яз Тича

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

niki19721
новобранец
новобранец

яз Тича

Мнение от niki19721 »

Здравейте колеги , моляви за малко имформация за яз Тича, каква риба се лови , каква стръв се използва, имали закачки, каква стръв се използва? Благодаря на всички за помоща!!!!
skoti18
новобранец
новобранец

Re: яз Тича

Мнение от skoti18 »

здрасти колега,аз пробвах там преди седмица,на Ловец на ръкава-ПЪЛНО КАПО,а и тези около мен си отидоха пак така с празни ръце!!!
Нивото се е вдигнало вярно,ама рибата я няма никаква-умряла работа!!!
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Fishing_Fan »

По инфо чуто от баща ми,негов познат,в събота бил на яз.Тича при с.Ловец,резултат дребни червеноперки
Аватар
MiTKo_Fisher
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MiTKo_Fisher »

Аз бях там края на септември.При село Сушина е не бях кяпо за 2 дена само каракудки и малки кленчета .А и да ти кажа РИБАТА -ПОНЕ част от нея има РИБНА ТЕНИЯ.ще ги познаеш по големите кореми.
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
Аватар
владо
новобранец
новобранец

Мнение от владо »

Здравейте.
Бях на Тича в петък,събота и неделя,в участъка на с.Ловец.Уловът ... около 15 кг. риба от 250-300 грама до кило ... нищо едро :evil:
"Комшиите" извадиха една сулка около 2-2,5 кг.
Ние бяхме "заложили" за сом на попово прасе,за шаран на царевица ... тук излезе едно кефалче :shock: около 800гр. , и за сулка на рибка ... нищо ...
На "петното" което подхранвахме за плувка,на царевица излизаха шаранчета,каракуди,червеноперки ... на торен червей
каракуда и костур.

Въпреки всичко емоцията и почивката си заслужаваше :wink:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”