Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Кога ?
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Ama..
I az taka go smetnah ama mozhe li da se potvardi sas sigurnost shtoto mislia po 24 mai da se digna natam i da probvam tamoshnite somcheta.
Puk det se vika ne mi se bie put, za da doide nekoi gorski i da kazhe "Dai sa da ti pishem act za 400lv shtot lovish na zbraneno"
Sashto mnogo sha sum blagodaren za saveti po otnoshenie na miasto i nachin na lovene.
Sladur: dai info ako pak si hodil skoro.
Merci
Puk det se vika ne mi se bie put, za da doide nekoi gorski i da kazhe "Dai sa da ti pishem act za 400lv shtot lovish na zbraneno"

Sashto mnogo sha sum blagodaren za saveti po otnoshenie na miasto i nachin na lovene.
Sladur: dai info ako pak si hodil skoro.
Merci
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Spolai ti fixxer - zhiv i zdrav. Za nai-goliamo moe sazhalenie za idushtite praznici uspiaha da mi provaliat planovete. Kvo da se pravi - poniakoga kat ne vurvi - ne vurvi.
Za po-sledvashtia weekend obache mislia che niama sila koiato da me spre. Ot petuk frukvam
.
Ako niakoi ima informacia do togava neka ja spodeli. Bezkraino shte sum mu blagodaren - riba, metodi, stru v i pr. za da moga da se podgotvia adekvatno.
Shtoto chestno da si priznaia malko mi e chuzhd tamoshnia ribolov. Dosega samo vednazh imah udovolstvieto da posetia tazi nasha nai-goliama reka. Minalata esen v raiona na hurlec bez podgotovka uspiah da hvana 2 raspera m/u 1,5-2kg i edno sharanche. I sega tvurdo sum reshil da nablegna na dunavskia ribolov - osobeno na som.
Za po-sledvashtia weekend obache mislia che niama sila koiato da me spre. Ot petuk frukvam

Ako niakoi ima informacia do togava neka ja spodeli. Bezkraino shte sum mu blagodaren - riba, metodi, stru v i pr. za da moga da se podgotvia adekvatno.
Shtoto chestno da si priznaia malko mi e chuzhd tamoshnia ribolov. Dosega samo vednazh imah udovolstvieto da posetia tazi nasha nai-goliama reka. Minalata esen v raiona na hurlec bez podgotovka uspiah da hvana 2 raspera m/u 1,5-2kg i edno sharanche. I sega tvurdo sum reshil da nablegna na dunavskia ribolov - osobeno na som.
koga tochno otivash na Dunava zashtoto i az eventualno drugata sedmica shte poteglq natam ?I-boy написа:Spolai ti fixxer - zhiv i zdrav. Za nai-goliamo moe sazhalenie za idushtite praznici uspiaha da mi provaliat planovete. Kvo da se pravi - poniakoga kat ne vurvi - ne vurvi.
Za po-sledvashtia weekend obache mislia che niama sila koiato da me spre. Ot petuk frukvam.
Това е извадка от заповедта на ИАРА:
3. В съответствие с международната Спогодба за риболова в р. Дунав, във
водите на българския участък на реката, забраните за улов на риба са както следва:
Обща пълна забрана на всички видове риби за срок от 33 дни през периода от 19 април до 21 май включително.
3.2. Забрана за улов на есетровите риби за срок от 47 дни през периода от 19 април до 4 юни включително.
3.3. Забрана за улов на карагьоз (дунавска скумрия) за срок от 33 дни през
периода от 19 април до 21 май включително.
3. В съответствие с международната Спогодба за риболова в р. Дунав, във
водите на българския участък на реката, забраните за улов на риба са както следва:
Обща пълна забрана на всички видове риби за срок от 33 дни през периода от 19 април до 21 май включително.
3.2. Забрана за улов на есетровите риби за срок от 47 дни през периода от 19 април до 4 юни включително.
3.3. Забрана за улов на карагьоз (дунавска скумрия) за срок от 33 дни през
периода от 19 април до 21 май включително.