Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

р.Искър
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
р.Искър
Днес ми отпуснаха 2 часа за риболов(жената) така каза
и понеже никои не искаше да доиде с мен реших да не се отдалечавам много и отидох на река Искър,по точно до гара Бов.взех 1 въдица на плувка,мислех да ловя кефал,забърках захранка за река,сложих 0.300 гр бял червеи и зачаках,след 0.50 сек хванах 1-вия,около 0.300 гр,и така за около 45 мин.направих още 9,някои бяха и по малки.И до тук с моят риболов,защото от някаде реката стана кафява...и спря
до тук нищо интересно де,прибирам се в Своге..и вуичо ми които ако ходи на риба някаде ще е на не повече от 300 м от нас
(реката минава под наща къща),ме извика и ме разби!!!!беше хванал около 4 кг клен и 1 пъстърва около 0.800 гр,и това на воблер
направо ме разби,рибата ми е в двора аз каде я търся,но според мен голямите риби в реката са гладни а аз имам малки рибки и утре съм на реката!!ето и малко снимки
и снимка на вира от моита тераса,малко по надолу е Синия вир,мисля че е бил известен в миналото,понеже е на огромна скала и е имало много сом,сега съм сигурен че има щука,въпрос на време е да я излъжа.наслука

Ама толкова много риба ти казвам. Хвърлиш-вадиш, хвърлиш-вадиш. По едно време нямах време да хвърлям и само вадех."
Re: р.Искър
браво за излета
сега пази вира от парашутисти
сега пази вира от парашутисти
БЕХ В САБОТА И ХВАНАХ КЛЕН ЗАДОВОЛИТЕЛНО НО ЖЕРНО В СВОГЕ ПАРАШУТИСТИ ЗДРАВО
И дари ни с много сила
кога хванем много риба
да преборим алчноста
да я пуснем по вода
кога хванем много риба
да преборим алчноста
да я пуснем по вода
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
само не знам каде са снимките...уж ги качих..
а парашутисти много,на няколко пъти засичам такива..и лошото е че те наи вече ловят мряна а нея тази година я няма... 

Ама толкова много риба ти казвам. Хвърлиш-вадиш, хвърлиш-вадиш. По едно време нямах време да хвърлям и само вадех."