Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

11 септември
Модератор: dantho.mihov
-
- ще става разбирач
Re: 11 септември
[/quote]IDA написа:
За съжаление , започна![]()
Не съм чувал от студената война , насам Русия да е пребазирала някъде стратегически бомбардировачи.... пък "творческата командировка" на флагмана на северния флот (крайцера) , покрай който има цяла надводна и подводна флотилия е толкова знакова , че няма на къде повече
Цялата постановка в Грузия , разполагането на ПРО в Полша и Чехия , ония дървени дебили украинците и шизофренията на Буш , бавно и неумолимо притикват нещата в посока " Империята отвръща на удара".....
![]()
Не съм чувал и от времето на Горбачов , насам, руснаците да са тръгнали да "освобождават" или да "демократизират" някой ( освен терористите и сепаратистите в собствената си къща)![]()
Дано тая чернилка , дето се очаква да спечели изборите, да обърне платната към по-нормално поведение и по-адекватна политика. Това че е мургав , нищо не означава ( тя и К.Райз хе ходи на плаж).
Представяте ли си - " два стратегически ... кацнали във Венуцуела..." , ами това което ги съпровожда![]()
Изобщо , гадните американци тоя път прехвърлиха всякакви мерки и теглилки и то в най- неправилната посока която може да им се завърти в първосигналните мозъци![]()
![]()
![]()
Русия не е СССР и паркета в дворците в Санкт Петербург е с няколкостотин години по-стар от американската държава - няма да забравя един репортаж на посещение на Буш .. , как се оглеждаше завалията , като циганче в канцелария![]()
![]()
Да не говорим за "Голямата Тройка" - Русия , Китай , Индия и още десетина сателита покрай тях(става дума за договорни отношения , а не за географски понятия)
В един момент , може да се окаже че пак сме във война с Русия и съм сигурен че пак ще ни "освободят" , заедно с цяла Европа ( този път ) , и едва ли ще отнеме повече от 3-4 месеца ( този път).

-
- кандидат преподавател
Ей laplandec пак почваш да злословиш майlaplandeca написа:Ей , батьовци , аман от хамерикански дебили, пияни руски изроди, европейски гейове и БГ „патриоти„

-
- ще става разбирач
slivnalia написа: Ей laplandec пак почваш да злословиш майКой са тези американски дебили,пияни руски изроди и БГ"ПАТРИОТИ"някой от писалите до тук ли визираш
![]()
![]()

И какво блядь че загинали 2000 американци? Што не вспомниш дата когато американци почнаха Вьетнам , там знаешь колко невинни хора загинали ,а когато американци бомбили Сербия ,те бомбиха славяни, невини хора ,в Ирак оште сега загиват мирни жители и деца , на 8 август саакашвили с подкрепа и интриги на американци бомбиха Абхазия и Осетия, със няколко думи -да се ибът в гъзът и америки и който ги поддържа
-
- учете се от него
Ми , над 2000 убити мирни жители в Осетия за по-малко от 24 часа- естествено със широката подкрепа и гръб на американското правителство.
И едва ли на този ден някой ще се сети да постне тази дата във форум
п.п. Лапи , да не се случи ей тоя чичко с брадата да почне да "освобождава" , че като гледам с грузинската армия и американската техника са се справили само две роти с цената на двама ранени; даже не са и руснаци
http://www.vbox7.com/play:644f6d42

И едва ли на този ден някой ще се сети да постне тази дата във форум

п.п. Лапи , да не се случи ей тоя чичко с брадата да почне да "освобождава" , че като гледам с грузинската армия и американската техника са се справили само две роти с цената на двама ранени; даже не са и руснаци

http://www.vbox7.com/play:644f6d42

-
- ще става разбирач
Американската наглост , баце , е отвратително нйещо,гадни копелдаци са, ма от руските пийени цинични изверги по отвратително нещо трудно може да се види.
Не знам за кой чичко с брадата говориш ИДА, ма ако е оня , с мустака,от грузински происход , с стоманения прекор, ша помоля господ да го прероди и да го спусне у кремал.Па аз ше да прибегна до другото край на света , че големо пукане ке става.
Та бая народ требе да се сабере по световните стадиони,.......за последно представление......

Не знам за кой чичко с брадата говориш ИДА, ма ако е оня , с мустака,от грузински происход , с стоманения прекор, ша помоля господ да го прероди и да го спусне у кремал.Па аз ше да прибегна до другото край на света , че големо пукане ке става.

Та бая народ требе да се сабере по световните стадиони,.......за последно представление......