Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Ще бием ли довечера?
Модератор: dantho.mihov
- muso
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Re: Ще бием ли довечера?
Равен 2 на 2 , пак резила не е пълен !КИРО написа:сега влизам в къщи,кво напраиха наще бе ?
Чете ли се или да увелича малко ?
- ribarq
- сериозен играч
Не се косете ...наще направиха крачка назад ,но според мен се готвят за голям скок

- Local
- учете се от него
Рибарче, те наще са уникални ще вземат и назад да скочатribarq написа:Не се косете ...наще направиха крачка назад ,но според мен се готвят за голям скок![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Клавиатура риба не лови!!!
-
- ще става разбирач
Бе какво ги оплюхте момчетата?Не са играли толкова добре и на такива обороти отдавна.А и тия не са бармани и сервитьори,имат стабилен отбор и ми се струва че доста отбори ще спънат 

Stand and fight
- Local
- учете се от него
Executor, има определено още какво много да се желае, лично аз видях едни разхождащите се 30 милиона по терена, и бездействие на халфове и защита, как не ни навряха още 2 гола много се чудя.
А за отбора на Черна Гора... то това е половината отбор на Сърбия... а сърбите са НЯКОИ във футбола, те първа ще объркат сметката на много отбори, а и ние си ги подценихме.
И все пак успех на нашите момчета, дано се класираме.
А за отбора на Черна Гора... то това е половината отбор на Сърбия... а сърбите са НЯКОИ във футбола, те първа ще объркат сметката на много отбори, а и ние си ги подценихме.
И все пак успех на нашите момчета, дано се класираме.
Клавиатура риба не лови!!!
Аз най се чудя на Бербо защо с лека ръка(или по-точно с лек крак) пропусна онова положение в началото на мача.Тъкмо си викам айде стана гола(и май Черна гора също си го помислиха) а то....човека реши да се прави на вируоз.А имам един въпрос-не се ли класира само първият отбор от групите на Европа? 

кои е виновен сега ? сигурно пак вратарчето или защитата ? този път маи е друг . като не вкарваш ти вкарват
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
Днес изтече инфо от щаба на Ман.Юн , че са объркаси с последният си трансфер!!!!! Трябвало да купят 9-ката на Черна гора, а не на България. 

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ако не го искат може да го подарят на цс*а,при чичо му Митко.Пак да му вика "Бербат,от тебе не съм доволен хич"HARRY77 написа:Днес изтече инфо от щаба на Ман.Юн , че са объркаси с последният си трансфер!!!!! Трябвало да купят 9-ката на Черна гора, а не на България.

Абе квалификациите за европейското и за миналото световно ги бяхме започнали добре ,но не се класирахме.Сега дано пък да стане обратното!