2-ро коляно за болонезе Maver Falcon 145 MX - 6 метра

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Публикувай отговор
Аватар
stoianoff
научил се да хвърля
научил се да хвърля

2-ро коляно за болонезе Maver Falcon 145 MX - 6 метра

Мнение от stoianoff »

Това е въдицата, която съм пазил най-много ог всички такъми до сега. Интересното е, че се счупи при засечка на едно малко морунажче 10 см.
Та! Колеги, ако някой има възможност нека помогне - с ново или употребявано, но здраво коляно за такава въдица. Коляното или снадка, както го наричаме е 2-рото след върха.

Телефона ми е 089 4 5335 86 или на ЛС-то.
Стоян
Едри!
Regar
фен клуб-скобар

Re: 2-ро коляно за болонезе Maver Falcon 145 MX - 6 метра

Мнение от Regar »

Можеш да попиташ във форума на "Майсторски риболов", защото те май са вносители на Maver за БГ. Ето линка за сайта http://masterfishing.bg/
Мисля, че ще ти се реши проблема или поне ще те насочат.
Аватар
stoianoff
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от stoianoff »

Обадих се до магазина на Майсторски риболов до Пирогов, но ми казаха, че модела е свършил и нямат резервни части.
Аз доколкото знам, че е нормално да се продават/доставят/ няколко години след като е спрян от производство даден телескоп части за него. Не е логично да си купувам нов и заедно с това и всички части за пръчката докато е чисто нова.
Но ще видя и в техния форум. Благодаря!
Едри!
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

Трудно ще намериш старичка е...аз имах такава петица и я дадох за 30лв.... :wink:
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
Аватар
stoianoff
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от stoianoff »

TRANSKI RIBAR написа:Трудно ще намериш старичка е...аз имах такава петица и я дадох за 30лв.... :wink:
Моята я купих в началото на тази година, но знам, че не е нов модел. В каталога на Мавър за 2008 аналогичния модел Maver Falcon 145 MX - 6 метра е съвсем различен, даже с около 100 г.по-тежък, диаметъра му е по-голям и т.н.
А ловил съм 10-15 пъти с нея, заслужава си да потърся някое парче от някой, пък дано се получи.
Едри!
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

свали коляното от въдицата и с него обиколи магазините ,не може от някой директен да не ти пасне,после другото е лесно.ако не можеш да се справиш ми я прати да ти я оправя.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
stoianoff
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от stoianoff »

butnik написа:свали коляното от въдицата и с него обиколи магазините ,не може от някой директен да не ти пасне,после другото е лесно.ако не можеш да се справиш ми я прати да ти я оправя.
Имам една Tica Winner 7 м. директен, мерих неговото коляно и а-ха! да стане, ама не! Малко е по късо и с по-голям диаметър в двата края.
Иначе благодаря ти за предложението, ако не успея до края на седмицата де се оправя ще се свържа с теб и ще ти я пратя.
Едри!
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”