Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз Тича
Модератор: sapuna
яз Тича
Здравейте колеги , моляви за малко имформация за яз Тича, каква риба се лови , каква стръв се използва, имали закачки, каква стръв се използва? Благодаря на всички за помоща!!!!
Re: яз Тича
здрасти колега,аз пробвах там преди седмица,на Ловец на ръкава-ПЪЛНО КАПО,а и тези около мен си отидоха пак така с празни ръце!!!
Нивото се е вдигнало вярно,ама рибата я няма никаква-умряла работа!!!
Нивото се е вдигнало вярно,ама рибата я няма никаква-умряла работа!!!
- Fishing_Fan
- разбира нещата
По инфо чуто от баща ми,негов познат,в събота бил на яз.Тича при с.Ловец,резултат дребни червеноперки
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Аз бях там края на септември.При село Сушина е не бях кяпо за 2 дена само каракудки и малки кленчета .А и да ти кажа РИБАТА -ПОНЕ част от нея има РИБНА ТЕНИЯ.ще ги познаеш по големите кореми.
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
Здравейте.
Бях на Тича в петък,събота и неделя,в участъка на с.Ловец.Уловът ... около 15 кг. риба от 250-300 грама до кило ... нищо едро
"Комшиите" извадиха една сулка около 2-2,5 кг.
Ние бяхме "заложили" за сом на попово прасе,за шаран на царевица ... тук излезе едно кефалче
около 800гр. , и за сулка на рибка ... нищо ...
На "петното" което подхранвахме за плувка,на царевица излизаха шаранчета,каракуди,червеноперки ... на торен червей
каракуда и костур.
Въпреки всичко емоцията и почивката си заслужаваше
Бях на Тича в петък,събота и неделя,в участъка на с.Ловец.Уловът ... около 15 кг. риба от 250-300 грама до кило ... нищо едро

"Комшиите" извадиха една сулка около 2-2,5 кг.
Ние бяхме "заложили" за сом на попово прасе,за шаран на царевица ... тук излезе едно кефалче

На "петното" което подхранвахме за плувка,на царевица излизаха шаранчета,каракуди,червеноперки ... на торен червей
каракуда и костур.
Въпреки всичко емоцията и почивката си заслужаваше