Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Нова спининг пръчка
Модератор: sapuna
Нова спининг пръчка
Вчера си взех нова спинарка от Експо центъра New Hunter 300/Leght :3.00m /Section: 2/Action: 20-45/CARBON.
И макара Black Spin 30/8 Лагера.
Ето и снимки на 2-те :

извинявам се за лошото качество на снимките но ги правих с телефон по-късно ще направя с Фотоапарат.
И макара Black Spin 30/8 Лагера.
Ето и снимки на 2-те :

извинявам се за лошото качество на снимките но ги правих с телефон по-късно ще направя с Фотоапарат.
-
- фен клуб-скобар
Re: Нова спининг пръчка
ДА са ти честити и големи хищници да дърпаш с тях
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

мерсиvlado-fidera написа:ДА са ти честити и големи хищници да дърпаш с тях
-
- новобранец
Има ли нещо интересно на експото, в смисъл по-евтини нещица за спининг?
изложението е пълна скръб откъм риболовни неща, поне според мен. Има пет щанда на кръст със стоки, на някои места има предимно неща, които не се харчат по магазините, а сам й сложили и някаква надценка, че наеми трябва да се избиват, та ептен са се осрали. С всяка година и сезон това изложение е по-постно, явно логично му идва и краят.freelancer написа:Има ли нещо интересно на експото, в смисъл по-евтини нещица за спининг?
Аз отидох само за едно влакно, което се предлага от Видракс, но не бяха го донесли, щото явно се харчи, но за сметка на това са пуснали това, което никой не пипа, а и видях, че на някои макари са им надули цените с 10 % повече от цените в сайта, но това може да си е политика на фирмата - все пак у нета не плащаш наем на помещение. Но и въпреки това са свястна фирма, така че не мога да им се сърдя за такива дреболии.
ами по-евтини неща няма еднакви са горе-долу.freelancer написа:Има ли нещо интересно на експото, в смисъл по-евтини нещица за спининг?