Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

До Барутчията ????????!
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
До Барутчията ????????!
http://forums.nariba.com/viewtopic.php? ... a&start=30
Барутчия 1 седмица ти дадох да изтриеш мнението на 5кила в темата!!!? Ти не го направи!! Незнам защо?? Дружка ли ти е къв ти е незнам.Щом няма да му изтриеш мнението ,което е в разрез с форумните правила , Аз ще си деиствам както си знам против правилата...............................................Ти му мисли !! Не ме интересува ,бана и т.н глупости !!Като ще е форум нека да бъде!!!!!??????Ако не е форум то ясна е работата!! До неделя сутрин чакам отговор ако ли пък не НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ПОВЕЧЕ ФОРУМА ДЕТО СИ НАПРАВИЛ ТИ ИЛИ НЯКОЙ ДРУГ.ПИСНА МИ ОТ ВАС -ВЛАСТИМАЩИТЕ -пишете някакви си форумни правила ,а самите вие не ги спазвате ?????????????
Що за простотия и безочие от ваша страна ???Нека всички научат за проблема , защото не съм единствениея тук които се оплаква !!!!!
Всичко си и ма граници (както и моето търпение)!!Ваш си е проблема то се е видяло ,че аз съм следващия напуснал форума поради глупостта не само на вас админи , модове и т.н шитове.ПИСНАлО ми е от вас. ЗА МНОГО ГОЛЕМИ СЕ ИМАТЕ БЕ.Над всички потребители сте.Потребителите които ви развиват сайтчето и по един или някои друг начин допринасят за неговото развитие !!! КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ имам 3000 поста или само 300?? Това е следващия въпрос на които трябва да си направите равносметка !!Дали се отнся до мен или някои друг потребител няма значение !!!
Питам ''многоуважаемия '' потребител 5кила :
1.Как така ти щъкна да пишеш критики срещу мен ?? С нещо обидил ли съм те ???!!!!!
2.От кога е забранено да се пишат поздравления за успешни излети ??
3.Важно ли е клубното футболно пристрастие ???
4.Прочел ли си правилата за писане във форума ??? Опресни си ги -------->http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=10&t=3684
5.Ти можеш ли да четеш на латиница и после да си превеждаш на елементарен български !!!!
6.Сори ама ти админ на подфорум Разни и Модераторско кошче ли искаш да ставаш???Ако е така давай заявката докато си с толкова мнения там!!
7.Пишеш ми :
8.Сега аз да давам ли примери ти какво си писъл из ''Разния''' форум??Ми няма смисъл те самите форумци ще видят какви безмислени работи си писъл само и само да ......Всеки потребител би направил голямата разлика аз какъв съм ,ти що за стока си и къде се намира нашия форумец ,като ''деен'' потребител на форума между мен и теб(някъде това е допустимата граница)
9.Нещо омраза ,неприязън ли изпитваш към мен? Данеби да се чувстваш застрашен ,че някои ще те измести от ''Разния'' форум??Е ако си мислиш ,че е така ЖЕСтоко се лъжеш.Незнам такъв човек които би могъл
.Азнямам намерение успокой се
.
10.Защо точно с мен реши да се заяждаш??!!!
11.Ще чакам отговор с какво съм заслужил от тебе такава остра критика да забравим ,че в същия ден се пуснаха 10 такива подобни ТЪПИ теми и нито един от господата кото внасят ред във форума не отреагира поне първоначално (незнам колко семици ли беше ?? ;някои да припомни)
12.Това са само част от повечето въпроси които бих ти задал.Има още
.
13.Ако искаш мога и теб да те критикувам (и то не по-зле теб )!!?
14.Извинение ще има ли пред драгите форумци?
Ех Барутчия не беше ли по-лесно да изтриеш мението не 5-те кила преди 1седмица?? Та ме караш сега да пиша тези работи.Не ми пука дали ще имам достъп до сайта ама хич.Ако искаш заключи темата ми.Само това чакам от твоя страна .Това ще е един голям признак към твоята сллабост.
До потребителите на форума : Сами ще ме прецените що за форумец съм,но съгласете се и вие да бяхте на моето място 100% бихте се оплакали от некоректното държане към вас от страна на даден потребител,а това че админа или мода си трае то е ясно какви игрички играят
.. Не ме интересува примерно че сте си дружки или т.н...
Очаквам отговори от Барурчията и 5кила!!Ако искате да изразите негативно или позитивно мнение за мен , сега му е времето!! Искам да знам поне с какви хора си пиша тука.От тук нататък дори и да не си изпрося забраната за влизане в сайтчето ще се замисля дали да остана или да си пиша quit в конзолата
съвсем сериозен съм 
Барутчия 1 седмица ти дадох да изтриеш мнението на 5кила в темата!!!? Ти не го направи!! Незнам защо?? Дружка ли ти е къв ти е незнам.Щом няма да му изтриеш мнението ,което е в разрез с форумните правила , Аз ще си деиствам както си знам против правилата...............................................Ти му мисли !! Не ме интересува ,бана и т.н глупости !!Като ще е форум нека да бъде!!!!!??????Ако не е форум то ясна е работата!! До неделя сутрин чакам отговор ако ли пък не НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ПОВЕЧЕ ФОРУМА ДЕТО СИ НАПРАВИЛ ТИ ИЛИ НЯКОЙ ДРУГ.ПИСНА МИ ОТ ВАС -ВЛАСТИМАЩИТЕ -пишете някакви си форумни правила ,а самите вие не ги спазвате ?????????????

Всичко си и ма граници (както и моето търпение)!!Ваш си е проблема то се е видяло ,че аз съм следващия напуснал форума поради глупостта не само на вас админи , модове и т.н шитове.ПИСНАлО ми е от вас. ЗА МНОГО ГОЛЕМИ СЕ ИМАТЕ БЕ.Над всички потребители сте.Потребителите които ви развиват сайтчето и по един или някои друг начин допринасят за неговото развитие !!! КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ имам 3000 поста или само 300?? Това е следващия въпрос на които трябва да си направите равносметка !!Дали се отнся до мен или някои друг потребител няма значение !!!
Питам ''многоуважаемия '' потребител 5кила :
1.Как така ти щъкна да пишеш критики срещу мен ?? С нещо обидил ли съм те ???!!!!!

2.От кога е забранено да се пишат поздравления за успешни излети ??
3.Важно ли е клубното футболно пристрастие ???
4.Прочел ли си правилата за писане във форума ??? Опресни си ги -------->http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=10&t=3684
5.Ти можеш ли да четеш на латиница и после да си превеждаш на елементарен български !!!!
6.Сори ама ти админ на подфорум Разни и Модераторско кошче ли искаш да ставаш???Ако е така давай заявката докато си с толкова мнения там!!
7.Пишеш ми :
.Е ако обичаш гледай си в твоята паница...и кой е тоя Цено ???CAPISH??никьде в постовете на цено алтьнов не видях някаква препорька,някакви сьвети
8.Сега аз да давам ли примери ти какво си писъл из ''Разния''' форум??Ми няма смисъл те самите форумци ще видят какви безмислени работи си писъл само и само да ......Всеки потребител би направил голямата разлика аз какъв съм ,ти що за стока си и къде се намира нашия форумец ,като ''деен'' потребител на форума между мен и теб(някъде това е допустимата граница)

9.Нещо омраза ,неприязън ли изпитваш към мен? Данеби да се чувстваш застрашен ,че някои ще те измести от ''Разния'' форум??Е ако си мислиш ,че е така ЖЕСтоко се лъжеш.Незнам такъв човек които би могъл

10.Защо точно с мен реши да се заяждаш??!!!
11.Ще чакам отговор с какво съм заслужил от тебе такава остра критика да забравим ,че в същия ден се пуснаха 10 такива подобни ТЪПИ теми и нито един от господата кото внасят ред във форума не отреагира поне първоначално (незнам колко семици ли беше ?? ;някои да припомни)
12.Това са само част от повечето въпроси които бих ти задал.Има още

13.Ако искаш мога и теб да те критикувам (и то не по-зле теб )!!?
14.Извинение ще има ли пред драгите форумци?
Ех Барутчия не беше ли по-лесно да изтриеш мението не 5-те кила преди 1седмица?? Та ме караш сега да пиша тези работи.Не ми пука дали ще имам достъп до сайта ама хич.Ако искаш заключи темата ми.Само това чакам от твоя страна .Това ще е един голям признак към твоята сллабост.
До потребителите на форума : Сами ще ме прецените що за форумец съм,но съгласете се и вие да бяхте на моето място 100% бихте се оплакали от некоректното държане към вас от страна на даден потребител,а това че админа или мода си трае то е ясно какви игрички играят

Очаквам отговори от Барурчията и 5кила!!Ако искате да изразите негативно или позитивно мнение за мен , сега му е времето!! Искам да знам поне с какви хора си пиша тука.От тук нататък дори и да не си изпрося забраната за влизане в сайтчето ще се замисля дали да остана или да си пиша quit в конзолата

Re: До Барутчията ????????!
Не си слагай таралеж в гащитеGeno_Altanov написа: 13.Ако искаш мога и теб да те критикувам (и то не по-зле теб )!!?

- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ , Виж каква стана тя.
Те ти хванати в Изневяра
Недей така бе момче .
5 кила е много готин пич и съм сигурен ,че мнението му е било за майтап ,ама не знам що си се натоварил толкова .
Я вземи стягай багажа и ела с нас на НС4 да пиете една ракия с бате си Станимир и ще видиш че всичко ще е ОК.
Не се товари толкова.Спокич.
Те ти хванати в Изневяра

Недей така бе момче .
5 кила е много готин пич и съм сигурен ,че мнението му е било за майтап ,ама не знам що си се натоварил толкова .
Я вземи стягай багажа и ела с нас на НС4 да пиете една ракия с бате си Станимир и ще видиш че всичко ще е ОК.
Не се товари толкова.Спокич.

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
-
- и господ не е толокова добър
Брат до колкото гледам Станимир просто е отговорил на твоите обиди и упреци.Позволяваш си да обиждаш администратори,модератори и други колеги във форума,и същевремено очакваш да се държат толерантно с теб.Оправи си поведението и ако тогава има заяждане от някой колега,вярвам,че барута ще обърне внимание.Относно броя на мненията и годините на колегите,това е без значение,стига да се пише по правилата 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Гено,не съм писал бая време у фоума,ама като гледам таз тема...Бе човек не се зимай толкоз на сериозно бре.Недей за такива работи да втасваш,кой знае какво станало!Сигурно не ти е станало приятно от нещо,ама бива ли да помниш толкоз дълго такава глупост (закачка),а и как не те домързя да го напишеш цялото туй чудо на прозата.От вретето си във форума,мога да ти кажа,че повечето хора тук са пичове,и се радвам ,че някои от тях познавам лично.Всеки си има чепове,ама то оставаше всички да сме идеални и с английска любезност.Няма как да стане,рабираш ли?Понякога аз се чудя на такива теми,писани и обмисляни толкова време...бе чиляци,времето е ценно,ходете за риба,че сезона ей сега ше свърши
Поздрави на всички!

Поздрави на всички!
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
-
- сериозен играч
Хайде пич,не се газирай толкоз.Ако беше идвал на Н.С. щеше да видиш че колегите не са лоши хора.Просто понякога са по-пиперливи в езика,все пак сме
мъже,някои даже не могат да пишат правилно на български(това не ги прави по-малко ценни и различни)
Ако си се обидил приеми извинения от нас (колегите от форума) ,но лично на НС-4.
ЩЕ ТЕ ЧАКАМЕ В СТУДИОТО НА "NARIBA.COM"
мъже,някои даже не могат да пишат правилно на български(това не ги прави по-малко ценни и различни)
Ако си се обидил приеми извинения от нас (колегите от форума) ,но лично на НС-4.
ЩЕ ТЕ ЧАКАМЕ В СТУДИОТО НА "NARIBA.COM"
-
- ще става разбирач
Geno , споко бате, това е само една виртуална НЕреалност
, таз електрона„кръчма„ позволява на хора които има какво да кажат за риболова да говорят, а на останалите да четат и да пишат глупости за разспускане.Хич не са пали , това няма да ти подобри битието 

Гледай какво си написал, а после се сърдиш на 5кила че ти отговаря....нервиш се излишно на някаква тема-закачка и си позволяваш да даваш доста императивни препоръки, кое и какво да се разчисти???Никой си няма и на идея да влиза в дразги със по-малките съфорумци приятелю, така че споко! И такива весникарски думички от сорта на:"ВЛАСТИМАЩИ" са излишни и звучат тъпо и мноооого дразнещо!="Geno_Altanov"]Хора нещо сте се побъркали от жегата ли е ... от какво е незнам.Пиите по 1-на бира,салдолед ли к'во.. да охладите страстите . Писна ми да ви чета глупостите от сутринта(затова вече няма да им обръщам внимание на такива теми като тази и още куп други )Стига вече безмислени теми .Стегнете се !! Вземете се в ръце и идете я за риба или някъде другаде...То че не остана риба по язовирите и речките си е така ама хай ... Админите да се вземат и те в ръце и ако искат да разчистят тук там из форума , че много се задръсти(препоръка).Що се отнася до дразгите с по-малките ни СЪФОРУМНИЦИ надявам се вече да сте се разбрали.
Незабравяите , че те се учат и взимат пример от вас ;направляваите ги ако трябва за това оноваи да не забравяме , че те са част от бъдещото развитие на форума
(дано не греша)!!!!
!Грабвай една каса и идвай на Жребчево , тъкмо да заместиш Запален-ия, че той ще е опериран тогава, та току виж направим някой фен клуб в твоя чест!

Последно промяна от Jechev на Пон Яну 19, 2009 10:41 am, променено общо 1 път.
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич

Последно промяна от Jechev на Пон Сеп 15, 2008 8:03 am, променено общо 1 път.
Джоко Росич

Джоко Росич

-
- кандидат преподавател
Колега спокойно не се впрягаи толкова , 5 кила е пич
Той само си се бъзика, нали тук сме си приятели няма лошо
Не се караи така на Барута че той си е войвода да не стане сакатлък

-
- ще става разбирач
chapara написа:Неам думи,ама това с електронната кръчма ми ареса,бая мъдруване е било![]()
![]()
![]()
Но НСтата от виртуална става реална,ще се пукна от смях.И понеже няма да коментирам потърпевшите,само ще кажа,че от как съм във форума нямам нито един неприятел,а имам стотина приятели с които съм се виждал,ще продължавам да се виждам,не само на НСта и регионални срещи,а и на много други места.Имена няма да цитирам,за да не обидя някого,ако бъде пропуснат.Цено глей позитивно на нещата.Ей на аз влизам тук за разтоварване и бъзик,щот ми е минало времето да се уча тепърва на риболов и с квот мога да бъда полезен.Сега гледай да не обявиш некой протест![]()
,че и той няма да фане дикиш.Грабвай ракийката и бирите и беж на Жребчево,там всичко шъсъ изглади
![]()

- КИРО
- Обратна връзка:
laplandeca,кво го поздравяваш,не виждаш ли,че е трезвен още.
Гено,не мога да ти се сърдя,това е твое лично мнение.Не мисля,че Барута ще вземе отношение на такова изказване.
Всеки си има право на мнение,само да не уронва престижа на други колеги.Не знам Станимир с какво те е провокирал,но надали е имал нещо лично против теб.Не го познавам лично,но си мисля,че в беда можеш да разчиташ на него.Изгладете си нещата на ЛС.
Наистина тук си правим "ташак" помежду си,но който пуска майтап,трябва да може и да го приема.

Гено,не мога да ти се сърдя,това е твое лично мнение.Не мисля,че Барута ще вземе отношение на такова изказване.
Всеки си има право на мнение,само да не уронва престижа на други колеги.Не знам Станимир с какво те е провокирал,но надали е имал нещо лично против теб.Не го познавам лично,но си мисля,че в беда можеш да разчиташ на него.Изгладете си нещата на ЛС.
Наистина тук си правим "ташак" помежду си,но който пуска майтап,трябва да може и да го приема.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- barutchiata ©
- Администратор
Преди няколко дена получих това
, взех та погледнах посочената страница.Четох, четох поста на 5килограмовия и освен изказване на лично мнение относно постовете на колегата, аз обида не открих.
Днес обаче, гледам съфорумеца Гено пуснал тема в която даже и ми е дал срок да делна поста на 5-цата
Заканил ми се е даже .....Да му мисля!!Писнало му от нас модове , админи и какви ли още не...Та монолога е много як и ме впечатли
. Но от всичко най ме изкефи края, който е с червено за да подчертае сериозноста на нещата.Там има и за мен и за вас съфорумци с разяснение на някакви игричи които си играят модовете и админа
.
Гено сега и на теб да кажа няколко думи баце.Не си ти човека който ще ми казва как да си върша работата във форума.Не си ти човека който определя кое е за триене и кое не.И понеже плю доста по форума , модовете и админа ти слагам банн.

И понеже много обичам някой да ми казва, кое е за триене и кое неGeno_Altanov написа:Здравей Барутчия.Погледни мението на 5кила в тази тема http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 9&start=30
и според мен то трябва да бъде изтрито.Причини са следните точки от общите правила на форума :
2.3 - Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители.Гневни, заядливи или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани и ще бъдат изтривани.При повторни нарушения ще има наказания.
2.4 - Изказвайте адекватни и ясно обосновани мнения, пряко свързани с темата!....
2.6 - Избягвайте да отправяте забележки и критики към другите потребители относно неспазване на правилата. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани и ще бъдат изтривани без предупреждение .
2.8 - Потребители, които подклаждат спорове, насаждат неприязън..
А колкото до самата тема както и много други :
2.10 - Безмислени и тъпи теми ще бъдат изтривани без предупреждение.
И най-важното :
Всеки който се е регистрирал в сайта се съгласява с тези правила и е длъжен да ги спазва.
Имам чувството ,че нещо се опитва да се заяжда ли , да обижда с това ''цено'' при условие,че името ми е Гено.Ти си писал правилата на форума гледам да ги спазвам !!Според мен имам доста доводи мнението му да бъде изтрито тай като не искам да навлизам в безмислени спорове с такива съфорумници като него , защото го виждам каква стока е.Това , че има над 3000 мнения прави ли го с нещо по-голям от мен или по ценен с нещо в този форум?? Може да съм от новите за тази година ,но като съм нов искам уважение както и аз уважавам другите и мразя лицемерието и надмеността у потребителите

Днес обаче, гледам съфорумеца Гено пуснал тема в която даже и ми е дал срок да делна поста на 5-цата

Гено сега и на теб да кажа няколко думи баце.Не си ти човека който ще ми казва как да си върша работата във форума.Не си ти човека който определя кое е за триене и кое не.И понеже плю доста по форума , модовете и админа ти слагам банн.
Баруте, една просьба бате, не го банвай момчето.... Гено де ..., щото той така и нееема да разбере(сега!) шо е право и що не е, кой е правия и кой е"властимащия" и далееее....пъ и прочеее....сега.....ррайт нау.... така де, мисля че е в "деликатната" възраст ходеща ПО мъжовете( а тя е между 14 и .........години дето сите сме...пъ и не сме).....
инак ми изглежда рибарче и мужкарец, та за това мисля да му се даде шанс....да съ поправи....с две каси..... минимумммм:roll:
инак ми изглежда рибарче и мужкарец, та за това мисля да му се даде шанс....да съ поправи....с две каси..... минимумммм:roll:

Джоко Росич

Джоко Росич

- GODzillata
Баце, СПАМИШ!!!модерирано
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...