Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Помогнете 2ри неуспех на Панчарево
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Помогнете 2ри неуспех на Панчарево
Здравейте колеги, днес за втори път бях на Панчарево за риба, до стената, въртяхме с колегата също и на двата бряга, но нищо и нищо, никакъв удар, дори и кълване нямаше... единствено колегата първия път заби 3 слънчевки и едно малко костурче в рамките на целия ден, а аз нищо и нищо, само единично калване на плувка и на рибка (която успях да намеря по труден начин защото нямах нито кеп нито рачило) и това в рамките на два дена. Стръвта ни беше торен червей, бял червей, и царевица ФФ тейст, захранка не ползвахме. Тъкъмите: ловяхме на плувка, пробвахме и на дъно и плувка на дъно, все безуспешно. Моля помогнете на начинаещите защо така безуспешен се оказа риболова. Мястото ли ? риба със сигурност имаше, днес едни колеги близо до нас извадиха бая голям шаран, доколкото видях на рибка хвърляха и на дъно.
- Живко Василев
- разбира нещата
Re: Помогнете 2ри неуспех на Панчарево
Платено ли е там и за каква риба хвърляш?

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
-
- новобранец
Не, не е платено, дори мястото е доста комерсиялно, хвърлям за каквато има
червеноперки, костури, уклей, дори и за шаран на дъно на царевица , но нищо и нищо

- Rapala_Team
- разбира нещата
Сменете мястото хвърляйте захранка използвайте по-финни такъми и може и да се получи иска се Упорстване - а дано другият път е Успешен 

CARP FISHING 

- danail kacarov
- научил се да хвърля
няма да се отказваш с повече изледи става и с пробване на различни чалъми,салтанати иии не се отказвай
храниш стабилно на правилното място и ще се получи
храниш стабилно на правилното място и ще се получи
-
- новобранец
Може ли за съвет каква захранка е подходяща за там, нещо което да не удря много джоба на бедния студент 

Колега, опитай след ''Лебед-а'' или на моста след банята (няма начин да не го намериш, то тва място е окупирано винаги)- освен някоя червеноперка на бял или костур и някой заблуден клен на жива рибка друго не очаквай да излезе.По отношение на захранката оптималния вариант BG захранка за 2лв.пакета- това е най-ефтиния вариант, ако тръгнеш да си правиш сам излиза за същите пари или повече даже.Панчарево е труден (и мръсен, заради вливащата се канализация на цяло Панчарево в него) водоем, не се отказвай, лично аз съм ходил поне 4 пъти преди да хвана каквото и да е
Това е моя съвет и моето мнение, надявам се че съм бил полезен.
Поздрави!

Поздрави!

-
- новобранец
Благодаря на всички, следващия път ще отида зареден до дупка, а за отказване не съм си и помислял
все пак съм овен и отчасти гръцки инат 

- Живко Василев
- разбира нещата
Пробваите един обикновен и прост монтаж без захранка само с торен червеи.Значи едно олово две куки и пръчката на горе,торен червеи на куките а пръчката на горе понеже колегата казва че е мръсно.Сложи звьнче или гледаи върха като се разтрепери знаеш.Тук в Бургас на Мандрата бяхме утишли с колега за риба със всякви модерни неща косми,царевица,захранка на Ван Ден Енде и тн. и така три часа капо само гледахме как колегите прибират мазна таранка на ,,попченски монтаж,, с двете куки и олово без захранка баз ракета и тн. та решехме и ние да пробваме и се оказа успешно и понякога най простите неща са най успешни.Ако има шарко може да пробвате един начин който научих от Сапуна кофички от кафе пълни с царевица замразени и тн. провери с търсачката и ще разбереш повече подробности.Успех приятелю и следващия път да ни зарадваш с един хубав репортаж в успешни.

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
-
- новобранец
Мерси колега
ще пробвам и твоето предложение
все пак знам какво е попченски такъм и аз съм от бургас, просто уча тука в софия
иначе друго си е морския риболов
само се чудя с какви куки да го направя, имам едни 12 номер, но ми се стува че са малки