Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Дъждовен излет, но успешен! (13 sep 2008)
- Zvezdichko
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Дъждовен излет, но успешен! (13 sep 2008)
Днес... дъжд вали, аз съм на реката - в случая Вит. Да ви призная, никога не съм се чувствал толкова уморен, дори не знам сега как пиша. А целият риболов продължи под четири часа!
Пристигнахме някъде към 15 часа с бащата. Започнахме на едно старо място, където си ловим от седмици. Ама - нищо! Клъвна два-три пъти и толкоз. След това реших да пообиколя малко реката и си намерих едно забутано място с много върби, храсти, водорасли - бе въобще условия да се къса на поразия. Нищо, викам си, тук съм. И като се започна едно кълване - цял час и половина уклей и бабушка. Едри и хубави
Това обаче ми костваше почти непрекъснато мятане със спининга иииииииииии... ето затуй се изморих толкоз ...
После към 17 часа запраска един дъжд, че и усили. Нищо, викам си - щом не гърми, ще ловя... Лошото е, че от този момент нататък кълването намаля... е, пак се изваждаше риба, но много по-рядко. Накрая в 19 и 30 приключихме и си тръгнахме весели и щастливи, макар и малко измокрени и изкаляни
Пристигнахме някъде към 15 часа с бащата. Започнахме на едно старо място, където си ловим от седмици. Ама - нищо! Клъвна два-три пъти и толкоз. След това реших да пообиколя малко реката и си намерих едно забутано място с много върби, храсти, водорасли - бе въобще условия да се къса на поразия. Нищо, викам си, тук съм. И като се започна едно кълване - цял час и половина уклей и бабушка. Едри и хубави

После към 17 часа запраска един дъжд, че и усили. Нищо, викам си - щом не гърми, ще ловя... Лошото е, че от този момент нататък кълването намаля... е, пак се изваждаше риба, но много по-рядко. Накрая в 19 и 30 приключихме и си тръгнахме весели и щастливи, макар и малко измокрени и изкаляни

Последно промяна от Zvezdichko на Съб Сеп 13, 2008 8:11 pm, променено общо 1 път.
Кефя се на всичко, дори и на звяра на аватара 

-
- вече хвърля и на тежко
Re: Дъждовен излет, но успешен!
хубав излет сте си направили 

-
- вече хвърля и на тежко
хубав излет сте си направили 

-
- вече хвърля и на тежко
Ами нали знаеш за сухото дупе и рибата? Иначе важното е да си доставиш удоволствие. Цената определяш ти... Браво за успешният излет. Успехи и за напред!
- flyester
- разбира нещата
Браво за хубавия излет.
Браво за улова
също хубаво си направил че в дъжда не си се отказал от хобито си!

- Zvezdichko
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Е да - то това е важното. Има хора, които като завали, гледат да се приберат.

Браво за успешния излет,в тази река още ли тече вода
Осъма вече го прескачаме

Осъма вече го прескачаме

Не карай като пиеш
/който пие бира не умира,ама трудно става/

/който пие бира не умира,ама трудно става/
- Zvezdichko
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Тече си водата, ама някои (цензура) са запалили стърнищата и бреговете са обгорели.