Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

въпрос
Модератор: dantho.mihov
щракаш тук: http://gallery.nariba.com/ после отиваш на моята галерия после на качи снимки от там щракаш върху browse и си избираш снимката която искаш да качиш.
За другия вапрос в момента не се сещам.
За другия вапрос в момента не се сещам.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Ми ш требва да ги оразмериш малцеdoko написа:да обаче като избера browse и то почва да зарежда и си ги зарежда а после като отида на моята галерия няма качени снимки

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- Milena
- вече хвърля и на тежко
Извинете Г-н 5кила, виждам че сте компетентен по въпроса... и аз искам да си кача няколко снимки в галерията, но нещо не ми се получава...5кила написа:с фотошопа или некоя друга програма дето е за снимки..а това,дето искаш да ти е под името-качи АВАТАР,квото и да значиоттам става,ама има изисквания за размера..инак за снимките няма проблем
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ами не знам кьв е проблема,миличка:)))и аз нещо не мога ди си кача аватарче,хем ги оразмерявах до полуда....имаче сьс снимките не сьм имал проблем..ама аз повече разбирам от БРУТАЛЕН секс отколкото от снимки:)))нали се сещаш?или па не?трябва да го ПРЕЖИВЕЕШ 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- Milena
- вече хвърля и на тежко
не мисля, че има нещо за преживяване5кила написа:ами не знам кьв е проблема,миличка:)))и аз нещо не мога ди си кача аватарче,хем ги оразмерявах до полуда....имаче сьс снимките не сьм имал проблем..ама аз повече разбирам от БРУТАЛЕН секс отколкото от снимки:)))нали се сещаш?или па не?трябва да го ПРЕЖИВЕЕШ

- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
За да се обработят снимките първо си направете албум,например тук http://www.snimka.bg/ .Там автоматично ви ги намаля 600на800.Другото нещо,което трябва да направите е преди да запишите снимката в браузара е да и оправите формата ,тоест да стане JPEG.
.
.
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА