Щека(Уип)

Модератор: sapuna

Аватар
MuTaKa
фен клуб-скобар

Щека(Уип)

Мнение от MuTaKa »

Бихте ли ми препорачали някаква Щека(Уип) от 8м нагоре.

и какво мислете за тази щека http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=1206 горе долу някаквва такава м и трябва все пак съм начинаеш в риболова с щека.
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Re: Щека(Уип)

Мнение от Local »

Вземи си ей туй чудо на 8м. http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=6564

Перфектен уип.
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
zapalen_92
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zapalen_92 »

Еееееееее какви са тези цени на тези щеки бре?Чак сега виждам по колко вървят.Никога няма да дам толкова пари за 8 метра карбон.Вярно удоволствие е да ловиш с качествени такъми ама чак пък толковаааа.Не виждам смисъл.
vlado-fidera
фен клуб-скобар

Мнение от vlado-fidera »

Колега zapalen_92 , добре, че не си видял другите цени-тази не е никаква. Има и по 6000лв. щеки
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' :D:D
Аватар
Koleff
и господ не е толокова добър

Мнение от Koleff »

MuTaKa написа:Бихте ли ми препорачали някаква Щека(Уип) от 8м нагоре.
и какво мислете за тази щека http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=1206 горе долу някаквва такава м и трябва все пак съм начинаеш в риболова с щека.
Мите, слушай Локал и няма да сбъркаш. Много ще й ходи тоя Уип - Browning - Pro-Canal на платформата ти. А и тя с е свикнала с него. :D
zapalen_92 написа:Еееееееее какви са тези цени на тези щеки бре?Чак сега виждам по колко вървят.Никога няма да дам толкова пари за 8 метра карбон.Вярно удоволствие е да ловиш с качествени такъми ама чак пък толковаааа.Не виждам смисъл.
А ти не се изказвай неподготвен, щото половината ти фен клуб сме щекари и ... :axe:... Като започнеш сам да си изкарваш паричките а не да чакаш на началник гарата, може и друга песен да запееш за качество и цена на такъмите. :!:
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

zapalen_92 написа:Еееееееее какви са тези цени на тези щеки бре?Чак сега виждам по колко вървят.Никога няма да дам толкова пари за 8 метра карбон.Вярно удоволствие е да ловиш с качествени такъми ама чак пък толковаааа.Не виждам смисъл.
Малкия,давай мнение за неща които от малко разбираш.Аз дадох за ремонт на колата 2000лв,някои си купуват по две коли за тия пари.Аз имам и този уип на Браунинг на 8м,перфектен прът и за дребна и едра риба.То май откакто съм го купил не съм разпъвал дългия сарък.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
MuTaKa
фен клуб-скобар

Мнение от MuTaKa »

Stront написа:
MuTaKa написа:Бихте ли ми препорачали някаква Щека(Уип) от 8м нагоре.
Мите, слушай Локал и няма да сбъркаш. Много ще й ходи тоя Уип - Browning - Pro-Canal на платформата ти. А и тя с е свикнала с него. :D

ок ще го видя изглежда ми добър. ще видя дали ще го взема .
shekira
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shekira »

Добре де,няма ли да заякне много с тоя Browning.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
Аватар
MuTaKa
фен клуб-скобар

Мнение от MuTaKa »

shekira написа:Добре де,няма ли да заякне много с тоя Browning.
лошо няма :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Ти държал ли си го,чети кво съм писъл,откакто го имам ловя с него,и не съм хванал 13м.За мен е вариант за втора щека,но всеки си знае.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Като го гледам в сайта , на осем метра тежи , горе-долу,колкото твойта осмица , пък на 9.40 колкото мойта :D :D :D
Взех да се позамислям- дали да не сменя дължината , от директна осмица , на 9.40 уип. Някой може ли да даде и мнение за по-дългия вариант на УИП-а :roll:
Изображение
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

IDA написа:
Като го гледам в сайта , на осем метра тежи , горе-долу,колкото твойта осмица , пък на 9.40 колкото мойта :D :D :D
Взех да се позамислям- дали да не сменя дължината , от директна осмица , на 9.40 уип. Някой може ли да даде и мнение за по-дългия вариант на УИП-а :roll:
Тежината им не се усеща толкова много, според мен даже на 8 метра е като детска играчка уипа, имат страхотен баланс! С оплетка са, подсилени са, и може да им се слага ластик до 1.6мм
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
Koleff

Мнение от Koleff »

Local написа:Тежината им не се усеща толкова много, според мен даже на 8 метра е като детска играчка уипа, имат страхотен баланс! С оплетка са, подсилени са, и може да им се слага ластик до 1.6мм
Даже в един друг форум, едни състезатели си говорят в една тема че до 1.85 мм ластик може да "носи". :). Моя е с 1.2 мм сега ама скоро ще се оборудвам с още поне един връх с по дебел ластик. :D
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Мен пък ми е твърде мек, като питон го чувствам малко :?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

С 2.1 ластик съм,държа го като директна 5-ца,уипа е перфектен,направил съм му още три върха,2кг шарани си ги удрям в гърдите,пръта си струва парите отвсякъде,много добре балансиран,с допълнителна оплетка.http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=7&t=16744
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”