Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

бели лом
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
- Обратна връзка:
бели лом
В събота и неделя съм на бели лом,някой да има прясно инфо ще съм му много благодарен. Благодаря предварително
ако някой знае нешто эа някой по-добър язовир, нека пише!!!!
ако някой знае нешто эа някой по-добър язовир, нека пише!!!!
-
- фен клуб-скобар
Re: бели лом
Колега какво искаш да кажеш.За каква риба си се нагласил да ловиш.Какво искаш да има.stiffen написа:ако някой знае нешто эа някой по-добър язовир, нека пише!!!!
"Remember what happens in Vegas, stays in Vegas. Except for herpes. That shit''ll come back with you."

Инфото е от сряда,червеноперки до към 200 гр. и каракуда до 800 гр. окомерно.Бях на върбите преди помпената в посока от с.Студенец,южният бряг.Въдица фидер.Захранка за фидер за езеро на "Пеликан" ( за първи път я ползвам,доволен съм,за друг път може и да не се представи така) и различни хранилки и монтажи.Кука № 4-5 на бял червей или царевица от консерва.Най добре ми заработи на къс повод около 10 см.от хранилката и малка 4 гр. хранилка,добре изпъната линия и дистанции 30-50 м.
- dobromir_dimov
- научил се да хвърля
На Бели лом можеш да наскубеш здраво дребна червеноперка, някоя по- едра каракуда (700 - 800 гр) но за по- сериозна риба ме съмнява. Ходя там от три години и нито съм вадил шаран или амур, нито съм видял някой да вади.
Преди месец бях там до едни колеги, които бяха там от откриването и бивака им е сериозен (имат даже сателитна антена
), както и техниката. И при тях резултата е същия. Гледах ги как как въртят с лодка по целия язовир и влачат за хищна риба, но там не видях резултат. Ако ти се лови червеноперка на плувка накисни жито, купи и бели червеи и се приготви да хванеш мускулна треска от вадене.
Преди месец бях там до едни колеги, които бяха там от откриването и бивака им е сериозен (имат даже сателитна антена

“Woe to you oh earth and sea
… for the devil sends the beast with wrath
because he knows the time is short
Let him who hath understanding
reckon the number of he beast
for it is a human number
its number is six hundred and sixty six”
… for the devil sends the beast with wrath
because he knows the time is short
Let him who hath understanding
reckon the number of he beast
for it is a human number