Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Бомбаджии...
Модератор: bobopeli
- Zvezdichko
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Бомбаджии...
Дано им откъснат ръцете на тия кучета неедни
Днес за пръв път видях подобни чешити. Първо залагаха бомбите, после обираха със срекмето... Жалко, че не си записах горещите телефони. Късно. Следващият път а ги видя, директно ще звъня!!!

Днес за пръв път видях подобни чешити. Първо залагаха бомбите, после обираха със срекмето... Жалко, че не си записах горещите телефони. Късно. Следващият път а ги видя, директно ще звъня!!!
Кефя се на всичко, дори и на звяра на аватара 

- zapalen_92
- разбира нещата
Re: Бомбаджии...
Бе то винаги никой не бил си записал горещите телефони!Къде кой като каже че видял бракониери все някак се измъква с този номер(нямах телефооон,не съм си записал телефонитеее,не ми вдигнахаа,падна ми батерията на телефонааа)И тем подобни от тоя сорт.Мен ме съмнява че ги имат рибарите,но ги е страх да сигнализират.Zvezdichko написа:Дано им откъснат ръцете на тия кучета неедни![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Zvezdichko
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Абе и елементът страх си го има ... пък и да не се хабят излишно нерви.
Кефя се на всичко, дори и на звяра на аватара 

Е като имах телефоните и се обадих ....................познай какво стана
Просто не дойдоха

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- zapalen_92
- разбира нещата
И тях толкова ги е еня за нас рибарите!!!Ако ние не си помогнем няма кой да ни помогне.Така е дошла и идеята за релийза.Все пак сме в БГ!!bkd написа:Е като имах телефоните и се обадих ....................познай какво станаПросто не дойдоха
![]()