Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Сливен и региона- къде,как и на какво!
Модератор: Paublo_Eskobar
- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Сливен и региона- къде,как и на какво!
здравеите колеги!
имам намерение да направя един излет на някоя от дупките около Сливен.Ако имате информация сте се радвам да споделите.Скоро не сам ходил там.Най-често посещажам Жребчево.ако искате информация за там мога да ви разкажа впечатленията си от последните ми излети....последния на 14.09.2008.
Благодаря ви
имам намерение да направя един излет на някоя от дупките около Сливен.Ако имате информация сте се радвам да споделите.Скоро не сам ходил там.Най-често посещажам Жребчево.ако искате информация за там мога да ви разкажа впечатленията си от последните ми излети....последния на 14.09.2008.
Благодаря ви
НАСЛЕДНИК НА ПАВЕЛ ПАВЛОВ
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: на дупките около Сливен
На скъсаната дупка до с. Мечкарево излиза всичко. Едра каракуда, лин, червенопера, костур, щука, но в момента нивото е паднало с около метър и излиза само каракуда. Вчера ходих там и хванах малко червенопера и 10-12 каракуди (шамарчета). Хищникът гони усилено в момента, цялата дупка "шляпа" заради хищника.

- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Колега, писането на родния ни език във форума е задължително!
Dedy
Dedy
Последно промяна от dimitar_dv на Сря Сеп 17, 2008 1:03 pm, променено общо 1 път.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Има дребна рибка. Костура върви сутрин от 7ч до 10ч и от 16ч до 19ч, но вчера бях само с два директни телескопа, нямах такъм за хищник.dimitar_dv написа:!!!!!!!!!!!!!!!!!

А коя от всичките дупки е тази "скъсаната" 

Не те чух какво каза, ама не си прав.
http://www.drifting-bg.com
http://www.drifting-bg.com
- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Марияне,и аз не я знам коя е,но ако имаш информация-сподели:))
- Rapala_Team
- разбира нещата
колега в Петък бях на сливенската дупка и по-точно на ръкава бяхме с нощувка уж за Сом но изкарахме 1 Бяла 1 500 и доста каракуда и червеноперка на хляб---------- за инфо на другите колеги и последната дупка на бай христо вече е пусната хората вадят доста каракуда и по някой Шаранче но кълве повече сутрин рано и привечер когато е по-спокойно 

CARP FISHING 

Минаваш през селото, по един черен път посока югоизток и си на дупката, тя е точно до реката и е свърза на с нея в единия край, мисля че на нея викат скъсаната.Там дава и кефал и лин също.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Ето я на картата:Mariqn93 написа:А коя от всичките дупки е тази "скъсаната"
http://maps.google.com/maps?f=d&saddr=4 ... 4&t=h&z=14
Минава се през Мечкарево и дупката е до сметището на селото.

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Абе войводи, някой да е ходил на Асеновец. аз никога не съм ходил. Някакви впечатления?

- Rapala_Team
- разбира нещата
2 думи много риба и Голяма красота ---- да ходил сам колега но миналото лято - излиза костур на поразия мнотго едър кефал и страшно много върхар а да не говоря за щуката и шарана които там са в преголямо количество ----- но не всеки път дава така добре трябва само да улучиш мястотоknockout написа:Абе войводи, някой да е ходил на Асеновец. аз никога не съм ходил. Някакви впечатления?

CARP FISHING 

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Благодаря Rapala_Team! Ще го посетя за щука и ще пиша в тази тема за улова.Rapala_Team написа:2 думи много риба и Голяма красота ---- да ходил сам колега но миналото лято - излиза костур на поразия мнотго едър кефал и страшно много върхар а да не говоря за щуката и шарана които там са в преголямо количество ----- но не всеки път дава така добре трябва само да улучиш мястотоknockout написа:Абе войводи, някой да е ходил на Асеновец. аз никога не съм ходил. Някакви впечатления?

Колега, разкажи с подробности за излета на Жребчево/предимно местата/dimitar_dv написа:здравеите колеги!
Благодаря ви
- Rapala_Team
- разбира нещата
ако някой от колегите от Сливен е навит да направим съвместен излет за хишник и не само да пише за мене ще е голямо удоволствие 

CARP FISHING