Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Снимки на УЛОВИСТИ воблери
Модератор: emo vasilev
-
- фен клуб-скобар
Re: Снимки на УЛОВИСТИ воблери
Докарал си го.Не е зле като за наинаещ.Много добре си го направил.
БРАВО
БРАВО

"Remember what happens in Vegas, stays in Vegas. Except for herpes. That shit''ll come back with you."

-
- ще става разбирач
Прав си колега марко поло,и аз съм на това мнение за копирането.И без това на мен ми е малко бедна фантазията
пак и е по-лесно така-гледаш и правиш
по-долу съм снимал моите home made воблери които са копия на някои известни марки и модели но не са с реалните си размери искам да ви попитам бърка ли се това
материяля на всички воблери е чам,темперни бои,флумастери,перманентни маркери и за лопатките от диск като на 1ния воблерите лопатката е от стара ролка корда.Всичките са лакирани със нитроцелуозен лак който ми беше останал от лакирането на бюрото но сварши и ще си взимам нов но се чудя какъв яхтен или пак същия
но само да ви кажа че маркерите се размазват в нитроцелуозния.
Чао и наслука на всички воблеромоделисти

по-долу съм снимал моите home made воблери които са копия на някои известни марки и модели но не са с реалните си размери искам да ви попитам бърка ли се това

материяля на всички воблери е чам,темперни бои,флумастери,перманентни маркери и за лопатките от диск като на 1ния воблерите лопатката е от стара ролка корда.Всичките са лакирани със нитроцелуозен лак който ми беше останал от лакирането на бюрото но сварши и ще си взимам нов но се чудя какъв яхтен или пак същия

Чао и наслука на всички воблеромоделисти

-
- кандидат преподавател
Марко наистина си прав ,че трябва да почнем с копирането но неможех да открия добри снимки .Благодарности за труда .
Почвам новото прозводство още щом завълша почнатите.Имам няколко завършени но несъм ги снимал .Ще ги снимам и ще ги кача за мнение.
Почвам новото прозводство още щом завълша почнатите.Имам няколко завършени но несъм ги снимал .Ще ги снимам и ще ги кача за мнение.

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- разбира нещата
Утре съм на Лобош ...дано да се похваля със самоделките 

Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
Имам едно ъгли 3-4см не сам го мерил с бял корем и син гръб имам от същия модел с зелено и червено тяло но сам забелязал че въпреки еднаквата форма кефала многократно предпочита синия. За сега не разполагам с голди но по снимките тук живот и здраве и ша направя няколко самоделки.
кьоркефали
Ето за тази разцветка говоря
малко е малка но такава си беше в сайта и кат нямам с кво да снимам моя воблер...
кьоркефали
О-о-о Марко ,чак сега видях темата и дущата ми моментално се стопли.Няколко часа преди това падна голямо ровене из разни сайтове,а те снимките на моделите били пред очите ми.Благодаря ,защото пак доказа стази тема ,че си добър човек!Ще се възползвам от някои модели и като хвана риба ще я покажа заедно с ловеца! Сърдечен поздрав!!!!!!!!!!!!!!!
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Дайте някакво коментарче за тия воблери на strike pro. Уловисти ли са?

кьоркефали
С това ли се изчерпаха най-уловистите воблери. Няма ли да има още модели
?

кьоркефали
-
- ще става разбирач
Марко уловисти са рапалките. Но този модел "Tail Dancer /TD/"
не мога да го намеря.
предлага се това:

Кажи кой модел от тези е като:
Rapala - Tail Dancer /TD/
Аз не съм много в час и се мъча да се ориентирам ?
не мога да го намеря.
предлага се това:

Кажи кой модел от тези е като:
Rapala - Tail Dancer /TD/
Аз не съм много в час и се мъча да се ориентирам ?
Оче веднъй браво за темата очаквам с нетарпение слеващите примамки 

кьоркефали

e teq stavat za struma noga klen i som se izkarvaat se po mnogo

Ето тези стават за Струма, много клен и сом се изкарват. Модел RPH
Catch and release 

С този модел миналата есен на едно язовирче със сомове и бели риби беше настанало чудовищно скубане на бели риби.Докато стигне инфото до ушите ми и периода вече беше поотминал(разбирайте рибата наплашена и резултатите дръпнали назад),както и да е с моя приятел се стягаме и над вечер решаваме да го проверим .На стената ,която е само от големи каманаци дузина спинингисти яко прочесва със силиконови примамки тук таме някоя бяла риба се обажда.Да си призная с туйстерите небях на ти.След час се угадих и започнах да си ровя из примамките докато не закачих ето този красавец.От второ замятане резултат.Така продължих да ги мъкна една след друга а наоколо смут,голям смут .Никой невад нищо само гледат.На следващата вечер се повтори същото нещо самоче го нямаше лутането със силикона .И така три вечери под ред докато ми омръзна...Историята ще продължа друг път с успехите ми на сомове които заместиха белите риби.Marco Polo написа:Едно дълбокогазещо Салмо, тачено от сомаджии и тролингисти.
Толкова от мен за този модел.
Момчета, мога ли да ви питам знаете ли колко е голямо тва салмо, колко гази и колко грама е? 

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
-
- кандидат преподавател
Марко дай нещо за Дунава , че кат ми свърши ревизията ги подкарвам 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ