Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган по това време?!?!?!
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ако се случи, считай че е обсолютен късмет - аз единствено съм опитвал на кафяв силиконов червей - на външен вид като Морския червей - внасят ги от Турция обаче - 10 или 15 парченца са в опаковка. Но и тогава е трудно. Около теб вземат по 10 заргани а ти ако имаш 2 си е рекорд за силикона.hip_hlop написа:На блесна или на силиконова рибка можели да се лoви заргана или няква друга морска риба![]()
![]()
Някой ако има друго скрито оръжие да го "извади"

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
- HEMINGUEI
- ще става разбирач
СКРИЙТЕ ВЕДНАГА ТАЯ СНИМКА Д+ УРУМОВ ДА НЕ СЕ ПОБОЛЕЕ!!!
Във Варна днес разпитах все още има морски червеи, така че утре живот и здраве / и убаво време / ще опитам. За да вкарам още малко адреналин ще кажа че край Варна вчера хващали добре ЗАЗИ.............. Дерзайте и наслука, ако няма ЗАЗИ мятаме поповете 

Който може хваща!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
няма такова нещо.HEMINGUEI написа:СКРИЙТЕ ВЕДНАГА ТАЯ СНИМКА Д+ УРУМОВ ДА НЕ СЕ ПОБОЛЕЕ!!!![]()
![]()
Във Варна днес разпитах все още има морски червеи, така че утре ...

И...още нещо, зизи не е около Варна..., а във

агентите ми са всеки ден по местата и се отсрамват добре, ако се запази т'ва време и западния вятър ...и рибата ще я има.
...ако си прочел т'ва ще ти

durumov написа:за Варна - калкан ... никъде
- попчета ... не ме интересуват, чак през Април като
направят хайвера
- но затова пък заргани има още![]()
![]()
на 1ва - 6 човека - 16 заргани (неделя 04.12 - до 17.00ч.)... 3те са мои...
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!