Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

9 септември -Празник Чий !
Модератор: dantho.mihov
Re: 9 септември -Празник Чий !
Диканаров!!!!!!!!!!!!
ЕБАЛ съм ти и ДЕМОКРАЦИЯТА!!!!!!!
Ако некой може да ми покаже нещо хубаво станало откак сме "демократични" ще му се поклоня и на него!!!
И не ми пишете че сега носите дънки и ядете банани!!!!!!!
За един банан ли се продадохме на тъпите американци... ми той пъпеша е със същия вкус... или банана е с по-удобна форма.... за некой други дейности....

Ако некой може да ми покаже нещо хубаво станало откак сме "демократични" ще му се поклоня и на него!!!
За един банан ли се продадохме на тъпите американци... ми той пъпеша е със същия вкус... или банана е с по-удобна форма.... за некой други дейности....
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
И заради дългата ти косица
с която си на аватара,и незнам дали си пробвал банан,ама нема нищо общо с блюдкавия пъпеш.

drebens
Това за дънките ме уби - явно си много зле с "информацията за едно време" и повтаряш като грамофонна плоча "съвременна демократична пропаганда" за дънки и всякакви глупости.
По ония времена съм носил дънки, та съм се скъсвал - мога да ти покажа снимки на млади години.Много хора носеха, хиляди - не ставайте смешниииии.
=================================================================
И НЕ СТАВА ВЪПРОС ВЪОБЩЕ ЗА СОЦ. ПРОПАГАНДА !!! НЯМА ТАКОВА НЕЩО.
АМА КАТО ЧЕТЕТЕ КАТО ДЯВОЛА ЕВАНГЕЛИЕТО, КАКТО ВИ ИЗНАСЯ ТАКА ЩЕ Е.
Не може да се отрича всичко тотално, само ей така....просто да плюеме.
Егати тъпите аргументи - а миеш ли се всяка сутрин ?? Ни от банани, ни от пъпеши разбираш май....дето имам свобода на действията и словото,мисля че не,най малко че нося свободно дънки,прибирам се когато поискам,слушам каквато музика искам,ям банани не само на коледа,и пия уиски,и не се бръсна всяка сутрин за работа,а и няма кой да ми обръсне главата..........
Това за дънките ме уби - явно си много зле с "информацията за едно време" и повтаряш като грамофонна плоча "съвременна демократична пропаганда" за дънки и всякакви глупости.
По ония времена съм носил дънки, та съм се скъсвал - мога да ти покажа снимки на млади години.Много хора носеха, хиляди - не ставайте смешниииии.
=================================================================
И НЕ СТАВА ВЪПРОС ВЪОБЩЕ ЗА СОЦ. ПРОПАГАНДА !!! НЯМА ТАКОВА НЕЩО.
АМА КАТО ЧЕТЕТЕ КАТО ДЯВОЛА ЕВАНГЕЛИЕТО, КАКТО ВИ ИЗНАСЯ ТАКА ЩЕ Е.
Не може да се отрича всичко тотално, само ей така....просто да плюеме.
Последно промяна от Pedro на Вто Сеп 09, 2008 7:00 pm, променено общо 2 пъти.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Кърцата написа:Диканаров!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Бил съм малък, и си спомням за печати по краката за къси поли, за насилствено подстригване,за задължително сако в тримона и още куп тъпотии.А аз каквито пари съм вадел по Татово време ,някои сега не ги взимат,но въпреки това мразя комунизма и тъпите комунистически идеи с които ни заблуждаваха.Бях на 13г когато за първи път бях с нашите на екскурзия в соц страните и като влезнахме в Унгария и устата ми се затвори,чак във Видин на ферибота.Айде да не спорим за това.Всичко беше фалши умишлена антизападна пропаганда.Защо научихме за Чернобил от радио Свободна Европа.Малката ми дъщеря тъкмо се беше родила.Който е с такива възгледи ми е ВРАГ.Защо останахме шепа хора,колко се изчесаха навън.И всичко това е отражение от старото време и понеже комплексарите са били задушавани сега минават пред теб на червен светофар и са първи на прелеза и иска всячески да те погази.Даго духате всички комунисти.Жалки човешки отрепки.Я го вижте сер-гейчо кви бузи отпра.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Затова няма да се оправи държавата.Повече няма да пиша в тая тема,защо не погледнахте първата половина на поста,сигурно никога не сте виждали жив човек излязал от Белене,а моя дядо едва ли ще ме излъже че на 14 е бил като аз на 24,да п...м на тоя строй
,ама по добре да не го видя никога.А дали се мия си е моя работа,ама никой не ме принуждава.Слушайте мелодия на годината,карайте си москвичите и си лягайте в 8.30 след руския филм.

- майсторчето страхил
- сериозен играч
drebens написа:Затова няма да се оправи държавата.Повече няма да пиша в тая тема,защо не погледнахте първата половина на поста,сигурно никога не сте виждали жив човек излязал от Белене,а моя дядо едва ли ще ме излъже че на 14 е бил като аз на 24,да п...м на тоя строй![]()
,ама по добре да не го видя никога.А дали се мия си е моя работа,ама никой не ме принуждава.Слушайте мелодия на годината,карайте си москвичите и си лягайте в 8.30 след руския филм.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

-
- фен клуб-скобар
Много дебела станала работата.Дето вика Деди пийте по една ракия ,аз пък казвам да се заключи.
- cslav*Цветослав
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Лично аз започвам от 09.09
подготовката за рождения ден на баща ми на 11.09 , на 12.09 споменаваме баба ми , бог да я прости женицата ( 5 деца изгледала ) . До 14-15 . 09 бира и шкембе и започва подготовката за нови рождени дни - 22.09 сестра ми и 23.09 - тогава през лето 1960 съм се пръкнал аз за радост на фамилията и ужас на целата махала впоследствие
. Мноооого
. После се очертава дояждане и допиване на останалото , финансови луфтове до Свети Парастас и той септември се изнизаааа.... А за политическите постове - и из полициите съм влачен за частмаг , и много пари от държавна работа съм изкарвал , и дънките не ми слизаха от д....то , и са ме цакали тотално за голямата ми уста ... Моето мнение е , че който е целувал кафеви места , пак целува - който е подприран от чичо , пак го подпират - който е можел , пак си може . А който си
пиенето и гледа сеира на горните без злоба и не му пука
ще живее възможно и не по-дълго , но сигурно по-весело.
и слука на всички!

Карта в ръкава- руска рулетка с 2 патрона в барабана...
- петър власев
- разбира нещата
Айдеее смърт на американцитеееее.Долу комунизмааааа

я чувствась себя очен хорошо
-
- кандидат преподавател
петър власев написа:Айдеее смърт на американцитеееее.Долу комунизмааааа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Да си кажа и моито мнение по въпроса? на 34години сам половината ми живот мина в комунизма другата сега.и едното си имаше миноси и плюсове и другото поне до сега.
колеги говорите за номенклатура за постригани коси и т.н. Ами сина ми е 1.4 месеца като порасни предпочитам да учи като по моето време да има самодесциплина и уважение и самоконтрол макар и наложен от други. отколкото да се крие по градинките да шмарка кока, да бие учителките си, и да се гаври с възрасните..... само това ли е? какво бъдеще предлагат сега на децата ни, че ние за риба неможим да ги накараме да доидат с нас. че то сега и риба няма да ги подлажим.та камо ли да ни имат уважение.сажалявам но за мен разликата не е много голяма огъзихме се на едните сега се гъзим на другите.
както казва колегата ДИКАНАРОВ 20г немогат да окрадат това което саздадоха дедите ни .тези дето се криха по шумата, сега какво ще предложим на нашите деца какво сме създали???? нищо
създадоха го чуждите конпаний които на използват за ефтина работна ръка.
нащи деца ще живеят в домовете на дядовците си понежи ние цял живот да работим един апартамен 100000 неможим да земим. защо незнам?
за мен разликата е в това преди имаше риба сега няма, преди карахме лади сега мерцедес, но и с двете ходим за риба нали.сега на е старах да не на грамнат на некои язовир, преди ги беше старх дори да си помислят да гармат.
ами да ти еба и демокрацията, щом не ми предлага никква сигорност за семеиството ми.
Да верно е 1% от населението се замогна но какво да кажат другите 99% ще кажите ами да са учили.
ама не.тези дето бяха бармани и сервитори сега са богаташите те мамиха преди мамят и сега.
п.п мнението си е мое и никои неможи да ми го промени освен бъдещето.
колеги говорите за номенклатура за постригани коси и т.н. Ами сина ми е 1.4 месеца като порасни предпочитам да учи като по моето време да има самодесциплина и уважение и самоконтрол макар и наложен от други. отколкото да се крие по градинките да шмарка кока, да бие учителките си, и да се гаври с възрасните..... само това ли е? какво бъдеще предлагат сега на децата ни, че ние за риба неможим да ги накараме да доидат с нас. че то сега и риба няма да ги подлажим.та камо ли да ни имат уважение.сажалявам но за мен разликата не е много голяма огъзихме се на едните сега се гъзим на другите.
както казва колегата ДИКАНАРОВ 20г немогат да окрадат това което саздадоха дедите ни .тези дето се криха по шумата, сега какво ще предложим на нашите деца какво сме създали???? нищо
създадоха го чуждите конпаний които на използват за ефтина работна ръка.
нащи деца ще живеят в домовете на дядовците си понежи ние цял живот да работим един апартамен 100000 неможим да земим. защо незнам?
за мен разликата е в това преди имаше риба сега няма, преди карахме лади сега мерцедес, но и с двете ходим за риба нали.сега на е старах да не на грамнат на некои язовир, преди ги беше старх дори да си помислят да гармат.
ами да ти еба и демокрацията, щом не ми предлага никква сигорност за семеиството ми.
Да верно е 1% от населението се замогна но какво да кажат другите 99% ще кажите ами да са учили.
ама не.тези дето бяха бармани и сервитори сега са богаташите те мамиха преди мамят и сега.
п.п мнението си е мое и никои неможи да ми го промени освен бъдещето.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Носталгията по социализма е характерна за представителите на застаряващото поколение, които не че са се "офайдили" кой знае колко през онова време, но сега пък възможностите за тях са още по-малко! 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- учете се от него
Бъдещето ще покаже дали ЩЕ бъдем по добре, но миналото никой не може да промени - било то добро или лошо.
Може би сме единственият народ, който отрича и отхвърля ИСТОРИЯТА си.
Искам да кажа едно - ДУХАЙТЕ единствено пяната на бирата си и не превръщайте ФОРУМА в трибуна на политически излияния, които ще доведат единствено до разваляне на приятелства.
Защото смятам, че единственото за което сме в този Форум е стремежа на всеки да помогне на другите с каквото може и да обменяме знания свързани с РИБОЛОВА.
Който иска да празнува, който иска да НЕ празнува - налагането на мнение по какъвто и начин да е, е загубена мисия.
Аз празнувам това, че днес се прибрахме цялото семейство живи и здрави
.
Може би сме единственият народ, който отрича и отхвърля ИСТОРИЯТА си.
Искам да кажа едно - ДУХАЙТЕ единствено пяната на бирата си и не превръщайте ФОРУМА в трибуна на политически излияния, които ще доведат единствено до разваляне на приятелства.
Защото смятам, че единственото за което сме в този Форум е стремежа на всеки да помогне на другите с каквото може и да обменяме знания свързани с РИБОЛОВА.
Който иска да празнува, който иска да НЕ празнува - налагането на мнение по какъвто и начин да е, е загубена мисия.
Аз празнувам това, че днес се прибрахме цялото семейство живи и здрави

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.