Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Майчинство-далавера.
Модератор: dantho.mihov
-
- фен клуб-скобар
Майчинство-далавера.
И аз ще ставам дядо,както някои вече разбраха.
Дъщерята е студентка и след като роди ,държавата ,ще и плаща майчинство в размер на 110лв.АСТРОНОМИЧЕСКА СУМА.
Казаха ми ,да почне някаква работа само на книга ,да я осигуряваме 6 месеца и после вече майчинството ще е около 300лв,зависи от размера на осигуровката.
Някой ,наясно ли е с това, и как става .
Дъщерята е студентка и след като роди ,държавата ,ще и плаща майчинство в размер на 110лв.АСТРОНОМИЧЕСКА СУМА.
Казаха ми ,да почне някаква работа само на книга ,да я осигуряваме 6 месеца и после вече майчинството ще е около 300лв,зависи от размера на осигуровката.
-
- разбира нещата
Re: Майчинство-далавера.
В момента платеното "майчинство" е 9 мецеца и е 80 % от осигорителния доход.
Идеята е да се удължи срока на 1 година ...
А как ще стане това ...ето така , хващаш познат които има фирма да , "запише" щерката на работа ФИКТИВНО ...плащаш му неговите разходи по осигуровки....които внася на държавата социални и здравини .Ако я "запише на заплата 450 лв. ....след време ще получава майчинство ...към 360 лв . ама само 9 мецеца .
При минимална заплата от 220 лв. ..осигуровките са ако не се лъжа 75-90 лв ...при 450 не зная колко са
...и ТЕ така ...
Идеята е да се удължи срока на 1 година ...
А как ще стане това ...ето така , хващаш познат които има фирма да , "запише" щерката на работа ФИКТИВНО ...плащаш му неговите разходи по осигуровки....които внася на държавата социални и здравини .Ако я "запише на заплата 450 лв. ....след време ще получава майчинство ...към 360 лв . ама само 9 мецеца .

При минимална заплата от 220 лв. ..осигуровките са ако не се лъжа 75-90 лв ...при 450 не зная колко са

...и ТЕ така ...
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
-
- кандидат преподавател
Мисля , че долу горе съм наясно щото жената е в майчинстов в момента.Ако се води някъде фиктивно на работа е хубаво да се осигурява на колкото може по - голяма заплата поне 6 месеца.Майчинството после е 90 % от брутното възнаграждение през първите 9 месеца.После остава минималната работна заплата.Само ,че трябва да се внимава през тези месеци които се осигурява да няма болнични .Жената така се изработи беше 10дена в болницата и после не и стигнаха да получава тези 90%.Сега имаше предложение да не са 9 Месеца -90% а 12 месеца 90% но незнам дали го приеха.
Това е което беше .Ако има някакви измения трябва да се провери.Дано съм бил полезен
Това е което беше .Ако има някакви измения трябва да се провери.Дано съм бил полезен
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
В момента го правим с една колежка и една приятелка която стана наскоро майка.... и сме го правили за много хора! Имайте впредвид че излиза в болнични около 40 дни преди раждането.... трябва да сте приключили с осигуряванетоsaksi написа:И аз ще ставам дядо,както някои вече разбраха.

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- фен клуб-скобар
Бос ,я обясни малко.
Трябва да има 6 месеца осигуровки, 40 дни преди раждането.....така ли.
Демек трябва да почне да се осигурява седем месеца и десет дни преди това.
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
saksi написа:Бос ,я обясни малко.
Точно така излиза в болничен по майчинство 40-45 дни преди термина! Това ще рече, че не може да работи нали се сещаш, няма как с корема да тича по задачки

ПЪК НАЙ ПОЛЕЗЕН МОЖЕ ДА ТИ Е НЯКОЙ ЦИГАНИН В МАХАЛАТА....тия знаят хиляди начини как да се извадят пари от осигуровки и тн!!! къде, кога, кво..... това не е майтап

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
-
- кандидат преподавател
Моята жена накрая преди да роди и внесох мисля бяха 350 лева допалнително и после 9 месеца взимаше една проюилична сума ,има начини просто поразпитаиsaksi написа:Бос ,я обясни малко.