Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

ПИТАНЕ ЗА яз.КАМЧИЯ
Модератор: sapuna
ПИТАНЕ ЗА яз.КАМЧИЯ
Колеги мислим с авера да посетим язовира от към с.Манолич.Понеже не сме ходили там,въпроса ми е близо ли е селото до реката?(защото поне на картата там язовира е вече река)и идеята ни е да се пуснем с лодка по язовира.Гледах в google earth,но точно там мястото е замазано и нищо не се вижда.Ако някой е ходил да лови там и обади как стоят нещата ще получи огромни благодарности подплатени със снимков материал.Благодарности предварително
- каридата
- учете се от него
Re: ПИТАНЕ ЗА яз.КАМЧИЯ
Мисля че от самто село до язовира(устието де( има два пътя.Единият по който съм минавал е като влезеш в селото от велислав караш само направо и когато свърщи асвалта продължаваш по появен път.Ако сте с лека кола се спира на около 200 метра от водата.Ако ли не може да се стигне и с джип до водата.А другия път по който не съм минавал е когато стигнете центъра на селото завивате надясно и се пускате към язовира или реката(незнам там как е положението с пътя ама най добрее да питатае).Каква риба смятате да гоните там?И не на последно място в този район има много бракониери.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Значи...да те светна че там ми е любимото място за риболов. Пътища до язовира има доста.Единият е още преди селото завиваш надясно...по черен път (горе долу в добро състояние) има 2 разклонения - вдясно е за бунгалата вляво стигаш една помпена станция...на реката!
Ако искаш да ходиш на самия язовир минаваш през центъра на селото и накрая пътя свършва и започват нивите с тютюн...продължаваш по черния път. първата пресечка вдясно те води до "сечената скала" до там пътя скоро го пооправиха и е в добро състояние и се стига с кола до язовира без проблем.
Ако не завиваш в дясно и продължиш стигаш до т.нар. "Краварника"...там си почти до язовира с колата...абе има да се върви 30-40 метра. Миналата седмица бях там...нивото е 4-5 метра надолу но си има доволно вода.Има всякаква риба...белевица,таранка,до мен хората извадиха няколко маломерни шаранчета и няколко добри таранки +един дребен сом.
Абе общо взето язовира е супер ... риба има много,но както казва Каридата МНОГО БРАКОНИЕР БАТКООО !!!!
Да пишеш като се върнеш !!!(Дано в успешни).
Ако искаш да ходиш на самия язовир минаваш през центъра на селото и накрая пътя свършва и започват нивите с тютюн...продължаваш по черния път. първата пресечка вдясно те води до "сечената скала" до там пътя скоро го пооправиха и е в добро състояние и се стига с кола до язовира без проблем.
Ако не завиваш в дясно и продължиш стигаш до т.нар. "Краварника"...там си почти до язовира с колата...абе има да се върви 30-40 метра. Миналата седмица бях там...нивото е 4-5 метра надолу но си има доволно вода.Има всякаква риба...белевица,таранка,до мен хората извадиха няколко маломерни шаранчета и няколко добри таранки +един дребен сом.
Абе общо взето язовира е супер ... риба има много,но както казва Каридата МНОГО БРАКОНИЕР БАТКООО !!!!

Да пишеш като се върнеш !!!(Дано в успешни).
Ще те спукам,рибо!
- каридата
- учете се от него
За бунгалата бях забравил.Инъче и там съм одил.Ама на сечената скала не съм одил.Там реката ли е още или язовира.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
Хендмейдър
paranorm:

Благодаря на Маrtu,за изчерпателния отговор,а това питане го зададох не заради друго,ами затова защото се очакват дъждове и мислим да оставим колите някъде в селото на асфалт и да се пуснем с лодката към по дивите места,а багажите и самата лодка не са леки. И такива работи ни вълнуват.А иначе снимките съм ги обещал и се надявам да са в ,,успешни,,.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
На сечената скала реката се влива в язовира бе Карида.Кога ще те вземам с мен там по тая джунгла 
RAAZIEL незнам как ще го направите този номер...има доста до язовира ако оставите колите в селото....направо незнам.от селото до язорива са поне 3 км...

RAAZIEL незнам как ще го направите този номер...има доста до язовира ако оставите колите в селото....направо незнам.от селото до язорива са поне 3 км...
Ще те спукам,рибо!
- каридата
- учете се от него
когато кажеш 

Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
Хендмейдър
paranorm:

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
мое другата седмица...ако не е кофти времето сигурно ще мръдем събота и неделя до бунгалата.Ако искаш като решим ще ти кажа?
Колега кво стана на Камчията бре,хванахте ли?
Колега кво стана на Камчията бре,хванахте ли?
Ще те спукам,рибо!