Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Тъй начи Занков при ..........
Модератор: dantho.mihov
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Тъй начи Занков при ..........
.........Жоро , а ние разбираме впоследствие
Та тъй !
Таз тема я пускам впонеже съм пропуснал предаването ( както предполагам некой съфорумци ) а има неколко конкретни въпроса които ме интересуват дал са биле засегнати и ако да` какво се е отговорило ( предполагам и някой съфорумци всъщо ще имат питания ) , та :
- Понеже разбрах че се е дискутирал основно новият закон ще да попитам :
Таз проЗдотия дет я измислуваха да се върне старият статус за риболов на пъстърва само събота , неделя и през празниците беше ли дискутирана и как ?
тъй тва второто е малце офф от новия ЗРА ама да попитам все пак може и да е било дискутирано :
Начи спомена ли се за ВЕЦ и отношението на ИАРА къмто тях ?
начи за ся това по-натам още

Та тъй !
Таз тема я пускам впонеже съм пропуснал предаването ( както предполагам некой съфорумци ) а има неколко конкретни въпроса които ме интересуват дал са биле засегнати и ако да` какво се е отговорило ( предполагам и някой съфорумци всъщо ще имат питания ) , та :
- Понеже разбрах че се е дискутирал основно новият закон ще да попитам :
Таз проЗдотия дет я измислуваха да се върне старият статус за риболов на пъстърва само събота , неделя и през празниците беше ли дискутирана и как ?
тъй тва второто е малце офф от новия ЗРА ама да попитам все пак може и да е било дискутирано :
Начи спомена ли се за ВЕЦ и отношението на ИАРА къмто тях ?
начи за ся това по-натам още

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- Павел Иванов
Еле па ти , никъф мерак за дискусия не изявяваш
То верно че след дъжд качулка но все пак .
Та беше ли споменато нещо по мойте питания или не ?
То комисия добре ама ИАРА олицетворявана от Ерман нема ли некфи становища та да ги е изкоментирала ?
Ае де ся що требва да чекам до другио четвъртък кат мож да си похротуваме кат селски клюкарки и да обсъдиме кфо що зад гърба на ората ?

Та беше ли споменато нещо по мойте питания или не ?
То комисия добре ама ИАРА олицетворявана от Ерман нема ли некфи становища та да ги е изкоментирала ?
Ае де ся що требва да чекам до другио четвъртък кат мож да си похротуваме кат селски клюкарки и да обсъдиме кфо що зад гърба на ората ?
Павел Иванов
Павел Иванов
Павката Иванов написа:
Та и аз да пощтракам по копчетата:
Тез ора, знаят ли кво ни приченяват с връщането на старото положение. Събота и неделя-баси наказанието. Абсурда е, че по сегашното положение с отмяна/ май нямя вече
/-строго дефинирана пъстървова зона, не могат да ти съставят акт. Да не говорим, че на места пъстървите са умешани с други риби. И за разлика от накой колеги дет могат да ги отсяват, ако ловиш там. Мижейки с едното очо а с другото у коша..оп една за котката, оп една за тъщата....балканки в брачна окраска/ мИришат много, особено мъжките, като козели са, тъпкани с хормон, не ги яжте/.
Та по същата логика, в сряда и петък съм за мряна, въвъ вторник-кефалец. А в хладилника-балканец...Никакво отговорност- да не говорим, че има пъстръвови реки граничещи с паркове, там в буферната зона кой ги пази рибетата? Дедо Боже, така е с тая риба, все я прекарват и нас покрай нея.....
Доколкото си спомням преди време на Искър един господин ми се представи за депутат и мисля, че беше Методи Андреев. Аз хвърлях на шнур, а той на директен с муха отпред. Тат емата стана покрай "мухите" за пъстървовият риболов и забраната. Че имало преди хора които знаели за кво става дума и отменили старото положение " само в събота и неделя". В интерес на истината някои дивечовдъдни станции го прилагат " само в събота и неделя " и сега. Вижте табелаката при Малък Беглик.Таз проЗдотия дет я измислуваха да се върне старият статус за риболов на пъстърва само събота , неделя и през празниците беше ли дискутирана и как ?
Та и аз да пощтракам по копчетата:
Тез ора, знаят ли кво ни приченяват с връщането на старото положение. Събота и неделя-баси наказанието. Абсурда е, че по сегашното положение с отмяна/ май нямя вече

Та по същата логика, в сряда и петък съм за мряна, въвъ вторник-кефалец. А в хладилника-балканец...Никакво отговорност- да не говорим, че има пъстръвови реки граничещи с паркове, там в буферната зона кой ги пази рибетата? Дедо Боже, така е с тая риба, все я прекарват и нас покрай нея.....
- Павел Иванов
По 1во Вервам ти ! ич не обичам да праим тва ама айде
По 2ро На "гражданина" общо взето му е през ......... ама е убаво да чуеме дали наистина има мнение
По3то Писма да , ама от тия с обратната разписка щот по мейла ...............
абе виш че се заформя нящо кат дискусия полека преминаваща в диспут . е то ако и завърши с овациии преминаващи в "бурни и нестихващи аплодисменти"

По 2ро На "гражданина" общо взето му е през ......... ама е убаво да чуеме дали наистина има мнение

По3то Писма да , ама от тия с обратната разписка щот по мейла ...............

абе виш че се заформя нящо кат дискусия полека преминаваща в диспут . е то ако и завърши с овациии преминаващи в "бурни и нестихващи аплодисменти"

Павел Иванов
Павел Иванов