Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сафридът се показа
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Сафридът се показа
Благодаря ти за вниманиетоКИРО написа:По принцип не е проблем за мен,зависи от времето.Като наближи момента,пиши пак,ще се помъчим да намерим отговор на въпроса.Добре дошла,и дано да е за дълго.

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Аеее,от севера що мълчите,как е там хавата.
Като не казвате,аз ще кажа,преди малко се върна комшията от Калиакра с две пълни кофи едър сафрид.Че ми се зареждата батериите на фотото,щях да ви го покажа.Вчера пак е излизал от Болата,8кг.Появили се и драконите,но като се мръдне стотина метра,не те закачат.
Аз пък утре ще ходя на друго място,да видим кви ще ги напраим.
Като не казвате,аз ще кажа,преди малко се върна комшията от Калиакра с две пълни кофи едър сафрид.Че ми се зареждата батериите на фотото,щях да ви го покажа.Вчера пак е излизал от Болата,8кг.Появили се и драконите,но като се мръдне стотина метра,не те закачат.
Аз пък утре ще ходя на друго място,да видим кви ще ги напраим.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- новобранец
ех,и в Бургас да беше така.
- justinian
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
На 06.09.2008 г. посетих Болата със семейството си. Мястото е страхотно, както за риболов, така и за почивка. На плажната ивица бяха подредени десетина джипа с колесари, а пред Болата и пред Калиакра се наблюдаваха множество лодки. Щом излезеше риболовен плавателен съд, от чисто любопитство оглеждах такъмите и улова. В повечето случаи си личеше, че хората знаят за каква риба са влезли и какви пособия се използват. Е, имаше и изключения... Като цяло обаче, мога уверено да заявя, че сафрид този ден НЯМАШЕ. Най-успешния риболовец, който аз видях имаше около килограм ДРЕБЕН сафрид. Не претендирам за изчерпателност на информацията, но ви уверявам в достоверността й.
На буната, вляво от плажа имаше няколко ентусиасти, които здраво хвърляха бомбарди посред милионите иларии, които ,групирани в огромни ята на повърхността късаха нервите им с нехайното си, дори пренебрежително отношение към усърдието им.
На буната, вляво от плажа имаше няколко ентусиасти, които здраво хвърляха бомбарди посред милионите иларии, които ,групирани в огромни ята на повърхността късаха нервите им с нехайното си, дори пренебрежително отношение към усърдието им.

Сърцето на глупавите е в техните уста, а устата на мъдрите са в тяхното сърце.
-
- новобранец
Юсти,незнам къде и как си гледал , но и аз бях там /вътре/ и смятах да не пиша но ....Всички си лапкаха редовно и имаха по4-5кг.Рибата бе горе 4-5 метър пред Калиакра се обади чернокоп - съседна лодка извади 6 бр. от раз. нашта 4 бр, общо.Рибата бе м/у 16-18м и на 5-8 м дълбочина .Излчзох ме с 7-8 кг. около 13.00ч. смятам ,че после са подобрили резултата значително ,така ,че не надничай а питай мисля ,че няма лошо от едно"колега как е
,колко имате"
,колко имате"
- КИРО
- Обратна връзка:
justinian,Днес пак е ходил,било е по-слабо / към 12 кг /,и няколко чернокопа,малко по-големи от сафрид.
Едно пояснение,не е бил пред Калиакра,а пред Русалка,но е влизал от Болата.Бяла лодка отвън,червена отвътре,двигател HONDA 10 кс.Номера на колата е..........................няма да кажа.
Едно пояснение,не е бил пред Калиакра,а пред Русалка,но е влизал от Болата.Бяла лодка отвън,червена отвътре,двигател HONDA 10 кс.Номера на колата е..........................няма да кажа.

-
- новобранец
Киро,нали не става дума за мен.Днес релакс-бира ,ф1и други там таковата нали.Но да продължа -на 05.09- на юг само заргани и 3 бр. 250-300гр риби,незнам как да ги наричам -чернокоп ли ,лефер ли.... Данна от днес -Примирско-чернокоп но колко .... ще проверя в четвъртък
- КИРО
- Обратна връзка:
Дълъг,ако живееш в Кичево,може и за теб да става дума.
Или ако кажеш колко 7-ци имат колата и ремаркето заедно.

Или ако кажеш колко 7-ци имат колата и ремаркето заедно.

- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Дългия салам,къде ги хвана тея чудати риби,лефери ли са,чернокопи ли са...?
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- КИРО
- Обратна връзка:
Спокоооо...,не са в нашата градина.Вече си лягам,утре ще пусна едно репортажче за днешния излет.Камбата написа:Дългия салам,къде ги хвана тея чудати риби,лефери ли са,чернокопи ли са...?
То и без туй,дългия салам само на снимки вярва.

За десерт.
http://www.vbox7.com/play:db738033
Кире казваи някакво инфо за сафрида, чух че вчера пред Галата и пред Траката са взели. Ако е така да изваждаме вече гуменките.
Пашата обича смелите.
- КИРО
- Обратна връзка:
Барета,вчера писах.Повече нямам инфо,ако някой друг знае повече,да се усмихне.
- КИРО
- Обратна връзка:
dalgiqsalam,казвай братче как е на Калиакрата,че мойто инфо от днес е за хора със слаби сърца.
А също и от Обзор да дадете инфо.
А също и от Обзор да дадете инфо.
-
- новобранец
Барета,надувай гуменката.Следват жокери-Бяла,посока север,6.00ч.zuri 90мм,5-5.2 км/ч.,60-70м.зад лодката и гледай сиир.Жалко ,че времето вкисва но копона си струваше от всякъде/лошото е ,че не снимам а и немога да качвам снимки/.Киро,Калиакра днес е било слабо а около 19.00- жесток дъжд.това екоето знам.Синеморец-големи джуруми но рибата не взима/чепаре , воблер неиска и това е/Созопол-същата история само на мрежи имат 50-60 риби и то долу на мрежата/хванати са пред "Градина" БАСИ КАК ДУХА ДАНО НЕ ИЗДУХА РИБИТЕ ОТ БЯЛА!!!!!
11
11
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Който има лодка ще хваща,ние от брега май няма да успеем.Чух и аз,че на воблер извън залива излизали добри лефери,че и много.За сметка на това на брега няма нищо!
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.