Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

9 септември -Празник Чий !
Модератор: dantho.mihov
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Re: 9 септември -Празник Чий !
Ми кой ще играе ролята на Гешев? Такова представление не може да мине без него....При кулаците ще има внедрен агент-провокатор, който ще е и ятак на комунягите.

Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Така де...докато се влезе във фаза "...ъъъ...ти мен уважааав'ш ли ме?"5кила написа:...нали всьщност друг ни е мерака?

@чуруликпенчо, трябва да спретнем кастинг май?

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- КИРО
- Обратна връзка:
Много интересно ми стана като прочетох това заглавие.Изказванията не ги четох,защото ми направи впечатление,че този който пусна темата,повече не се обади в нея.Май само да ви гледа сеира е пуснал това заглавие.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
сеира НИ е известен вече,баче кире....тоя,оня....КИРО написа:Много интересно ми стана като прочетох това заглавие.Изказванията не ги четох,защото ми направи впечатление,че този който пусна темата,повече не се обади в нея.Май само да ви гледа сеира е пуснал това заглавие.
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- КИРО
- Обратна връзка:
Аха,я да си налея едно.И аз само ша киризя.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
чукна кьоравотоКИРО написа:Аха,я да си налея едно..

- КИРО
- Обратна връзка:
Туй дето ми дойде по скайпа,от тебе ли беше...? Мерси,ще ти върна жеста , ай сега 

- GODzillata
От 8 сутринта?5кила написа:...от осем сьм така...

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
и теб ща оближа...само да се видим пакGODzillata написа:От 8 сутринта?5кила написа:...от осем сьм така...![]()

Chestarfield,
Пак ще кажа - ей за това става дума - дето си затваряте очите и си завирате главата в пясъка.. и отзад само ви работят...сега демократите и демокрацията.
Chestarfield - кажи какво даваш, ако някой демократ построи язовир.Минаха 20 години - язовир йок !За останалите 20 ще ли построят 20 язовира...като куманистите ??Еи колега 18 години ловим и неможим да изловим тези комунистически шарани и сомове
Пак ще кажа - ей за това става дума - дето си затваряте очите и си завирате главата в пясъка.. и отзад само ви работят...сега демократите и демокрацията.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
с малката подробност,че тия язовири майка ти и баща ги построиха и то БЕЗПЛАТНО...уекинка ангариика ,разбираш ли...Pedro написа:Chestarfield,Chestarfield - кажи какво даваш, ако някой демократ построи язовир.Минаха 20 години - язовир йок !За останалите 20 ще ли построят 20 язовира...като куманистите ??Еи колега 18 години ловим и неможим да изловим тези комунистически шарани и сомове
- КИРО
- Обратна връзка:
Прав си 5 %,ама а сега накарай някой да го направи - 

5kila,
Aз уважавам труда на нашите майки и бащи даже и когато е бил ангария- дори повече.А той не винаги е бил ангария.
Всичко е съдба в крайна сметка.Много върли (десетки, ако не и стотици хиляди)комунисти, и вътре в червата както се казва, си останаха супер бедняци и пейзани вдигайки комунистическите лозинги - само с това си останаха.
Докато други (в душата си смъртни техни врагове...или въобще неинтересуващи се от тази идея) станаха хора.
В момента картината е същата - дано тези дето мразят едните, и реват СДС СДС,или каквото и да е там, да прокопсат...ама не -виждам ги немили-недраги по борсите, опърпани като мръсни цигани... а други ...новобогаташи...
Ясна ли е картинката.
За мене лично, няма партия или личност,нито строй, на която да се кланям, и не съм се кланял НИКОГА.А вие плюйте и мразете - дано да прокопсате....същински комунисти...
И докато те бършеха потни чела копайки язовири, милиционерите ги биеха с палки по главите...весело.с малката подробност,че тия язовири майка ти и баща ги построиха и то БЕЗПЛАТНО...уекинка ангариика ,разбираш ли...
Aз уважавам труда на нашите майки и бащи даже и когато е бил ангария- дори повече.А той не винаги е бил ангария.
Всичко е съдба в крайна сметка.Много върли (десетки, ако не и стотици хиляди)комунисти, и вътре в червата както се казва, си останаха супер бедняци и пейзани вдигайки комунистическите лозинги - само с това си останаха.
Докато други (в душата си смъртни техни врагове...или въобще неинтересуващи се от тази идея) станаха хора.
В момента картината е същата - дано тези дето мразят едните, и реват СДС СДС,или каквото и да е там, да прокопсат...ама не -виждам ги немили-недраги по борсите, опърпани като мръсни цигани... а други ...новобогаташи...
Ясна ли е картинката.
За мене лично, няма партия или личност,нито строй, на която да се кланям, и не съм се кланял НИКОГА.А вие плюйте и мразете - дано да прокопсате....същински комунисти...
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Какви "борси"?Безработица ли имате в Русе? Към момента в българия работа неможе да си намери който неиска да работи! Повсеместно има липса на работна ръка. Познавам хора, които си продават камионите защото немогат да намерят кой да ги кара. А че преди са ви
и сега пак ни
....верно е, ама са едни и същи....

"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
- GODzillata
Няма безработица, има "безслужбица"!
Всеки иска да си клати краката под климатика, да има екстри и т.н., ама НЕ и да бачка!
Всеки иска да си клати краката под климатика, да има екстри и т.н., ама НЕ и да бачка!