Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Кастел
Модератор: sapuna
Кастел
Здравейте колеги, др седмица замислям един излет с приятелката и се спрях на Кастел. Моля всички които имат информация за водоема, място за преспиване цени път до там, каква риба излиза и на какво да споделят. Благодаря искрено на всички!
-Еи, Бракониер къф е тоя шаран на гърба ти бе?
-А?!? Гад мръсна как ме е налазила!!!
-А?!? Гад мръсна как ме е налазила!!!
Re: Кастел
http://www.castelo-fishing.com/lake.htm Ето това пише --- "Обитатели на водоема са и около 30 броя шарани с тегло 10-12 килограма, както и около 30-40 бр. шарани между 6 и 8 кг. Важно условие за запазване на популацията от едри риби е, че всички уловени шарани над 5 килограма ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се връщат обратно." Цената на непривилегированите шарани е 6 лева килограм.
След прочитането на този текст реших, че е добре да предложим на собственика на язовира следното:
1. на тридесетте шарани да се дадат звучни имена и да се сложат марки на гръбната им перка;
2. при всяко хващане на кръстен шаран да се извършва измерване на теглото и дължината му и да се обявяват измерените стойностите на интернет страницата на язовира, като се записва и дата на хващане;
3. да се води статистика на броя на хващанията на всеки кръстен шаран;
4. на страницата на язовира може да се обявяват и имената на рибарите хващали съответния шаран
След прочитането на този текст реших, че е добре да предложим на собственика на язовира следното:
1. на тридесетте шарани да се дадат звучни имена и да се сложат марки на гръбната им перка;
2. при всяко хващане на кръстен шаран да се извършва измерване на теглото и дължината му и да се обявяват измерените стойностите на интернет страницата на язовира, като се записва и дата на хващане;
3. да се води статистика на броя на хващанията на всеки кръстен шаран;
4. на страницата на язовира може да се обявяват и имената на рибарите хващали съответния шаран
- naieli
- новобранец
- Обратна връзка:
Здравей sa6kyto,
и ние със съпруга ми си направихме резервация за там ,но преди това мислим да отидем на Йовковци и към края на седмицата на Кастел.Може да се видим там и да се запознаем
и ние със съпруга ми си направихме резервация за там ,но преди това мислим да отидем на Йовковци и към края на седмицата на Кастел.Може да се видим там и да се запознаем

''Качеството на риболовеца-спортист не се измерва с дължината на пръчката''
За кои дати ви е резервацията.naieli написа:Здравей sa6kyto,

- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Звъннете да прескоча да се запознаем и да
по една бира няколко пъти 00359899879349 

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
- naieli
- новобранец
- Обратна връзка:
за 19 е резервацията
''Качеството на риболовеца-спортист не се измерва с дължината на пръчката''
naieli написа:за 19 е резервацията
Значи ще се видим.Ние също ще сме там от 19 до 22.