Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Моля за информация
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
Моля за информация
Колеги, ако има някой информация за р. Искър след или около Лакатник, моля да сподели: места, начин на ловене, на какво излиза евентуално пущината, по кое време на деня.
Предварително благодаря.
Предварително благодаря.
нека духа нека вее
ич през у.. мен ми не е
virbela
ич през у.. мен ми не е
virbela
Според мен е по добре да отидеш на яз.Искър ама ... ок !Имам инфо и за р.Искър!
По средното течение на реката излизат скобари,бели мрени и бая прилични кленове.Скобарите са във вировете с бавно течение и средна дълбочина около метър.
Белите Мрени са в началото на бързите вирове , а кленовете са навсякаде такаче кадето и да хвъриш се поне някои кленче ще излезе въпреки мътната и висока вода.Задължително е да имаш захранка (по твой избор) и то да имаш голямо количество.Към нея ще добавиш известно количество бели червеи.
По долното течение на реката може да ти удари едар шаран,предимно на дъно.
На Малък Искър (гр.Роман) върви много як риболов на едар скобар(500г-над 1кг.) и закачени на куката се борят яко.
По средното течение на реката излизат скобари,бели мрени и бая прилични кленове.Скобарите са във вировете с бавно течение и средна дълбочина около метър.
Белите Мрени са в началото на бързите вирове , а кленовете са навсякаде такаче кадето и да хвъриш се поне някои кленче ще излезе въпреки мътната и висока вода.Задължително е да имаш захранка (по твой избор) и то да имаш голямо количество.Към нея ще добавиш известно количество бели червеи.
По долното течение на реката може да ти удари едар шаран,предимно на дъно.
На Малък Искър (гр.Роман) върви много як риболов на едар скобар(500г-над 1кг.) и закачени на куката се борят яко.