Много бой по Арда и яз.Кърджали !

Модератори: bobopeli, sapuna

LynyrdSkynyrd
сериозен играч
сериозен играч

Re: Много бой по Арда и яз.Кърджали !

Мнение от LynyrdSkynyrd »

В събота и аз бях на Чам дере нали така му се вика тая местност там.Бях с един приятел от циментовия мост нагоре и извадихме около 30тина алая на хляб с прилични размери.Може и да си видял колата червено пежо експерт облепено с реклами на строителни машини бях го спрял точно до моста.И нас ни плющя яко дъждът, но пък удоволствието от риболова беше голямо.Да те питам след селото има една хижа знаеш ли как се казва и кави са условията и цените.
Изображение Изображение
toshko
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от toshko »

:smt023 :smt023 :smt023
Поздравления!
Акъл и да нямаш, може да дадеш !!!!!!!
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

Начесал си крастата добре :smt023
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Е,те това е един любим от моите риболовни райони.Браво,изпитал си тръпката и от риболова, и от дъжда,видял си красоти-над с.Китница и бетонния мост,нагоре при вливането на Давидковска река в Арда,красотите са още по-големи,алаите-понякога "ептен ьодри",мрените-най-вкусни на света,а кефали има напрао извънземни!Ама напоследък и там шарят "мрежарите",та накрая ще останат сал уклейките.А пък оня там,на корабчето /язовира си е хубав /-не ми се коментира -таз кръчма оскърбява риболова в оня район.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”