Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

D.A.M
Модератор: sapuna
D.A.M
Здравейте, искам да питам какво мислите за тази марка въдици.Качествени ли са и изобщо добри ли са като цяло?
И още един въпрос - специално този модел -http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=6436 добре ли е за спининг?
И още един въпрос - специално този модел -http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=6436 добре ли е за спининг?
Re: D.A.M
ами според мен е добър
И аз ти препоръчвам двуколенна.
Знам,че двуколенните са на-добри за спининг,но преднамерено търся телескоп именно заради удобство при транспорт.Спрях се на този модел но понеже все още се уча и запознавам с този вид риболов се чудя дали е подходяща.
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Marco Polo написа:За спининг ако не търсиш спецално къса транспортна дължина - вземи двуколенна пръчка.
А за ДАМ мнението ми... По-добре да не го споменавам...

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Добре де, кажете все пак боклуци ли си тия ДАМ и ако да ми препоръчайте нещо качествено.Божидар написа:Marco Polo написа:За спининг ако не търсиш спецално къса транспортна дължина - вземи двуколенна пръчка.
А за ДАМ мнението ми... По-добре да не го споменавам...![]()
![]()
![]()
![]()
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Всичко се прави в Китай но има и качественоIvelin66 написа:Дойче Ангелшпорт манифактур отдавна я няма в Германия.Това са китайски изпълнения под марката D.A.M

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Добре,а SPRO по - добър вариант ли е?
SPRO е по добрият вариянт.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Щом търсиш удобна за транспорт,а не за риболов въдица нищо няма да излезеatn написа:Знам,че двуколенните са на-добри за спининг,но преднамерено търся телескоп именно заради удобство при транспорт.Спрях се на този модел но понеже все още се уча и запознавам с този вид риболов се чудя дали е подходяща.

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Значи пръчката ще е за спинингов риболов - щука,бяла риба,костур.За място ще е добре да може да се позва на различни(язовири,езера,реки,блата..)Бюджета е много относително нещо,за мен е важно като взимам нещо да е каквото трябва а парите ще се намерят.
butnik, търся оптимален вариант между двете .
butnik, търся оптимален вариант между двете .
Абе бюджета винаги си има значение но съм на принципа че е много по добре да дадеш малко повечко парички и да знаеш че ги даваш веднъж вместо да купуваш боклуци и да се чудиш какво да ги правиш след това.Marco Polo написа:Е нали бюджета нямаше значение...ceslav написа:И колко кинти?
Около 220...
Мерси за препоръката ,а нещо от телескопите да ми кажеш?
Между другото се убедих че D.A.M са тотални боклуци 
Доставиха ми една от тях с производствено крив върхов водач а този под него се въртеше на секцията...

Доставиха ми една от тях с производствено крив върхов водач а този под него се въртеше на секцията...