БЛАГОТВОРИТЕЛНА АКЦИЯ - 2 - ПОМОЩ ОТ МЕН

Съобщения свързани със сайта и форума.

Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
pan4o
новобранец
новобранец

БЛАГОТВОРИТЕЛНА АКЦИЯ - 2 - ПОМОЩ ОТ МЕН

Мнение от pan4o »

Здравейте колеги освен с риболов се занимавам с програмиране и мога да помогам с каквото мога по сайта и каквото Вие кажете де.
Да си доида на думата де,преди време правих скрипт или на прост език програмен код с които чрез системата на уестдум да се даряват пари чрез смс на някоя сметка,ако господата от сайта са съгласни мога да изградя същия скипт и за нас да може чрез нета много хора да пратят смс-че е верно смс е 2.4 дарява но капка по капка цял язовир.
Надявам се да мога да помогна на сайта и на всички с каквото мога и не само за това предложение и за много други работи свързани с уеб дизайн програмиране и изработване на банери и всичко останало мога да помогна.
Изображение
SONY
учете се от него
учете се от него

Re: БЛАГОТВОРИТЕЛНА АКЦИЯ - 2 - ПОМОЩ ОТ МЕН

Мнение от SONY »

Интересно и правилно решение.Мисля , че посредством смс всички ще могат да дарят по нещо,както е известно вече всички имат ГСМ-и и едно смс-че за добрата кауза почти всеки би изпратил.Добра идея.
TICA FAN
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

:smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt045 :smt045 :smt045 :smt045
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Аватар
msirakov
новобранец
новобранец

Мнение от msirakov »

Идеята ми допада. Реализирайте я и пускам СМС веднага. Яд ме е че не можах да дам пари предния път за благотворителната акция за децата в дома, но от форума познавам лично само Кърцата и не можах да се свържа с него. Но със СМС система би било много по лесно за всички.
Изображение
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Предложението ти колега е за достойно за почит и уважение.Обаче SMS системата е нож с две остриета.Сигурна е,нямам в предвид пирамидалните структури,а самата процедура.Това е един вид услуга,за която сътветния тур оператор взема своята порция.ДДС-то и някакъв процент задължително остават в неговата сметка и от изпратените 2,40лв остават не повече от 1,60лв.Освен това процедурата по издаване на номер,обвързан с банкова сметка е доста тегава и изисква доста познания в тази насока.При предните акции превеждахме пари по сметка на Емо Василев.На 20лв имаше такса около 2.А при варианта с SMS загубите ще са доста по големи.При договореност с Мтел обаче може да се подсигури безплатна услуга,щом е с дарителска цел.Нека някой имащ възможност да проучи как стоят!Идеята е добра,но трябва доста добре да се усмислят нещата!
А за черната работа...ти си колега и получаваш моите поздравления! :smt023
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Браво,идеята е добра и трябва да се пробва някой да иде до Мтел или друг оператор да види какво може да се направи.Ако ли не,продължаваме по стария начин.Дано обаче има вратичка и да се случат нещата.Поздрав до всички съпричастни колеги :smt023 :smt023 :smt023
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Нищо не разбирам от тези системи и за съжаление нямам познати в мобилните оператори. Тук се споменава само един оператор мисля, че при всички условията са горе доло едни и същи а и доколкото знам имат изисквания за минимум SMS на месец и ако не го постигнеш ти отдържат от даренията. Иначе евала за предложението.
Доколкото познавам форомът едни и същи са активни истински, а на думи има голяма активност. Ако стане предложението с дарителска цел ще е идеално, но все си мисля,че тогава пак ще трябва да минат нещата през фондация или сдружение което явно сме неспособни да направим, имаше доста теми по въпроса не ме разбираите че ги повдигам отново, те са издъфкани одавна.

Все пак щом си ги правил опитаи да проучиш как стоят нещата от човека ( фирмата )за които си го правил ако е удобно разбира се.
Пак евала ак стане ще се съберат повечко със сигурност.
Аватар
pan4o
новобранец
новобранец

Мнение от pan4o »

Колеги първо искам да ви Благдаря за благодарностите но аз още нищо не съм направил иска ми се да направя нека собственика на хоста и домейна да провери в Мтел как седят работите щом е за Благотворителност и ще действам мога да направя и банери общо взето от каквото имате нужда по сайта търсете ме било то програмиране по УЕб или Уеб Дизайн каквото и да е не се колебайте да ме потарсите ще помагам :)
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Съобщения”