Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Конуш
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Конуш
здравейте. нека някой с инфо сподели кво е дереджето на този язовир и как да стигна до него. чувал съм, че таксата е 15 лв, но има едри риби. мисля да го посетя, но незнам кво е положението с " интензитета на кълвежа", вида "стръв" и местонахождението. благодаря предварително на отзовалите се. успехи на всички.
TRABUCCO
-
- новобранец
Re: Конуш
наистина има едри риби,но последното ми ходене беше трагедия.само дребни шаранчета и каракуда.има също о много толстолоб,който пробвах на метода на колегата IDA обаче каракудите ме разцепиха и на него.такава е хавата от около месец.стръвта царевица и нещто на пружината поне аз така хващам.но задълйително трябва да си вземеш от царевицата която е на язовира защото хранят с нея,но да те предупредя смарди ужасно и има да те сарбят рацете 3 дена след това а и жена ти няма да ти дава да я пипаш,много е миризлива.вземат я от паткарник и я оставят да вкисне.иначе до там се стига през поповица после ахматово но в ахматово попитай .това е общо взето.може би трябва да захлади малко ,за да се размарда едрата риба.и аз цхакам да кажат че се е размардала и сам там.ако имам инфо 6те пиша
-
- фен клуб-скобар
Един колега от Божурище е чул някъде по морето за тоя язовир и като се прибрал се дигнал оттук ,та до Конуш.
По принцип каза ,че нощувката е била забранена ,но той се уредил да остане
и ги разцепил.
Това преди седмица някъде,може и повече.
По принцип каза ,че нощувката е била забранена ,но той се уредил да остане

Това преди седмица някъде,може и повече.
-
- новобранец
Таксата е 15 лв 100 %

-
- научил се да хвърля
точно това мисля да направя, а и да си наредя "пушките" и да се изпъна под чадъра със студена бира. благодаря на всички. няма да е излишно да кажете и за друга предпочитана стръв.achocarp написа:А случайно питам аз ,![]()
някой дае пробвал на протеинови топчета пък давиди тогава мъртвилолие
TRABUCCO