Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Щука
Модератор: Кърцата
Щука
Дайде инфо на радиус (50-60км) от София каде мога да поспинингувам за щука освен Богров там излизат само маломерни пo 15-20см.
Re: Щука
Здравей колега,дочух че има на "Патичарника"ако го знаеш къде е.
ами незнам каде се намира точно ако може да споделиш.iliqn_d написа:Здравей колега,дочух че има на "Патичарника"ако го знаеш къде е.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Знам един гьол с това име над Суходол,от ляво в посока Мало Бучино.Ако е този,незнам за щука там,преди имаше шаран.Та който знае ,нека потвърди.
Иначе става за щука на Чепинци,Негован.
Всичко може,но не всеки го можe.

на чепинци нещо не иска да калве щуката а на негован несъм ходил ще го видя. а др язовири може и на около 90-100км.MITKO70 написа:Знам един гьол с това име над Суходол,от ляво в посока Мало Бучино.Ако е този,незнам за щука там,преди имаше шаран.Та който знае ,нека потвърди.
има един гьол в Нови Искър зад завод Керамика там има в събота извадих две по около 1 кг.
колко е голям този гьол?vitor написа:има един гьол в Нови Искър зад завод Керамика там има в събота извадих две по около 1 кг.
ако някой мисли да ходи този уикенд бих се присъединил с удоволствие. имам собствен транспорт.
Точно за същия става дума,вадят се по някоя и др.каракуда,има дребни линчета,колко щуки има останали не знам,но аз изпуснах една в понеделник.За шаран не знам да има ловен скоро.MITKO70 написа:Знам един гьол с това име над Суходол,от ляво в посока Мало Бучино.Ако е този,незнам за щука там,преди имаше шаран.Та който знае ,нека потвърди.
Не е много голям,но е дълбок аз се замислям за събота рано сутрин да ходя пак ако има желаещи да свиркат.
- crazybot
- фен клуб-скобар
Шаран хванах преди 1 месец между каракудките на торен червей ама много дребенiliqn_d написа:Точно за същия става дума,вадят се по някоя и др.каракуда,има дребни линчета,колко щуки има останали не знам,но аз изпуснах една в понеделник.За шаран не знам да има ловен скоро.MITKO70 написа:Знам един гьол с това име над Суходол,от ляво в посока Мало Бучино.Ако е този,незнам за щука там,преди имаше шаран.Та който знае ,нека потвърди.
аз събота не мога, в неделя бих се присъединилvitor написа:Не е много голям,но е дълбок аз се замислям за събота рано сутрин да ходя пак ако има желаещи да свиркат.