Всичко ново, като старото , но с една идея по...

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

laplandeca
ще става разбирач
ще става разбирач

Всичко ново, като старото , но с една идея по...

Мнение от laplandeca »

Здраве народе, завърнах се от БГ.Имах прекалено дълга отпуска и сега тука си почивам :wink: .
Нема да ви лъжем , риболовните планове се провалиха, общо да съм бил 4 пъти за риба и то в големия пек, на Марица.Туй защото се пиеше до късно , много срещи и приятели , както и некои неприятни задължения , свързани с хората виновни да напусна за винаги :lol: , родината.
Не улових нищо интересно, пробвах предимно на спининг при 38 гр. жега :D , улових 2 скобара на блесна,специално подготвена и двата закачени на 3 те жила на куките за устата.Ударих и уклеи и карабалъл.Пробвах за мряна и на перо но нищо интересно.
Но се указа ,че у БГ то има едни други хубави „мренки„ и все още доста ефтини :wink: :lol: .
Лошото , момчета и момичета , е че оставам с малко приятели в родината, оше двама заминаха по широкия свят.Но пък имам познати хора на повечето континенти :wink: .
Нещата у нас не ми изглеждат никак добре, и изпитвам ужас само като си помисля , че децата ми биха живели там.
За сега не изспитвам нужда да ходя за риба , ще дотрая май чак до пролетта.
Какво да ви кажа , освен , живи и задрави, късмет и много щастливи моменти за всички.
До писане :lol:
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Всичко ново, като старото , но с една идея по...

Мнение от TRANSKI RIBAR »

Айде айде тръгвай :wink:
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
dobrikk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dobrikk »

Лапландец брат,
не се притеснявай. Един ден всичко тука ще се опрви и ще съжеляваш, че не си останл. Тва е реалността и ние сме част от нея.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

laplandeca написа:Здраве народе, завърнах се от БГ:
това звучи някак си...грандиозно,някак си...как да кажа-сьдбоносно :D :D особено в комбинация сьс "здравей народе" :D :D :D :Dда ма прости деди
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от d_bozhkov »

Ами ...
Няма да пиша в тази тема пък....
:D :D :D
Я че си сакам Бугарското !
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
laplandeca
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от laplandeca »

5кила написа:
laplandeca написа:Здраве народе, завърнах се от БГ:
това звучи някак си...грандиозно,някак си...как да кажа-сьдбоносно :D :D особено в комбинация сьс "здравей народе" :D :D :D :Dда ма прости деди
Баце, туй на мен ич не ми звучи грандиозно , а некак си зловещо и много тъжно , кво да ти кажем , тъптията е у целото свят , а ма у бугарско , както винаги е най :lol:
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

[
Нещата у нас не ми изглеждат никак добре, и изпитвам ужас само като си помисля , че децата ми биха живели там.

Ние дето живеем тук в родината си да не сме в филм на ужасите :idea: аз се радвам че децата ми живеят тук и ще се научат да обичат родината си :!:
Изображение
laplandeca
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от laplandeca »

slivnalia написа:

Ние дето живеем тук в родината си да не сме в филм на ужасите :idea: аз се радвам че децата ми живеят тук и ще се научат да обичат родината си :!:
Бог е решил всичко живо да има право да се радва , то и прасето „грее от щастие „ да лапа пумийката , ама ,.................
lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lz1igr »

Не го разбирам Лапландеца.Тук повечето водоеми са чисти,има риба.......Колкото за децата,какво им е?Не ги водим на училище с кола и да ги връщаме и тн.Наслука.
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Що ли ме е гнус нещо, като чета тук? :twisted: Продължавай Лапи да надзърташ зад пердето какво става в България! А колкото за геройството да излезеш 2-3 пъти на риба по Марица и да си траеш до момента на отлитане от" БГ", както пишеш- адмирации . Опазил си се от лошите хора живеещи в лошата земя! :evil:
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
laplandeca
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от laplandeca »

Диканаров написа:Що ли ме е гнус нещо, като чета тук? :twisted: Продължавай Лапи да надзърташ зад пердето какво става в България! А колкото за геройството да излезеш 2-3 пъти на риба по Марица и да си траеш до момента на отлитане от" БГ", както пишеш- адмирации . Опазил си се от лошите хора живеещи в лошата земя! :evil:
За мое , и на моето семейство , съжеление никак не успехме да се опазим от „лошите хора„ , но и те нема да успеят да се упазят от „съдбата си„ , вервай ми .............................................................
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

laplandeca написа:
slivnalia написа:

Бог е решил всичко живо да има право да се радва , то и прасето „грее от щастие „ да лапа пумийката , ама ,.................
Виж ти си ми ясен с твоите изказвания,аз спирам да ти отговарям бъди жив и здрав и щастлив там кадето си :idea:
Изображение
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

laplandeca написа:Бог е решил всичко живо да има право да се радва , то и прасето „грее от щастие „ да лапа пумийката , ама ,.................
Лапай,лапай!
Друго няма какво да ти напиша!
С тези ти съждения се самоизтриваш от доста списъци!!!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

laplandeca написа: Баце, туй на мен ич не ми звучи грандиозно , а некак си зловещо и много тъжно , кво да ти кажем , тъптията е у целото свят , а ма у бугарско , както винаги е най :lol:
Абе ше те еба у селяка прост антибългарски я фащай гората :idea: :!:
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

Лапландец, не че има значение, но те чета в двата форума от доста време и не си предизвикал доверие и уважение с нито един свой пост. Лавираш, хитрееш, мазниш се взаимствайки мненията на авторитетни колеги и накрая пробутваш антибългарската си помия. Не вярвам на нито една твоя дума. Всъщност кой си ти?
Заключено

Обратно към “Разни”