Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

102:90 Баскетбол
Модератор: dantho.mihov
- Local
- учете се от него
102:90 Баскетбол
България - Финландия баскетбол, нашите момчета просто размазаха финландците във 3-тата и 4-тата част. Невероятно шоу, отдавна не се бях кефил така на наши национали. Дано бием и сърбите в следващия мач, за да се класираме за Евробаскет.
Клавиатура риба не лови!!!
-
- фен клуб-скобар
Re: 102:90 Баскетбол
Браво на наште.

"Remember what happens in Vegas, stays in Vegas. Except for herpes. That shit''ll come back with you."

- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Лошото е че Италианците са на път да загубят мача .
Унгарците обърнаха резултата.
Пълен срив в играта на Италианците.
И тогава нещата не зависят от нас само.
Силно се надявам ,че нашите ще уредят последния мач със Сърбите тук да ги бием с 2-3 точки разлика.
Пини Гершон ми се струва , че ще уреди работата ,ако Сърбите са се класирали дотогава.И да ни дадат да се класираме като един от най-добрите 2-ри отбори.
Унгарците обърнаха резултата.
Пълен срив в играта на Италианците.
И тогава нещата не зависят от нас само.
Силно се надявам ,че нашите ще уредят последния мач със Сърбите тук да ги бием с 2-3 точки разлика.
Пини Гершон ми се струва , че ще уреди работата ,ако Сърбите са се класирали дотогава.И да ни дадат да се класираме като един от най-добрите 2-ри отбори.

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Новини от последния час .
Италианците биха унгарците. 75-68 .
Това е много добре за нас.
Може и да се класираме дори и да паднем останалите 2 мача.
Сега гледам статистиката до момента.
Най- добрия 2 ри отбор сме от всички 2-ри в групите и с най-добри показатели ,като и няма кой да ни застрашава.
Ако нещата се развият добре в нашата група и останем 2-ри сме се класирали и с ако загубим с малка разлика и останалите 2 срещи.
Италианците биха унгарците. 75-68 .
Това е много добре за нас.
Може и да се класираме дори и да паднем останалите 2 мача.
Сега гледам статистиката до момента.
Най- добрия 2 ри отбор сме от всички 2-ри в групите и с най-добри показатели ,като и няма кой да ни застрашава.
Ако нещата се развият добре в нашата група и останем 2-ри сме се класирали и с ако загубим с малка разлика и останалите 2 срещи.

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Кога играем със сърбите и къде ?
Ако е тук отивам в Универсиада веднага 

- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Другата събота на 20-ти в Универсиада.sandista написа:Кога играем със сърбите и къде ?Ако е тук отивам в Универсиада веднага
Ама досега ,ако не си ходил по-добре не ходи

Да не станеш ти каръка.

А преди това имаме в сряда мач с Италия като гости.
Ако ходиш трябва да си най-малко 4 часа преди началото пред залата за да влезеш.
Входа е свободен и затварят вратите когато се напълни.
Така ще е докато някой не си размърда задника да построи една свястна зала за спорт да побира поне 10000 .

-
- фен клуб-скобар
d_bozhkov написа:sandista написа:Кога играем със сърбите и къде ?Ако е тук отивам в Универсиада веднага
Ама досега ,ако не си ходил по-добре не ходи

Да не станеш ти каръка.

Прав е

Аз три пъти съм ходил на футболен мач с чужди отбори и все падахме.
- Local
- учете се от него
Аз съм убеден че ще се класираме, ходете бе момци, до гъзъ ви е дет' се вика. На мен ми идва малко далечко...
Клавиатура риба не лови!!!