Кога ?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

I-boy
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Кога ?

Мнение от I-boy »

Kolegi daite informacia koga vdigat zabranata na r. Dunav.
Kade i kakvo e podhodiashto da se lovi tam po tova vreme?
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

zdravey, do kolkoto imam ideq zabranata za reka Dunav trqbva da izteche na 19 May, no ne e 100 % sigurno. Ot IARA bqha obqvili che spored mejdunarodnata konvenciq zabranata za reka Dunav shte byde 1 mesec. Schitano ot nachaloto na zabranata 19 April bi trqbvalo na 19 May tozi mesec da e iztekyl :roll:
I-boy
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Ama..

Мнение от I-boy »

I az taka go smetnah ama mozhe li da se potvardi sas sigurnost shtoto mislia po 24 mai da se digna natam i da probvam tamoshnite somcheta.
Puk det se vika ne mi se bie put, za da doide nekoi gorski i da kazhe "Dai sa da ti pishem act za 400lv shtot lovish na zbraneno" :lol:
Sashto mnogo sha sum blagodaren za saveti po otnoshenie na miasto i nachin na lovene.

Sladur: dai info ako pak si hodil skoro.

Merci
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

dokolkoto razbrah shte e oficialno na 21-vi :)
I-boy
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от I-boy »

Spolai ti fixxer - zhiv i zdrav. Za nai-goliamo moe sazhalenie za idushtite praznici uspiaha da mi provaliat planovete. Kvo da se pravi - poniakoga kat ne vurvi - ne vurvi.
Za po-sledvashtia weekend obache mislia che niama sila koiato da me spre. Ot petuk frukvam :D .
Ako niakoi ima informacia do togava neka ja spodeli. Bezkraino shte sum mu blagodaren - riba, metodi, stru v i pr. za da moga da se podgotvia adekvatno.
Shtoto chestno da si priznaia malko mi e chuzhd tamoshnia ribolov. Dosega samo vednazh imah udovolstvieto da posetia tazi nasha nai-goliama reka. Minalata esen v raiona na hurlec bez podgotovka uspiah da hvana 2 raspera m/u 1,5-2kg i edno sharanche. I sega tvurdo sum reshil da nablegna na dunavskia ribolov - osobeno na som.
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

I-boy написа:Spolai ti fixxer - zhiv i zdrav. Za nai-goliamo moe sazhalenie za idushtite praznici uspiaha da mi provaliat planovete. Kvo da se pravi - poniakoga kat ne vurvi - ne vurvi.
Za po-sledvashtia weekend obache mislia che niama sila koiato da me spre. Ot petuk frukvam :D .
Ako niakoi ima informacia do togava neka ja spodeli. Bezkraino shte sum mu blagodaren - riba, metodi, stru v i pr. za da moga da se podgotvia adekvatno.
Shtoto chestno da si priznaia malko mi e chuzhd tamoshnia ribolov. Dosega samo vednazh imah udovolstvieto da posetia tazi nasha nai-goliama reka. Minalata esen v raiona na hurlec bez podgotovka uspiah da hvana 2 raspera m/u 1,5-2kg i edno sharanche. I sega tvurdo sum reshil da nablegna na dunavskia ribolov - osobeno na som.
koga tochno otivash na Dunava zashtoto i az eventualno drugata sedmica shte poteglq natam ?
I-boy
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от I-boy »

V petuk 28mi sledobed mislia da poteglia. Ideiata mi e da posetia vaprosnia liman okolo Belene (po informatsiata koiato vidiah tuk) makar che shte sum kato slepec v chuzhd apartament - raiona mi e napulno nepoznat.
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

ами то Сладур-а живее в Свищов и ги разбира. И той ходи там на някакви лимани и ще ме води за СОМ, че ми е яко мерак да направя Дунавски риболов. Тръпката е налице :lol:
Гост

Мнение от Гост »

Ama kazhete molia vaprosnia liman e uchastuka m/u svishtov i belene li?
I po-kum svishtov ili po kum belene? Na kartata gledam che ima neshto kato 2 malki ostrovcheta vuv vaprosnia uchastuk. Mozhe li Sladur ili niakoi da dade malko po-tochno opisanie na mestoto.
Predvaritelno blagodaria.
Аватар
amatjora
новобранец
новобранец

Мнение от amatjora »

Това е извадка от заповедта на ИАРА:

3. В съответствие с международната Спогодба за риболова в р. Дунав, във
водите на българския участък на реката, забраните за улов на риба са както следва:
Обща пълна забрана на всички видове риби за срок от 33 дни през периода от 19 април до 21 май включително.

3.2. Забрана за улов на есетровите риби за срок от 47 дни през периода от 19 април до 4 юни включително.

3.3. Забрана за улов на карагьоз (дунавска скумрия) за срок от 33 дни през
периода от 19 април до 21 май включително.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”