Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Презентация на съфорумниците
Модератор: dantho.mihov
Re: Презентация на съфорумниците
Чак сега забелязах темата!
Име:Константин Сребрев
Възраст : 23
Семейно положение : Неженен със сериозна приятелка
Родом съм от Пловдив но живея в София
студент(временно прекъснал) в УАСГ (бившия ВИАЗ) специалност ССС(Строителство на Сгради и Съоражения) демек Строителен Инженер
В момента работя търговец на профисионална строителна техника( Бетонобъркачки , телфери , машини за рязане на камък, машини за мазилки и замазки и те такива неща) Фирмата в която работя е представител на една италянска компания IMER GRUP
Хобито ми от 1 год. е риболов все още сам начинаещ но чета и питам на ляво и дясно и всеки свободен момент гледам да сам на някои гьол. Надявам се някои ден да помагам с ценни савети и аз!
Ако мога да бъда полезен на някои да пише на Лични Всеки ден следя форома.
Наслука
Име:Константин Сребрев
Възраст : 23
Семейно положение : Неженен със сериозна приятелка
Родом съм от Пловдив но живея в София
студент(временно прекъснал) в УАСГ (бившия ВИАЗ) специалност ССС(Строителство на Сгради и Съоражения) демек Строителен Инженер
В момента работя търговец на профисионална строителна техника( Бетонобъркачки , телфери , машини за рязане на камък, машини за мазилки и замазки и те такива неща) Фирмата в която работя е представител на една италянска компания IMER GRUP
Хобито ми от 1 год. е риболов все още сам начинаещ но чета и питам на ляво и дясно и всеки свободен момент гледам да сам на някои гьол. Надявам се някои ден да помагам с ценни савети и аз!
Ако мога да бъда полезен на някои да пише на Лични Всеки ден следя форома.
Наслука
-
- вече хвърля и на тежко
И аз като колегата по-горе, ама по-добре късно отколкото никога! Казвам се Огнян Запрянов, от Варна. Занимавам се професионално с монтаж на мебели внесени от чужбина. Също и с производство на такива, но при местни условия. Ако някой има необходимост- добре дошъл!
Здравейте и от мен. Сега виждам темата
.
Казвам се Бойко Спасов, от София. Работя като приемчик в сервиз за товарни автомобили.
Ако мога да помогна на някой колега, насреща съм.
Имам доста нестандартно работно време, три дни работя, три почивам и много трудно си намирам компания за риболов.

Казвам се Бойко Спасов, от София. Работя като приемчик в сервиз за товарни автомобили.
Ако мога да помогна на някой колега, насреща съм.
Имам доста нестандартно работно време, три дни работя, три почивам и много трудно си намирам компания за риболов.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Здравейте и от мен! Казвам се Мартин Хлебаров,от Бургас,на 25г.Завършил съм ТУ-Варна спец. Комуникационни техники и технологии.От близо 3 години съм управител в магазин за GSM в една от големите вериги.Накратко-аз съм човека за GSM-ите,който има проблем да свирка!!!Успех!
Ще те спукам,рибо!
-
- научил се да хвърля
Здравейте колеги аз се казвам Халил и съм от Бургас, на 20г. уча първа година в техническия колеж "Електроника".
А Средното съм го завършил в Морското училище в Бургас със специалност "Технология на риболова,рибопреработването и аквакултури", а през лятото работя даже и сега в Летище Бургас като платформен електрокарист.
Упех и наслука на всички.
А Средното съм го завършил в Морското училище в Бургас със специалност "Технология на риболова,рибопреработването и аквакултури", а през лятото работя даже и сега в Летище Бургас като платформен електрокарист.
Упех и наслука на всички.
Чак Сега ВиЖдам темата
Здравейте....
Казвъм се Димитър , ученик съм
,тренирам футбол от 5год. , мн съм запален по риболова
и съм от София
.

Здравейте....
Казвъм се Димитър , ученик съм

Здравейте и от мене и от здраве да не се оттървете. Матю Матев от Карлово съм на 47години професия заварчик ВИГ или по простичко аргонови заварки.С риболов се занипавам от 10годишен,от тогава ми е издаден и първия билет за риболов. Всякакви стругови и фрезови услуги .
Последно промяна от matev62 на Пон Сеп 22, 2008 3:10 pm, променено общо 1 път.
Който не ходи той не хваща
Здравейте
име:Валентин Стоев
ридом и живущ в Пловдив
години:25
образование:завършено Публична администрация ЕКИУ-Пловдив,и в момента ми остава само държавния изпит за Стопанско управление ПУ-Пловдив.
работа: в момента безработен,искам да се насоча в работата свързана с хобито ми а по точно риболова.Ако някой може да ми пимогне нека пише в ЛС.
Хобито ми е риболов,практикувам го откогато се помня
(от малък съм по язовирите),харесвам риболова в спокойни води,и не съм чак толкова голям привърженик на риболова на река(въпреки че имам и много такива излети).Имам няколко статии в списание На риба.Това е от мен чао колеги

име:Валентин Стоев
ридом и живущ в Пловдив
години:25
образование:завършено Публична администрация ЕКИУ-Пловдив,и в момента ми остава само държавния изпит за Стопанско управление ПУ-Пловдив.
работа: в момента безработен,искам да се насоча в работата свързана с хобито ми а по точно риболова.Ако някой може да ми пимогне нека пише в ЛС.
Хобито ми е риболов,практикувам го откогато се помня

Последно промяна от nedved3 на Вто Сеп 30, 2008 10:07 pm, променено общо 1 път.
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Александър - 24 годишен младеж ,
Завърших МИО в Свищов, сега ми остана само защита на магистърска степен по Международен бизнес и мениджмънт ... Работих в сферата на недвижимото имущество като консултант ( Адрес ) и след това мениджър продажби в една фирма която се занимава с логистика и преместване на семействата на дипломатите от една страна в друга ... Сега съм на Враца и чакам да си защитя дипломата Окт. месец след което се завръщам да търся добра работа по София. Иначе имаме фирма за противопожарно оборудване ! Към хобито риболов прибавяме и компютри и баскетбол
Завърших МИО в Свищов, сега ми остана само защита на магистърска степен по Международен бизнес и мениджмънт ... Работих в сферата на недвижимото имущество като консултант ( Адрес ) и след това мениджър продажби в една фирма която се занимава с логистика и преместване на семействата на дипломатите от една страна в друга ... Сега съм на Враца и чакам да си защитя дипломата Окт. месец след което се завръщам да търся добра работа по София. Иначе имаме фирма за противопожарно оборудване ! Към хобито риболов прибавяме и компютри и баскетбол

- XauBaHkO
- ще става разбирач
Иван се казвам , на 28 , Асеновградско
Рвботя в сферата на ЛАЙлоните
Майстор печатар (флексопечат) , предпечат и изработка на фотополимерни клишета
Ако могфа да помагам .... свиркайте!
Рвботя в сферата на ЛАЙлоните

Майстор печатар (флексопечат) , предпечат и изработка на фотополимерни клишета
Ако могфа да помагам .... свиркайте!
Здравейте,
казвам се Димо Дичев и съм от Пловдив.На 19 години съм.
Още съм начинаещ в риболова но има още време да се науча
казвам се Димо Дичев и съм от Пловдив.На 19 години съм.
Още съм начинаещ в риболова но има още време да се науча
- Zvezdichko
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Понеже прочетох критика, че някои хора се сърдят, че други не са се представили в "Презентацията", ето ме и мен:
Светослав Д. Александров, гр. Плевен, понастоящем студент-молекулярна биология в Софийски Университет, запален фен на космическата техника, собственик на КОСМОС БГ и... освен телескопите, обичам и другите телескопи, дето ... сещате се.
Светослав Д. Александров, гр. Плевен, понастоящем студент-молекулярна биология в Софийски Университет, запален фен на космическата техника, собственик на КОСМОС БГ и... освен телескопите, обичам и другите телескопи, дето ... сещате се.
Кефя се на всичко, дори и на звяра на аватара 

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Здравеите казвам св Атанас Янков Иванов от Варна
занимавам се с риболов покраи бащата на сапругата ми /КИРО/
по образование сам строителен техник но не ме влече
по професия сам коляч /касапин/
а сега карам пътно строителна машина/фреза/
зимата снегоринни ротори,и др техника
ако някои има нещо за клане наблизо да звънка
пак и на далеч
занимавам се с риболов покраи бащата на сапругата ми /КИРО/
по образование сам строителен техник но не ме влече
по професия сам коляч /касапин/
а сега карам пътно строителна машина/фреза/
зимата снегоринни ротори,и др техника
ако някои има нещо за клане наблизо да звънка
пак и на далеч

-
- вече хвърля и на тежко
Здравейте Колеги, сега виждам темата и не мога да я подмина.
Казвам се Васил Зарков. На 25 години съм. По образование съм регионалист/икономист. Първото придобито в СУ ,,Св. Климент Охридски”, а второто в УНСС.
Работата ми е да разработвам проекти, търсещи финансиране най-вече по линия на ЕС.
Бих се радвал да помогна на всеки от съфорумците, стига да мога

Казвам се Васил Зарков. На 25 години съм. По образование съм регионалист/икономист. Първото придобито в СУ ,,Св. Климент Охридски”, а второто в УНСС.
Работата ми е да разработвам проекти, търсещи финансиране най-вече по линия на ЕС.
Бих се радвал да помогна на всеки от съфорумците, стига да мога

Умът е не само знанието, но и умението да го прилагаш.
Здравейте,
Казвам се Мирослав Михйлов от гр. Габрово. По професия съм лекар, засега работя като GP. Ника ми е Попдок всички знаете защо. Женен съм с две деца, неосъждан за издръжки на други.
Казвам се Мирослав Михйлов от гр. Габрово. По професия съм лекар, засега работя като GP. Ника ми е Попдок всички знаете защо. Женен съм с две деца, неосъждан за издръжки на други.