Добър излет на Стрелци

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
nedved3
разбира нещата
разбира нещата

Добър излет на Стрелци

Мнение от nedved3 »

Здравейте колеги,днес се върнахме с Панко от язовира на село Стрелци.Изкарахме супер,красива природа,рибата даваше а пък и вечерно време си изкарвахме супер.На леко ловяхме само на жито защото на друга сръв веднага забиваше слънчака,излизаха добри каракуди и постоянно захранвахме само с жито.На дъно бяхме на пружина и на двета куки стилиопор(жълт).Положението беше същото каракуди.на язовира излиза приличка щука затова повъртях малко и с клатушката но нищо.Гонихме щуките на тапи с каракудки и за два дни Панко изкара само ч брой към 1,5 килограма.Последния ден на 2 метра от брега точно пред водораслите на три пъти при вадене на каракудата щука и взимаше от повърхноста ,ядосах се и взех тапата хвърлих я на мястото на перото и след няма и 2 минути тапата потъна ,засекох и изках да изкарам щуката на повърхноста да не ми се забие в тревите,да ама не направи един скок до брега видяхме я беше към 5 килограма но заби в тревите и докато Панко влизаше с кепа да я изкара тч пригриза повода и избяга.Последната вечер стояхме до към 12 часа и пиивахме и мохабет.Точно лягаме и едната камбана на въдижата дрънна ,Панко ми вика аиде удари нещо едро аз му казвам поредната каракуда ,но удари пак и викам я да отида да я извада,Панко ме пита да идва ли с мен ,но аз си мислих че е каракуда и му казах че няма нужда.Слезнах при бъдиците и докато отивам със слабото фенерче към нея виждам как влиза в язовира затичах се и викнах панко.Хванах въдижата а аванса не спря да отпуска влакното Панко се съблече и аиде вътре с кепа.Мислих си че е голям шаран и го усешсх накъде отива само по върха на въдижата,след половин цас тормоз Панко ме пита накъде е рибата а аз му казах че трябва да е някъде пред него светна с фенерчето и ми каза че е много бчла за щаран помислих си че е толстолоб,когато Панко го загреба с кепа и го изкарахме на брега се указа че рибока който сме хванали е сом.Бяхме много доволно от желия излет за два дни 30 килограма каракуда,една щука и една изтървана и едно чудовище с мустаци което закова кантара на 10,300 килограма.Риболова беше страхотен.Ето и снимките.

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Риболова беше отличен :D :D :D :D :D :D :D :D :D Пожелавам на всички подобно изжовяване беше супер.
bisqo
разбира нещата
разбира нещата

Re: Добър излет на Стрелци

Мнение от bisqo »

браво за страхотния излет :D дай малко инфо за язовира-платен ли е, рибата как се взима.не съм го посещавал за това и малко инфо относно как се стига до там ще ти бъда много благодарен.
Изображение
Незнанието не е извинение.
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=af997 ... 48&search=
кои от сичките язовири е?? и платен ли е или с билет.сега ти разгледах галерията много готино язовирче е.има си и лещичка и папурчи а местата ограничени ли са.
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
natrii
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от natrii »

Ето маалко по големички снимките :wink:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Сомчето кърти колега :twisted:
ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Изображение
Аватар
ded
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ded »

:D :D :D :D
Тоз, който падне в бой той не умира.
Аватар
pan4o
новобранец
новобранец

Мнение от pan4o »

Колеги язовирчето е точно след Стрелци посока Дрангово в дясно стената вътви заедно с главния път пътя е идеален,
платен е 4 лева на ден няма ограничение за въдиците и е платен до толкова колкото някъв си човек от селото да извади някои лев рибата си е от преди и винаги си е давала.
В момента щуката е доста активна там, за густото от щуката няма да обеснявам кефа е веднъж, а пък кефа от сома които извадихме е несравним много се изкефих пожелавам го на всички ви.
Ако ходите за щуката само каракуда и по малка да е че голямата обикаля много яко и се забива в тревите.
Има и много големи шарани и тоустолоп но не дадоха не знам каква е причината.
Изображение
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

Браво момчета,другиа пат да си изкарате и штуката,штото ваша си е :wink:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Аватар
pan4o
новобранец
новобранец

Мнение от pan4o »

Стига че не искам да си спомням :) но все пак е добре
Изображение
Аватар
nedved3
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от nedved3 »

На отсрещния бряг на язовира е само папури,но колеги щукари са си направили няколко дупки и ловят там,онзи ден 3 човека изкараха 12 щуки,ако си щукар това е мястото :D :D :D :D :D :D ,само да не хванете нашата защото си я изкам :D :D :D :D :D :D :D :D ,иначе на язовира има щука и от 8 килограма ,едни колеги в петък изкараха и такова парче яко е.
Аватар
zografa
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zografa »

Браво бе кефите максимално язък за щуката ама карай следващия път :D
Аватар
Franko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Franko »

айде утре съм там :lol: така де, да си пробвам и аз късмета с тез по 8 кг където... :wink:пък ако има и по големи няма да им се сърдя.
http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
Аватар
nedved3
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от nedved3 »

Кажи на човека където събира таксата че от форума си го разбеал и че две момчета са били там с две нощувки ,да ти каже каде сме били отивай там с дребна каракудка на тапа и с блесна 100% ще имаш удар и да пишеш като се прибереш.успех
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Супер риболов :smt023 :smt023 :smt023 Екшъна е бил як :smt023
Изображение
Аватар
Franko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Franko »

100% ама не бил днешния ден.От 11ч до 17ч изредих целия арсенал блесни и воблери,обиколих го целия и нъц.Ден с ден и т.н.Може и от часовия диапазон в който съм бил да е проблема,но констатирах валата.Инъче дърпат яки каракуди на пружина.
http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”