Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Ручейник откъде ?
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
Ручейник откъде ?
Здравейте на всички,
много моля за информация откъде мога в момента да купя ручейник /мамарец /. Смятам да издокарам един речен за уикенда по река Искър.
много моля за информация откъде мога в момента да купя ручейник /мамарец /. Смятам да издокарам един речен за уикенда по река Искър.
нека духа нека вее
ич през у.. мен ми не е
virbela
ич през у.. мен ми не е
virbela
На ручейника му казваме по Кюстендил мамарец, по Пловдив какавида.
Ручейник се намира целогодишно по нашите реки. Те са няколко вида и се излюпват в различните сезони на различни места. Най-масов е този който май-юни пожълтява и го ползваме през лятото. До август остават само пеперуди. Но най-хував е зимния, защото е най-едър и най-жълт от всички.
Болшинството от ручейниците се докарват от Кюстендил. Би трябвало да ги има по големите магазини от София.
Ручейник се намира целогодишно по нашите реки. Те са няколко вида и се излюпват в различните сезони на различни места. Най-масов е този който май-юни пожълтява и го ползваме през лятото. До август остават само пеперуди. Но най-хував е зимния, защото е най-едър и най-жълт от всички.
Болшинството от ручейниците се докарват от Кюстендил. Би трябвало да ги има по големите магазини от София.
- ivan_yo
- разбира нещата
най после още някой да знае че го има и през зиматаkalinux написа:На ручейника му казваме по Кюстендил мамарец, по Пловдив какавида.

ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
- barutchiata ©
- Администратор