Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Материали
Модератор: emo vasilev
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: Материали
Ами ако се направи калъп и лопатките да се леят от силикон за прозорци дали няма да става.
после отиваш в един магазин за автобои вземаш си някоя извратена перла 50 гр. оцветяваш отгоре автолак

- чуруликпенчо
- сериозен играч
Toлкова път ,за един път????????? Вземи си лексан за 2-3 лева ,и с него ще изработиш поне 40 воблера.Ами ако се направи калъп и лопатките да се леят от силикон за прозорци дали няма да става.после отиваш в един магазин за автобои вземаш си някоя извратена перла 50 гр. оцветяваш отгоре автолак
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Мамка му и лексан,Чуруликпенчо,къде мога да намеря от него!? 

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
Всъщност лексана е поликарбонат , търси го така и Гугъла ще ти каже къде го продават във Варна .Камбата написа:Мамка му и лексан,Чуруликпенчо,къде мога да намеря от него!?
Не е скъп , за обтекателя на мотора купих парче 500х600мм./дебел 4мм./ и струваше към 15-16лв.
Не се чупи , може да се огъва на студено до 90 градуса на абкант , лично пробвах на менгеме с чук . Може да се термоформова/над котлон

http://www.bestimex.net/offices.php?sid ... n=show_all ... фирмата продава и на парчета .Има и други фирми-вносители , аз купих от тази.
В страни от темата с воблеростроенето: Решил съм зимата да си направя лодка от лексан , естествено прозрачна , и ще мога да си гледам под нея дъното , камъните , водораслите , рибите .... А като влезна в язовир на 300м. навътре ще се вижда само двигателя и аз , ходещ по водата

На платено не одим !
Ако воблерчетата са малки пробвай с пласмасата от новите кутийки на тик так малко е тънка и е подходяща само за малко воблери но не се чупи а се огъва за разлика от ставите кутии 

кьоркефали