Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Има ли в този саит харпунджий от Варна
Модератор: nkolev66
Има ли в този саит харпунджий от Варна
Ако има харпунджий от Варна в този саит и нямат нищо против да си имат приятел или колега в повече нека да пишат. Ше се радвам да се запознаем и да половуваме заедно.
Пашата обича смелите.
Re: Има ли в този саит харпунджий от Варна
Здрасти,
да Барета, редовно следя форума особенно разказите на Диканаров, Булти и на малкия Фишермен, но не съм взимал много участия. Ще се радвам да се запозная и с теб и с други запалени харпунджии. Гмуркам се отдавна, но от около две години успях да се пооборудвам добре, Булти е прав жени, деца, работа - ангажименти трудно е. Иначе съм от Варна, доколкото разбирам сме и бивши колеги ще има какво да се обсъди.
да Барета, редовно следя форума особенно разказите на Диканаров, Булти и на малкия Фишермен, но не съм взимал много участия. Ще се радвам да се запозная и с теб и с други запалени харпунджии. Гмуркам се отдавна, но от около две години успях да се пооборудвам добре, Булти е прав жени, деца, работа - ангажименти трудно е. Иначе съм от Варна, доколкото разбирам сме и бивши колеги ще има какво да се обсъди.
Абе да не би подводния риболов да са го забранили вече. Що се крият варненските харпунджии.
Пашата обича смелите.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Щото са за риба.Не са кат теб цял ден предbaretata написа:Абе да не би подводния риболов да са го забранили вече. Що се крият варненските харпунджии.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Киро не съм спрял да ходя за риба бе човек. Моята не може да ме види в къщи в последните 2 седмици.
Пашата обича смелите.
- КИРО
- Обратна връзка:
Не се отчайвай,и аз съм на същото разстояние,само дето мойта постоянно ме вижда,и все работа ми създава.

- rikitikitavi
- разбира нещата
Аз също съм на линия. Ако има някой желаещ да заповяда, едно място в колата е свободно
пп условието е да носи кафе

Е-книгата "Черноморски риболов"
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- научил се да хвърля
Кво кафе,кви 5 лева...200 ракия на гладно и в моретоrikitikitavi написа:Аз също съм на линия. Ако има някой желаещ да заповяда, едно място в колата е свободно![]()

"Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been poisoned, Only after the last fish has been caught, Only then will you find that money cannot be eaten."
- rikitikitavi
- разбира нещата

Е-книгата "Черноморски риболов"
Сигурен съм , че след 200 грама ракия и една -две дози морска вода ще нахраниш доста риба в морето.
Пашата обича смелите.
Ха здравейте,
От Варна съм. Не може да се каже, че съм мнякакъв кой знае какъв харпунджия, щото прашка за риба различна от попчета си купих миналата година. Мен просто ме кефи да съм под водата.
Обаче за съжаление преди две седмици закрих сезона
Сега откривам този на ракийката пред камината 
От Варна съм. Не може да се каже, че съм мнякакъв кой знае какъв харпунджия, щото прашка за риба различна от попчета си купих миналата година. Мен просто ме кефи да съм под водата.
Обаче за съжаление преди две седмици закрих сезона

Емо като се прибереш Във Варна обади се да направим една разходка из нашето море.
Пашата обича смелите.
baretata написа:Емо като се прибереш Във Варна обади се да направим една разходка из нашето море.

- КИРО
- Обратна връзка:
Аз ще ви снимам.