Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Двигатели за лодки
Модератор: dantho.mihov
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Двигатели за лодки
Здравейте, внесох няколко извън бордови двигатела за лодки от
Швейцария където знам , че хората ни ги ползват много, и ги подържат когато трябва. Да ги прегледа майстор и да ги продам.
Оказа се , че майсторите за двигатели на лодки са много малко а тези който работят искат пари все едно ще преглеждат Ролс Ройс автомобил. Отказвам се да ги преглеждам. Искам да ги продам на някой който може да ги прегледа и да си ги продаде. Който е в този бизнес. Нека ми се обади и ще се разберем. Имам Евинруд 7,5 кс.,
Маринер 5 кс, Ямана, 7,5 кс (липсват и бобинките за електроното запалване), Крешчент 4 кс.
тел. 963 48 49 вечер или 963 49 60 , Богомил
Швейцария където знам , че хората ни ги ползват много, и ги подържат когато трябва. Да ги прегледа майстор и да ги продам.
Оказа се , че майсторите за двигатели на лодки са много малко а тези който работят искат пари все едно ще преглеждат Ролс Ройс автомобил. Отказвам се да ги преглеждам. Искам да ги продам на някой който може да ги прегледа и да си ги продаде. Който е в този бизнес. Нека ми се обади и ще се разберем. Имам Евинруд 7,5 кс.,
Маринер 5 кс, Ямана, 7,5 кс (липсват и бобинките за електроното запалване), Крешчент 4 кс.
тел. 963 48 49 вечер или 963 49 60 , Богомил
Вече 10 години се занимавам с внос на стоки от Швейцария. Аудио-видео техника, автомобили, мебели и др. Имам възможност да променя бизнеса си като вкарвам лодки, каравани и двигатели за лодки.Поздрави на всички който ме познават.
- justinian
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Здравей колега,
Интересувам се от предложението ти. Моля те да ми пратиш снимките на двигателите на e-mail totomit@abv.bg
Интересувам се от предложението ти. Моля те да ми пратиш снимките на двигателите на e-mail totomit@abv.bg
Сърцето на глупавите е в техните уста, а устата на мъдрите са в тяхното сърце.