Язовирите в Бургаска област!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

ti6kata89
новобранец
новобранец

Язовирите в Бургаска област!

Мнение от ti6kata89 »

Нека всички бургазлий да споделят за успешните си изледи!
saksi
фен клуб-скобар

Re: Язовирите в Бургаска област!

Мнение от saksi »

Започни ти първи.
За да се отпуснат и другите :wink: .
ti6kata89
новобранец
новобранец

Мнение от ti6kata89 »

Добре сакси!В момента знам,че на язовир Цонево дава платика ,но много слабо!Камчията е разровна край с.Планиница и излетите са много трудни!Аз сам от този край и вече ми е много трудно да направя успешен излет :cry:
ti6kata89
новобранец
новобранец

Мнение от ti6kata89 »

Явно бургазлийте са тварде малко или никой не знае нещо по темата,защото никой не пише!Споделете де не се опъвайте :D
Аватар
Koleff
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Koleff »

Виж сега градски, малко се поразрови из форума, и ще установиш че има няколко теми за Бургас и региона:

1. http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=11&t=15276
2. http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=6&t=12465
ti6kata89 написа:Добре сакси!В момента знам,че на язовир Цонево дава платика ,но много слабо!Камчията е разровна край с.Планиница и излетите са много трудни!Аз сам от този край и вече ми е много трудно да направя успешен излет :cry:
Аз Камчията в нашия край тая година съм я отписал нацяло. :twisted:
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
halil1988
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от halil1988 »

Колега на Бургаското езеро дава постоянно каракуда и по някой шарана и от време на време червеноперка.И на Мандрата съм чувал че вадят хубави каракуди.
Успех и наслука на всички!
Изображение
ti6kata89
новобранец
новобранец

Мнение от ti6kata89 »

На езерото не е ли мръсна водата?Чувал сам че рибата мирише там!Иначе и аз съм виждал постоянно да има хора!Явно риба има!
sgerrard
новобранец
новобранец

Мнение от sgerrard »

Риба има, но и мрежите са навсякъде.Жителите на Комлука са го взели като бащиния и го експлоатират зверски.Помен от служители на ИАРА, да проверят какви са тези мрежи, никакъв.Иначе преди две седмици бях там на дъно с хранилка и царевица на куките за 2 часа изкарах 1 шаранче малко и 2 каракуди, ест. ги пуснах.Избрах си чисто място без крайбрежна растителност, без боклуци, без навалица наоколо, но с добра гледка, така че не мога да се оплача от излета.
геша
новобранец
новобранец

Мнение от геша »

Здравейте колеги нека и аз се включа в темата за Бургаските язовири,Принас общо взето неможем да се оплачем дрено но има ,Току що се пребирам от Камчия какво да ви кажа ,и там е голяма мъка всеки се радва на еднопедова каракуда и на дребна бабушка,На мандрата дава едра каракуда след мостовете на разлятото на прожина с две куки с черав,На Дебелт канала също има на царемица плюс малко захранка разбирасе,другаде не съм ходил,НАСЛУКА :drinkers:
javvor
новобранец
новобранец

Мнение от javvor »

Здравейте колеги,аз пробвах на Мандренското езеро, там излизат каракуди и костур,но засега май времето я обърка нещо,на захранка и царевица не се обади!А иначе от комлука наистина ходят и нито захранка нито черав ходят като някои парашутисти и вдигат аларма до небето! :mrgreen:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”