бели лом

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

stiffen
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

бели лом

Мнение от stiffen »

В събота и неделя съм на бели лом,някой да има прясно инфо ще съм му много благодарен. Благодаря предварително
ако някой знае нешто эа някой по-добър язовир, нека пише!!!!
Proinov
фен клуб-скобар

Re: бели лом

Мнение от Proinov »

stiffen написа:ако някой знае нешто эа някой по-добър язовир, нека пише!!!!
Колега какво искаш да кажеш.За каква риба си се нагласил да ловиш.Какво искаш да има.
"Remember what happens in Vegas, stays in Vegas. Except for herpes. That shit''ll come back with you." :D :D :D
boby
новобранец
новобранец

Мнение от boby »

Инфото е от сряда,червеноперки до към 200 гр. и каракуда до 800 гр. окомерно.Бях на върбите преди помпената в посока от с.Студенец,южният бряг.Въдица фидер.Захранка за фидер за езеро на "Пеликан" ( за първи път я ползвам,доволен съм,за друг път може и да не се представи така) и различни хранилки и монтажи.Кука № 4-5 на бял червей или царевица от консерва.Най добре ми заработи на къс повод около 10 см.от хранилката и малка 4 гр. хранилка,добре изпъната линия и дистанции 30-50 м.
Аватар
dobromir_dimov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dobromir_dimov »

На Бели лом можеш да наскубеш здраво дребна червеноперка, някоя по- едра каракуда (700 - 800 гр) но за по- сериозна риба ме съмнява. Ходя там от три години и нито съм вадил шаран или амур, нито съм видял някой да вади.
Преди месец бях там до едни колеги, които бяха там от откриването и бивака им е сериозен (имат даже сателитна антена :)), както и техниката. И при тях резултата е същия. Гледах ги как как въртят с лодка по целия язовир и влачат за хищна риба, но там не видях резултат. Ако ти се лови червеноперка на плувка накисни жито, купи и бели червеи и се приготви да хванеш мускулна треска от вадене.
“Woe to you oh earth and sea
… for the devil sends the beast with wrath
because he knows the time is short
Let him who hath understanding
reckon the number of he beast
for it is a human number
its number is six hundred and sixty six”
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”