Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз.Искър - летище ?
Модератор: sapuna
яз.Искър - летище ?
Изгрева ме завари във водата с тайната надежда да изненадам бялата риба в гръб , амаааааааа ...
Трябваше да пусна и габаритните светлини на лодката срещу евентуален сблъсък ..

Тъкмо просветна и започнаха атаките от въздуха
..

Където и да бях из язовира , самолетите все минаваха над и около мен и кацаха да заредят с вода цистерните си ..

Понякога и по двойки ..

А на брега живота си продължаваше спокойно , все едно нищо не се случваше във водата ..

Та колеги , не ходете да тролите на Искъра докато не се загаси и последния пожар в Рила , или ако ходите , взимайте си каски

Трябваше да пусна и габаритните светлини на лодката срещу евентуален сблъсък ..

Тъкмо просветна и започнаха атаките от въздуха

Където и да бях из язовира , самолетите все минаваха над и около мен и кацаха да заредят с вода цистерните си ..

Понякога и по двойки ..

А на брега живота си продължаваше спокойно , все едно нищо не се случваше във водата ..

Та колеги , не ходете да тролите на Искъра докато не се загаси и последния пожар в Рила , или ако ходите , взимайте си каски

На платено не одим !
- Диканаров
- кандидат преподавател
Re: яз.Искър - летище ?
Абе не е бил сниман Сампо! Неговата лодка е с контролирано потъване и е специализирана за улов на бяла риба под вода! Така че са щели да му снимат само перископа и рибите в живарника. Не забелязахте ли , че е на брега и си храни стадото! 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
-
- новобранец
Колеги някой замислял се е дали при пълнене тези самолети заедно със водата не засмукват и по някоя риба 

Много хубави снимки-връщаме 1 седмица назатRib4o80 написа:Колеги някой замислял се е дали при пълнене тези самолети заедно със водата не засмукват и по някоя риба

Риболовци.