Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Щека(Уип)
Модератор: sapuna
Re: Щека(Уип)
butnik написа:Ти държал ли си го,чети кво съм писъл,откакто го имам ловя с него,и не съм хванал 13м.За мен е вариант за втора щека,но всеки си знае.shekira написа:Добре де,няма ли да заякне много с тоя Browning.
Бутник,майтап да става, ама като го гледам в каталога тежи повече от моя ментач.Какви достойнства може да има 8-ца за 70 лв,освен,че ще заякне,off за спама,иначе казано Хаярлия да ти е
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
-
- новобранец
Приятел,ти знаеш ли какви риби можеш да вадиш с този уип,как можеш да го сравняваш с директен...уиповете и щеките си тежат малко или много,но са много по-здрави от дриректният телескоп,директният(говоря за карбоновите,стъклопластовите не ги обсъждам) е предимно за дребни риби и най-много до кило и половина,след това гърмиshekira написа:butnik написа:Ти държал ли си го,чети кво съм писъл,откакто го имам ловя с него,и не съм хванал 13м.За мен е вариант за втора щека,но всеки си знае.shekira написа:Добре де,няма ли да заякне много с тоя Browning.Бутник,майтап да става, ама като го гледам в каталога тежи повече от моя ментач.Какви достойнства може да има 8-ца за 70 лв,освен,че ще заякне,off за спама,иначе казано Хаярлия да ти е
с директен можеш ли да извадиш 4-5килограмов шаран,ааа

не обърквайте човека,уипа е страхотен и теглото му на 9,5 е точно 640гр.-мерил съм го
Батка,дай ги тия 4-5кг шарани и ще ти покажа как ги вядя с директна осмица.
-
- учете се от него
Смях , само извадените от мен толстолоби с директни шестица ,седмици и осмици са над 35 броя , от 3.500 , до 7.800 , пък те не са така миролюбиви като шараните..... Отделно шарани и амури , пак в тези параметри и доста повече на брой от толстолобитеfishermen1983 написа:
Приятел,ти знаеш ли какви риби можеш да вадиш с този уип,как можеш да го сравняваш с директен...уиповете и щеките си тежат малко или много,но са много по-здрави от дриректният телескоп,директният(говоря за карбоновите,стъклопластовите не ги обсъждам) е предимно за дребни риби и най-много до кило и половина,след това гърми
с директен можеш ли да извадиш 4-5килограмов шаран,ааа![]()
не обърквайте човека,уипа е страхотен и теглото му на 9,5 е точно 640гр.-мерил съм го

-
- новобранец
браво бе,вие сте номер 1,некакви феномени
явно там при вас изригвате
направете им малко реклама на тия въдици,да видиме къде е силата

направете им малко реклама на тия въдици,да видиме къде е силата

аз мисля си земаIDA написа:Благодаря на всички колеги за инфото за УИП-а ! Вече мисля по въпроса

Ето ти малко рекламаhttp://forum.nariba.com/viewtopic17729.html,ама IDA да ти обясни къде е силата на осмака ментач.fishermen1983 написа:браво бе,вие сте номер 1,некакви феномениявно там при вас изригвате
![]()
![]()
направете им малко реклама на тия въдици,да видиме къде е силата![]()
-
- учете се от него
Що пък "ментач"shekira написа:ама IDA да ти обясни къде е силата на осмака ментач.

За тези телескопи си се знае че фирмата е Полска и че цялата им продукция се произвежда в Китай. Имат и осмици от висок клас:
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=172
с които обаче не бих рискувал да ловя толстолоби

п.п. най-големия който съм хванал с директен ( седмица) е 7.800кг.
п.п.п. след като Боб Нъд лови шарани със доста стар и тежък модел щека (точно на Броунинг-"Browning Nickel Reflex ).....