Струма край Земен / Златна Панега

Модератор: Кърцата

tonaldo
новобранец
новобранец

Струма край Земен / Златна Панега

Мнение от tonaldo »

Здравейте, последният уикенд преди забраната за пъстърва сме се наканили от много време да отидем да направим един пикник. Ще сме към 10-15 души с малки деца и бебета :) Никой от нас не е ходил на Златна Панега, а аз съм ходил веднъж за 2 часа край Земен. Предвид дребосъците и времето няма да е на палатка. Скарата и хубавата природа ще са водещи, тъй като само 2-ма сме рибарите и то пишман :) Ако някой може да ни даде информация къде може да преспим по тези места ще сме страшно благодарни?
saksi
фен клуб-скобар

Re: Струма край Земен / Златна Панега

Мнение от saksi »

tonaldo написа:Здравейте, последният уикенд преди забраната за пъстърва сме се наканили от много време да отидем да направим един пикник. Ще сме към 10-15 души с малки деца и бебета :) Никой от нас не е ходил на Златна Панега, а аз съм ходил веднъж за 2 часа край Земен. Предвид дребосъците и времето няма да е на палатка. Скарата и хубавата природа ще са водещи, тъй като само 2-ма сме рибарите и то пишман :) Ако някой може да ни даде информация къде може да преспим по тези места ще сме страшно благодарни?
http://www.journey.bg/bulgaria/bulgaria.php?guide=4204
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”