Имали ли сте проблеми по време на риболов със болни колеги!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Имали ли сте проблеми по време на риболов със болни колеги!!

Мнение от krokibg »

Колеги,току що е имало проблем на яз.Тракиец със нашия колега от Асеновград Васко с "Питона".Тролили си нашите момчета/Васко и братовчеда му/ и по едно време без да искат сакачили въдицата на друг колега който ловил от брега и имали бивак.Колегата извадил дънната заедно със воблера и вместо да го върне си го прибрал и започнала разправията.Васко излезнали на брега но човека извадил пистолет и го насочил към тях.За малко да стане голям проблем.Васко се обадил във полицията и сега са във Хасковската полиция всички на куп.Чудя се,какво ги кара хората да ходят за риба въоръжени като за трета световна война и дали не е време да си ходим и ние със по един КАЛАШНИК,каса със ЛИМОНКИ и ЛЕКА КАРТЕШНИЦА/ако евентуално засече калашника или бомбите нещат да гръмнат/ :shock: :o :roll: Ега ти и риболово - лова,направо вече си е страшно да се ходи по язовирите.Понякога,ако замръкнеш във водата,от разни биваци се чува страшна пукотевица и разни пияни идиоти стрелят на поразия където им падне.Има и разни мекерета,които иначе по друго време прашка нямаше да им се даде,но сега срещу някой лев се въоръжиха и правят демонстраций със оръжията които са им дадени за съвсем други работи.е,сега ще можете да си кажете кой каквото му душа сака по въпроса :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Re: Имали ли сте проблеми по време на риболов със болни колеги!!

Мнение от КИРО »

Любо,добре ме подсети,че и аз имам някъде един.Трябва да му направя годишен преглед.
А иначе по-въпроса--ами някои си избиват по тоя начин комплексите.
Не им идва на акъла,какво е това-оръжие.Кат си гръмнат ташаците,тогава реват.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
natrii
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от natrii »

Нали помните подписа на един колега:
НА РИБА,КАТО НА ВОЙНА! :twisted:
Света е малък,но идиоти има много... :(
ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Изображение
valat
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от valat »

изродии и гадове са такива хора :axe: :axe: аз бях на около 16-17 години когато с двама мои съученици отидохме на р.Янтра дебнехме предимно каракуда бяхме цяла нощ на реката до гр.Долна Оряховица и около 2-3 часа през ноща от отсрещния бряг на реката се чу (ей копеленца малки шави е-а майката ако несе махнете ще извадя пушката и ще ви гръмна) и в този момент се чу силен гърмел но ни си останахме на реката така че ива всякакви откачалки та дори да посегнат на лапетии
мразим гадните и шибани мангали АЗ СЪМ БЪЛГАРИНИзображение
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Като се има предвид че и Васко е ваоражен, нали си е полицай.
и моия газов е винаги на линия, като се има предвид че хода сам да пренощувам по някога, много знам какво можи да ми се случи. А тоягата е между седалките задалжително. :axe: :smt075 :smt071
Ех вечи и за риба неможим да ходим спокоини.за едното кило, рибар рибар убива :!: :?: :idea: :arrow: :evil: ?????????
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Това е върха на простотията,за една примамка дето струва 10 или 15 лв да се вади пистолет!Вместо хората да се почерпят на място,да завъртят някой лаф и да обменят информация,те водат битка.Колегата с лодката е напълно прав и го подкрепям,и дано всичко свърши благоприятно и има правда поне в правосъдието ни.
TICA FAN
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

SONY написа:Това е върха на простотията,за една примамка дето струва 10 или 15 лв да се вади пистолет!Вместо хората да се почерпят на място,да завъртят някой лаф и да обменят информация,те водат битка.Колегата с лодката е напълно прав и го подкрепям,и дано всичко свърши благоприятно и има правда поне в правосъдието ни.
неможи да коментираме кои крив кои прав.понежи несме били там.Васко ми е приател но си имам едно на ум с тези дето тролят.Защото и аз съм се нервил специално на Тракиец за един час един ми мина 10 пъти нат шамандурата. извиняваи ама и аз съм за риба нали така.има колеги които изобщо не се съобразяват когато тролят.
а и язовира е голям?
То колкото рибата там е наплашена?
Но чак пак пищови да вадят. одари там една маина и поживо поздраво.
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

За съжаление това го има и по яз.Искър.Едни хранят на шамандури за шаран ,другите влачат около тях и стават разправийте,като няма разбирателство.И станаха времена да се мисли за сигурноста,не е като преди.Така ,че нещо под възглавницата не е излишно,но да се действа с акъл.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
natrii
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от natrii »

Аз казвам всеки да си има свой си гьол...като Транския...и никой да не гледа у чуждото :twisted: Но пак ще има мизерници които ще ги мързи да си потдържат водите,та ще гледат у чуждата паница...абе няма изход...търпиме се,едни ще стрелят,други ще замахват заплашително...ама само с въдицата...и така :|
ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Изображение
Аватар
danail kacarov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от danail kacarov »

човек ходи на риба да разпустне а не да се кара и вади оражие(независимо газов или боен патлак в с лучия)
но се питам на война или на риба
мнооо комплексии и излишни нерви
BG тапотията избива на всякаде
Masterkarp
новобранец
новобранец

Мнение от Masterkarp »

като бях на Доспат и си хвърлям перцата на стената знаете колко е широко там ... двама с моторница ги виждам как се засилват към брега и се споглеждат ... веднага се сетих какво ще правят . .приближиха се на около 30 метра и завиха рязко .... обърнаха и гледат към мен вдигнах им среден пръст .. повече не минаха ... а бяха рибари защото предния ден влачеха ... ама като не хванаха нищо и дай ся да правим мръсно :lol: не ми пукаше за риболова .. простотията ме издразни :(
Преди всичко най-важното най-напред -след това може и после !

ЗА РИБА СЪМ !!!
HAZART
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от HAZART »

Колеги,току що се прибрахме със колегата ZAKO (Здравко) от Хасковската полиция.
Още не мога да повярвам ,че може да се случи такова нещо.
От закачена въдица до въоръжен сблъсък.Слава богу размина се,сега им иззеха пистолета и пишат актове.
П.П- Бяха преградили от бряг до бряг(на 2-3 метра от другия бряг) със шест дънни ,нямаха шамандура,просто невъзможно да се премине без да се закачи.
ТОВА,ЧЕ БРАКОНИЕРИТЕ СА НА СВОБОДА,НЕ Е ТЯХНА ЗАСЛУГА А Е НАША ГРЕШКА.

Изображение
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

Докато най-различни хора имат право да "НОСЯТ" оръжие, ще е така!Трябва драстично да се ограничи това право дори и за служители на МВР и МО!!!Хич не вдявам, що на някой старшинка-артелчик,всякакви тиловаци и свързочници и въобще повечето ни военни(че и пенсионираните!), или склададжия, техник в някоя от мнгоборойните службици, звена и там незнам си още как им казват по подръжката в МВР(а има и над пет института към това министерство например!), и прочее хора на щат без да са действащи полицаи!?! МВР има над 50 000 служители,както се разбра скоро, а от тях и на 20 000 не им трябва оръжие, убеден съм!Не ми се коментира колко "цивилни" са се сдобили със "законно" оръжие по най различни причини и винаги с някой лев, или познанството с когото трябва!
Най-вече режима с "разрешителните" си е един много добър бизнес :!: :!: Останалото Марко го е описал много точно какви са особености на БЪЛГАРЩИНАТА(брех, че дума!) :!:
Та извода е един, а от там и едно от възможните решения-имаш право да притежаваш оръжие, но нямаш право да го носиш и проблема с поне 200-300 000 законни оръжия и далаверката с подновяването на разрешителното за носене им ще се реши поне в по-голямата си степен, а и със сигурност няма да се стига до подобни бабаитлъци и по водоемите, че и на всякъде :!: :!: :idea:
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Що няма проблеми на теца и защо има големи риби- ми щото няма лодки !!! Ако лодките бяха забранени , или със 100 специални разрешителни за вътрешните водоеми , в големите язовири щяха да са нормални нещата! Единствените лодки които трябва да щъкат по водоемите нощем , трябва да са тези на ИАРА , с "топузи" отзад за прибиране на мрежи , чепарета , дънни и т.п.
Разрешението за ползване на лодки е един от основните фактори за отарашването на големите водоеми :idea: :idea:
Изображение
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

IDA написа:Що няма проблеми на теца и защо има големи риби- ми щото няма лодки !!! Ако лодките бяха забранени , или със 100 специални разрешителни за вътрешните водоеми , в големите язовири щяха да са нормални нещата! Единствените лодки които трябва да щъкат по водоемите нощем , трябва да са тези на ИАРА , с "топузи" отзад за прибиране на мрежи , чепарета , дънни и т.п.
Разрешението за ползване на лодки е един от основните фактори за отарашването на големите водоеми :idea: :idea:
Това пък за лодките от де го измисли, много комисарски звучи(ако Емилия Масларова купи въдица на всеки пенсионер и му осигури по няколко излета годишно с пари от излишъкЪ , те няма ли да поистарашат рибата доста успешно, като знаем колко народ са, а и едва ли релийза им в природата!) :?: :!: :?: :roll: И като има сто разрешителни, освен корупция друго няма да се роди, вервай, просто поредните чиновници ще си прибират бакшиша, а който може да отдели няколко бона за свестна лодка и двигател, едва ли ще са му проблем няколкото допълнителни стотака за документацията, която ще му трябва :!:
Ти например, колко цигани си видял/чул да са ходили на изпит по кормуване и листовки?!?много малко такива герои има да знаеш..., ама си карат колите законно...та с лодките същото ще стане.....плащаш малко повече и имаш "разрешително", а бабаитлъка по пътищата и водоемите(както се вижда) ще си остане...
а за "колеги" които разпъват десетки въдици и заграждат най-перспективните места(а понякога и единствените) за тях какви разрешителни да измислим(то и сега е забранено и много неколегиално това,ама...)!?
На язовир като Въча колко ли места за риболов от брега ще намериш :?: :!: :?:
...абе темата май беше друга,а ама карай...;)
Последно промяна от Jechev на Вто Сеп 09, 2008 2:14 am, променено общо 4 пъти.
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”