Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Испания-13.09.08
-
- ще става разбирач
Испания-13.09.08
Здр.В събота,аз баща ми и един приятел отидохме до така нареченият"Utxesa".Ставане в 5.00,тръгване в 6.00 и в 7.15 бяхме там.Баща ми,зареден с 3 дънни се настани на обичайното си място-на 150м от нас с приятеля ми.Сутринта една тъмница
та изчакахме 15-ина минути докато плувките са виждаха.Нашто място

баща ми беше на 150м на дясно.Всички въдици бяха на царевица и бял-плувки и дънни.Има-нема 30 мин и баща ми звъни"Яла да кепчосаш 1-вия.Към 2 кила на дъно.След малко и в нашия живарник влезе 1 шарко пак към 2 кг.Приятеля ми беше направил 2-3 топки от хляб,бисквити и вафли та още с пристигането бяха в водата.След 1 час и мойта плувка взе та изчезна.Това беше причината

До към 16.00 извадихме 9 шарана-за първи път бяхме наравно
-всички от тоя калибар-2.0-2.5кг.В 16.15 тръгнахме обратно.Ето го баща ми с 9-те шарана заедно

Всички шарани бяха върнати обратно.
Надвам се че за първа тема в "Успешни"е добре.

баща ми беше на 150м на дясно.Всички въдици бяха на царевица и бял-плувки и дънни.Има-нема 30 мин и баща ми звъни"Яла да кепчосаш 1-вия.Към 2 кила на дъно.След малко и в нашия живарник влезе 1 шарко пак към 2 кг.Приятеля ми беше направил 2-3 топки от хляб,бисквити и вафли та още с пристигането бяха в водата.След 1 час и мойта плувка взе та изчезна.Това беше причината

До към 16.00 извадихме 9 шарана-за първи път бяхме наравно

Всички шарани бяха върнати обратно.
Надвам се че за първа тема в "Успешни"е добре.

Удоволствието на риболова е хванатата риба,не изпържената\!

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Испания-13.09.08
Много повече от добре
правете си кефа когато си можете.Ви завиждам но положително 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- кандидат преподавател
Браво колега много добре.шаран 2 кг.на плувка ако е на директен сие баси кефа 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Браво, страхотни диваци сте надърпали

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- и господ не е толокова добър
Да добре е.Зщо не пробвахте на топчета,хората навънка ги използват успешно и вадят бая големи. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Уха браво че и диваци ,че и 9 броя ми супер
-
- ще става разбирач
Пробвахме първият път когато ходихме ама пълно капоsnegk написа:Да добре е.Зщо не пробвахте на топчета,хората навънка ги използват успешно и вадят бая големи.
Бехме с телескопи с макари-болонезета.ivo75 написа:Браво колега много добре.шаран 2 кг.на плувка ако е на директен сие баси кефа

-
- вече хвърля и на тежко
браво, браво, браво, друго си е лафурия еспаньол

Умът е не само знанието, но и умението да го прилагаш.
Браво обър излет даже повече от добър.
Като гледам май сте накарали шаровците да тансуват ,Браво като първи в успешни е супер
Чакаме и следващото ти ходене на този язовир

-
- новобранец
ех кога ли ще станат и нашите водоеми като в европа ...
браво ... кефете се че тука няма 

Преди всичко най-важното най-напред -след това може и после !
ЗА РИБА СЪМ !!!
ЗА РИБА СЪМ !!!
-
- сериозен играч
Браво бе пичага, само така ,и аз съм ловил диваци и знам какъв кеф е.Дърпат се като магаре на мост.И другия път ,не ги пускайте всичките ,ами си вземете един два ,да видиш каква вкусна риба е и как пие бело винце.
Само да вметна ,за колегите които не са запознати,че в Испания законът позволява ,да си вземеш всичката риба която си наловил,та дори и да е един тон - стига да е над 35 см, за шарана.
Изключения правят само няколко вида , пъстърва ,лин,бляк бас , -последната само в някои провинции.

Само да вметна ,за колегите които не са запознати,че в Испания законът позволява ,да си вземеш всичката риба която си наловил,та дори и да е един тон - стига да е над 35 см, за шарана.
Изключения правят само няколко вида , пъстърва ,лин,бляк бас , -последната само в някои провинции.
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
-
- ще става разбирач
Верно,голям кеф е.Опитвал съм го и направо е супер.И за рибата е вярно ама на тоя язовир можеш да вземеш всяка друга риба освен шарана щото на неколко места на другия бряг правят състезания и по принцип ловят само шаран и после го пускат обратно независимо малък или голям.Иначе сом,пъстърва и щука можеш да си вземеш.lovo написа:Браво бе пичага, само така ,и аз съм ловил диваци и знам какъв кеф е.Дърпат се като магаре на мост.И другия път ,не ги пускайте всичките ,ами си вземете един два ,да видиш каква вкусна риба е и как пие бело винце.![]()
![]()
![]()

- Niki Nankov
- новобранец
добри риби . само така и да поздравиш бащати от ботев , че като гледам и той има сериозен принос за добрия улов .