яз.Искър - летище ?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

яз.Искър - летище ?

Мнение от sampo »

Изгрева ме завари във водата с тайната надежда да изненадам бялата риба в гръб , амаааааааа ...

Изображение

Трябваше да пусна и габаритните светлини на лодката срещу евентуален сблъсък ..

Изображение

Тъкмо просветна и започнаха атаките от въздуха :lol: ..

Изображение

Изображение

Изображение

Където и да бях из язовира , самолетите все минаваха над и около мен и кацаха да заредят с вода цистерните си ..

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Понякога и по двойки ..

Изображение

А на брега живота си продължаваше спокойно , все едно нищо не се случваше във водата ..

Изображение

Та колеги , не ходете да тролите на Искъра докато не се загаси и последния пожар в Рила , или ако ходите , взимайте си каски :lol: :lol: :lol:
На платено не одим !
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Re: яз.Искър - летище ?

Мнение от sampo »

Мойта лодка е от ламарина :roll: :lol:
На платено не одим !
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Абе не е бил сниман Сампо! Неговата лодка е с контролирано потъване и е специализирана за улов на бяла риба под вода! Така че са щели да му снимат само перископа и рибите в живарника. Не забелязахте ли , че е на брега и си храни стадото! :lol:
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Rib4o80
новобранец
новобранец

Мнение от Rib4o80 »

Колеги някой замислял се е дали при пълнене тези самолети заедно със водата не засмукват и по някоя риба :roll:
lusienn
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

Rib4o80 написа:Колеги някой замислял се е дали при пълнене тези самолети заедно със водата не засмукват и по някоя риба :roll:
Много хубави снимки-връщаме 1 седмица назат :arrow: За пръв път видех в средатта на язовира всичката риба горе-платика-да скача-шарани по пет кила скачаха целитте :arrow: Аз и Жорката бяхме за сом-хванахме 2 :arrow: Кормораните-и истинските-тип пиле -и тип мрежари хванаха повече :arrow: Друк куриоз 3 дена никакъв вятър-объркани движениятта-не можеш да пуснеш парашут-дахванеш посока на лодкатта-без него сме странично-и ни клати като на морето :arrow: Може и да е зел некоя риба самолетта
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”