Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

язовир Тошков Чарк
Модератор: sapuna
- 6tukara
- ще става разбирач
язовир Тошков Чарк
Колеги някой ходил ли е тази година на яз Тошков чарк и по точно чух че отново е забранен за риболов вярно ли е . Благодаря предварително.
АКО ИМА РИБА И НА БАСТУН, ЧЕ СЕ ХВАНЕ
-
- научил се да хвърля
Re: язовир Тошков Чарк
Прясно инфо от миналата седмица:язовира е забранен за риболов и ограден с мрежи! 

BULGARY
- петър власев
- разбира нещата
gogi1 написа:Прясно инфо от миналата седмица:язовира е забранен за риболов и ограден с мрежи!
Как пък са го оградили с мрежи целия ми е много чудно

Преди месец и полвина бях там просто на разходка да видя един приятел в ловната хижа.
Та язовира беше доста паднал,имаше колеги които ловяха но почти безрезултатно.
Гледайки какво беше времето от тогава до сега предполагам че язовира е паднал още и доста,мисля че е не си заслужава да ходиш .От южния път има сечища и малко след стената неможе да се минава
я чувствась себя очен хорошо
Лови се бабушки близо до развъдниците, но риболовът е доста тегав.Много е ниско нивото и няма следа от пастарва. 

- 6tukara
- ще става разбирач
Благодаря на всички колеги за отговорите питам защото един приятел минал от там преди 1 седмица и от стената се виждало много риба но и много табели риболова забранен. Аз ходих за последно миналата година май месец и видях да играе пъстърва но нямах време да ловя. Ако някой знае защо е защо е забранен да сподели а също и дали някой е ловил там през последният месец. Аза който не е ходил за мен това е един от най хубавите Български язовири - и можеби поредният унищожен. 

АКО ИМА РИБА И НА БАСТУН, ЧЕ СЕ ХВАНЕ