Щека(Уип)

Модератор: sapuna

shekira
разбира нещата
разбира нещата

Re: Щека(Уип)

Мнение от shekira »

butnik написа:
shekira написа:Добре де,няма ли да заякне много с тоя Browning.
Ти държал ли си го,чети кво съм писъл,откакто го имам ловя с него,и не съм хванал 13м.За мен е вариант за втора щека,но всеки си знае.
Какви достойнства може да има 8-ца за 70 лв,освен,че ще заякне,off за спама,иначе казано Хаярлия да ти е
Бутник,майтап да става, ама като го гледам в каталога тежи повече от моя ментач.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
fishermen1983
новобранец
новобранец

Мнение от fishermen1983 »

shekira написа:
butnik написа:
shekira написа:Добре де,няма ли да заякне много с тоя Browning.
Ти държал ли си го,чети кво съм писъл,откакто го имам ловя с него,и не съм хванал 13м.За мен е вариант за втора щека,но всеки си знае.
Какви достойнства може да има 8-ца за 70 лв,освен,че ще заякне,off за спама,иначе казано Хаярлия да ти е
Бутник,майтап да става, ама като го гледам в каталога тежи повече от моя ментач.
Приятел,ти знаеш ли какви риби можеш да вадиш с този уип,как можеш да го сравняваш с директен...уиповете и щеките си тежат малко или много,но са много по-здрави от дриректният телескоп,директният(говоря за карбоновите,стъклопластовите не ги обсъждам) е предимно за дребни риби и най-много до кило и половина,след това гърми

с директен можеш ли да извадиш 4-5килограмов шаран,ааа :?:

не обърквайте човека,уипа е страхотен и теглото му на 9,5 е точно 640гр.-мерил съм го
shekira
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shekira »

Батка,дай ги тия 4-5кг шарани и ще ти покажа как ги вядя с директна осмица.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

fishermen1983 написа:
Приятел,ти знаеш ли какви риби можеш да вадиш с този уип,как можеш да го сравняваш с директен...уиповете и щеките си тежат малко или много,но са много по-здрави от дриректният телескоп,директният(говоря за карбоновите,стъклопластовите не ги обсъждам) е предимно за дребни риби и най-много до кило и половина,след това гърми

с директен можеш ли да извадиш 4-5килограмов шаран,ааа :?:

не обърквайте човека,уипа е страхотен и теглото му на 9,5 е точно 640гр.-мерил съм го
Смях , само извадените от мен толстолоби с директни шестица ,седмици и осмици са над 35 броя , от 3.500 , до 7.800 , пък те не са така миролюбиви като шараните..... Отделно шарани и амури , пак в тези параметри и доста повече на брой от толстолобите :idea:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение
fishermen1983
новобранец
новобранец

Мнение от fishermen1983 »

браво бе,вие сте номер 1,некакви феномени :lol:явно там при вас изригвате :lol: :lol:

направете им малко реклама на тия въдици,да видиме къде е силата :D :D
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Благодаря на всички колеги за инфото за УИП-а ! Вече мисля по въпроса :D
Изображение
Аватар
MuTaKa
фен клуб-скобар

Мнение от MuTaKa »

IDA написа:Благодаря на всички колеги за инфото за УИП-а ! Вече мисля по въпроса :D
аз мисля си зема :roll:
shekira
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shekira »

fishermen1983 написа:браво бе,вие сте номер 1,некакви феномени :lol:явно там при вас изригвате :lol: :lol:

направете им малко реклама на тия въдици,да видиме къде е силата :D :D
Ето ти малко рекламаhttp://forum.nariba.com/viewtopic17729.html,ама IDA да ти обясни къде е силата на осмака ментач.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

shekira написа:ама IDA да ти обясни къде е силата на осмака ментач.
Що пък "ментач" :roll: Аз разбирам ментето- като да пише едно , пък то да е съвсем друго- като тегло , качество , производител и т.н. За по-едри риби ползвам осмица " JAXON- Sirius" с тегло 605 гр. (оластичен) , с абсолютно параболична акция, ластик 1.6 , на четвърто коляно. Другия който ползвам е още по жилав и здрав-"JAXON-Orion"-7м , тегло 450гр, прогресивна акция , ластик 1.8 /2.2 мм. , на пето коляно.
За тези телескопи си се знае че фирмата е Полска и че цялата им продукция се произвежда в Китай. Имат и осмици от висок клас:
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=172
с които обаче не бих рискувал да ловя толстолоби 8) 8) 8)

п.п. най-големия който съм хванал с директен ( седмица) е 7.800кг.
п.п.п. след като Боб Нъд лови шарани със доста стар и тежък модел щека (точно на Броунинг-"Browning Nickel Reflex )..... :D :D :D , там пък не знам как "заяква" :shock:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”