Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз.КОПРИНКА-ГОЛЯМОТО РАЗОЧАРОВАНИЕ
- tihomi1111
- научил се да хвърля
яз.КОПРИНКА-ГОЛЯМОТО РАЗОЧАРОВАНИЕ
Неделя-07.09. 6.00ч.Място яз.Копринка .Пристигаме с голям хъс на въпросния язовир с тайната надежда да излъжем някоя бяла риба или костур на тролинг ,а защо не и някой сом.Спираме на брега под заведението отдясно на стената и започваме да стягаме лодката все още е тъмно но,това не пречи на бракониерите.Точно до нас на 50м 3-ма идиота явно стреснати от ранното ни идване взеха да прибират мрежата си нервно,а въпросната мрежа бе просто наблъскана с риба.След множество псувни от наша страна все пак се пуснахме по вода-ИЗНЕНАДА след садките на 200м. чепаре като идиотите се забързаха да не би да го закачим.Поредна порция нашенска "родна реч" и след още 200м. Я ОЩЕ ЕДНА ИЗНЕНАДА-точно по средата на язовира още една мрежа.Колеги знам ,че темата не е за тука но просто мисля ,че тук някой ще се замисли относно бъдещето на всички язовири.Апропо тези със втората мрежа имаха доста добра екипировка относно лодка.След продължително упорстване да хванем нещо излъгахме един кефал и с това приключихме.
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: яз.КОПРИНКА-ГОЛЯМОТО РАЗОЧАРОВАНИЕ
А защо не звъннахте на ИАРА 

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
-
- ще става разбирач
Абе вие не се разбрахте че да звъннеш на ИАРА е все едно да звъннеш на тия с мрежите .Аз лично знам такива от въпросната ИАРА и от горското дето ги вършат същите работи но са ИЗВЪН ЗАКОНА тва е България 

ЖИВОТА Е ЩАСТЛИВА СЛУЧАЙНОСТ СЪС СМЪРТЕН ИЗХОД !
- tihomi1111
- научил се да хвърля
какъв е смисъла да звъниш на ИАРА ,като те самите сигурно знаят за какво става въпрос а си затварят очите както всичко друго във тази държава.
- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ей момчета, ако всички в този форум мислят като Вас, спукана ни е работата.
p.s. Сменете водоема.
p.s. Сменете водоема.
копринка е shit всеки път когато отида там,(на две седмици веднъж) се отчайвам,мрежите там са винаги онлайн :С:С:С:С:С
Спининга му е майката
tihomi1111 написа:какъв е смисъла да звъниш на ИАРА ,като те самите сигурно знаят за какво става въпрос а си затварят очите както всичко друго във тази държава.
Не си прав трябваше да звъннеш,има и съвестно работници там,миналата година малко след контра стената на Батак от един лагер разпъваха мрежа веднага алармирах ИАРА след около 30 минути дойде един джип и бракониерите си отнесаха глобата и им взеха и мрежата,за Пясъка съм звънял но резултат тогава нямаше но все пак опитах,така че трябваше да ги осведомиш а по-нататъка дали ще дойдат си е тяхна работа