платено не одим !
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

А както знаете , гарван гарвану ......... око не вади....
Е те това най много важи у нас :roll:
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти
Изображение
milo69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от milo69 »

трябва да проверяват и магазините в които се продава риба,която е ловена от бракониери.доколкото знам в магазините трябва да имат документи за произход на рибата и то само видове риба,която се отглежда промишлено.в кварталния магазин редовно продават риба за която съм сигурен, че нямат документи, а няма и как да имат за мряна например.... все се каня да се обадя някъде но не знам къде трябва да се подаде сигнал и дали ще има ефект.....наближава никулден и всяка година става страшно - продават риба кой където свари, всякакви видове и всякакви размери....бракониерството може да бъде поне намалено и по този начин-като няма къде да си продават рибата едва ли ще бракониерстват толкова
Аватар
manutosko
новобранец
новобранец

Мнение от manutosko »

Ако си сигурен ,че има нещо нередно защо не звъннеш на Господари на ефира.Сигурен съм,че ще се заинтересуват.
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

milo69 направо ще спреш тока на братята мангасяри ми те завалииките от тая риба живеят :lol:
Кат няма риба ша захванат кокошките на бабетата из село :roll:
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти
Изображение
dsa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dsa »

kvo razreshitelno,be batka patroni si kupuvam i ne mi iskat ,a ti za mregi :lol: :lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”