Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Много бой по Арда и яз.Кърджали !
-
- сериозен играч
Re: Много бой по Арда и яз.Кърджали !
В събота и аз бях на Чам дере нали така му се вика тая местност там.Бях с един приятел от циментовия мост нагоре и извадихме около 30тина алая на хляб с прилични размери.Може и да си видял колата червено пежо експерт облепено с реклами на строителни машини бях го спрял точно до моста.И нас ни плющя яко дъждът, но пък удоволствието от риболова беше голямо.Да те питам след селото има една хижа знаеш ли как се казва и кави са условията и цените.

- Бисо
- сериозен играч
Начесал си крастата добре 

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
-
- кандидат преподавател
Е,те това е един любим от моите риболовни райони.Браво,изпитал си тръпката и от риболова, и от дъжда,видял си красоти-над с.Китница и бетонния мост,нагоре при вливането на Давидковска река в Арда,красотите са още по-големи,алаите-понякога "ептен ьодри",мрените-най-вкусни на света,а кефали има напрао извънземни!Ама напоследък и там шарят "мрежарите",та накрая ще останат сал уклейките.А пък оня там,на корабчето /язовира си е хубав /-не ми се коментира -таз кръчма оскърбява риболова в оня район.