Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

СБОГОМ !
Модератор: dantho.mihov
Re: СБОГОМ !
Смешко,barutchiata написа:magelan написа:ЧАО, от днеска ви бия БАН и на вас, модчета, БАННАТИ СТЕ!
Абе палячо, нестига ,че си се регнал с няколко ника , ами и се прайш на интересен.Като си просиш банн го получаваш.Вместо да си пишете за риболов , плетете интриги .
нали сам ти написах че напускам- па ти си се постарал БАН по IP да ми слагаш- аз си влязох естествено, от моя комп- само едно тире в ника- и готово- не става така- айде няма да влизам повече,
но не пишете със сапунката след мене.
Bye, arrivederci!
mage-lan написа:Bye, arrivederci!

Бегай баце, бегай!
Последно промяна от Dedy на Сря Сеп 17, 2008 8:10 pm, променено общо 1 път.
- Zen
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
В една друга тема написа:
, кой от тия двата емотикона ще свърши по-точно работа...
Защо просто не го направи? Чудя сеlaplandeca написа: ...Аз съм човек, който не притежава нищо, нямам личност, не оставям следа след себе си , не търся уважение, не желая интерс и признание.Ще изчезна , така както съм се появил, „ безсшумно„...

-
- учете се от него
Сбогом , на мен със сигурност няма да ми липсвашlaplandeca написа:Здраве момчета и момичета !
От известно време съм в тоя форум, за изтеклия период научих каквото ми е нужно, получих контакти с некои хора.
Вече нямам нужда да посещавам форума, ако господин администратора реши може да ми присъди постояна забрна за достъп.
Ще кажа само , че в този форум има много достойни хора, много повече от боклуците, на всичките достойни и значими членове у форума, дори и на господин ИДА, па и на големият мъж Унчо, желая , здраве , дълги години щастие и много време за любимото ви хоби !
Сбогом !

п.п. Лапи , много никове бре

-
- сериозен играч
IDA никовете са на" самобамналия се" Магеланчо,-май.IDA написа:Лапи , много никове бре

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
- Моряка
- кандидат преподавател
И тука се лъжеш Лапи,той само Кастанеда ги умееше тез работи,Zen написа:В една друга тема написа:Защо просто не го направи? Чудя сеlaplandeca написа: ...Аз съм човек, който не притежава нищо, нямам личност, не оставям следа след себе си , не търся уважение, не желая интерс и признание.Ще изчезна , така както съм се появил, „ безсшумно„...![]()
, кой от тия двата емотикона ще свърши по-точно работа...

А сега де? 

Лелеееееееееееее голяма сапунка стана
.То ред сълзи ред сополи. Ами на някой като не му изнася във форума да си тръгва,. на тоа модовете му били криви на другия пък му се смели . Щом толкова им е опротивял форума , едва ли толкова уважавате всички ,че чак СБОГОМ, аре нема нужда от мелодрами . От тия теми освен препирни друго няма да излезе . И на напускане- пак интриги. Айде със здраве лапи и да отиде да се прегледа че не отива на добре.

Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
-
- учете се от него
Все ми е тая на кого са никовете , ако седна на компютъра на кучето ( има го в галерията заедно с него) , колко "ника" и " IP"-та мислиш че може да се наместят за един денlovo написа:IDA никовете са на" самобамналия се" Магеланчо,-май.IDA написа:Лапи , много никове бре

"Магеланчо" сигурно ще е някой пак , " недоразбран" съфорумник

Колкото до оня криворазбиращ се със себе си , зъболекар....- ми да веее финландския байряк и да не ни набива в главите мнения за собствената ни Държава от позицията на " невъзвращенец" .

Айде КЛЮЧ на темата , ключ и на мераклията за "ключ" , ама не е много мераклия- също като тия дето се качват на десетия етаж , пък не скачат, и идва да ги спасява пожарната, а медиите има какво да чоплят поне три дни

п.п. извинявам се че късно се включих в темата

-
- кандидат преподавател
Е laplandeco какво направи накрая,ти си някаква рядка порода лапландски самоед
Самоизяди се

- malkia_joro
- разбира нещата
И аз ще се махна от този форум (за три дена)!Писна ми
!Организирате си тука некакви НС-та,а мене никой не ме покани лично!Модовете вместо да си чатят,да вземат да ни обръщат повече внимание,да ни отговарят любезно на глупостите дето пишеме(визирам оня многоимения Магелан)
Сърдя ви се на всички и затова ще отида в Англия на мач
Сбогом (до вторник)

Красотата на живота е в това,че продължава.

-
- кандидат преподавател
"Спри!Не си отивай.Ще ми бъде тъжно....".Лапи,светът ми помрачнява без теб.Колкот мразех зъбовадците и дваж повече ренегатите-дезертьори ,ти опредмети омразата ми,персонифицира я някак си,щот не си пишеше сал риболовно,ми требваше да се праиш на доморасъл политикан-невъзвращенец,който плюва българщината всекак.Сега -празнота ли,пустота ли да кажа и току -виж с умиление съм заобичал лапландците и подкреплението им в твое лице,ама.Не на финландската водка,минавам на "Данцка","Собиески"и да живеят Путин и Медведев -на сума ти качествени руски водки1
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
що така бе..каква е тая ДРАМАТИЗАЦИЯ
нали лапландеца наскоро и без това сподели как най накрая се "вьрнал(прибрал) от Бьлгария"
то,като с досадната работа-като стане пет и трийсе..фьрли си я зад гьрба и бегом по живот

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- Zen
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Вече три дена откакто не напускаш форума
Това написа на 16.09.08
Последно посещение: Пет Сеп 19, 2008 10:34 pm
Бъди мъж и направи поне едно нещо както си го написал
Айде, чао и не се обръщай назад 

Това написа на 16.09.08

Днес се поинтересувах и виж какво прочетох в профила ти:laplandeca написа:...Вече нямам нужда да посещавам форума...
Последно посещение: Пет Сеп 19, 2008 10:34 pm
Бъди мъж и направи поне едно нещо както си го написал

Последно промяна от Zen на Съб Сеп 20, 2008 11:51 am, променено общо 2 пъти.
Абе това форум за заяждане ли е или за споделяне на полезна информация. Стига се занимавахте с човека как да напусне като го обиждате постоянно. Нали има правила, така като гледам тук е пълно с обиди, модеротори няма ли.
МОДЕРОТОРИТЕ- тва нов модел ротори ли са или някъв такъм
. Ей голям заядливко съм станал ще вземе да ме пресече някой модеротор.

Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?