Място за улов на шаран близо до Бургас -да е сигурно

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

jivko56
новобранец
новобранец

Място за улов на шаран близо до Бургас -да е сигурно

Мнение от jivko56 »

Ако някой знае място за ловене на шаран близо до Бургас да пише.Няма значение дали е платено или не.Магазините ги знам и от там не ми се хваща :D .Мерси предварително за информацията.Ако може да кажете на какво се хваща точно и дали сте ходили на скоро на него да хващате или е само слух.
daks
новобранец
новобранец

Re: Място за улов на шаран близо до Бургас -да е сигурно

Мнение от daks »

Не съм ходил но чувам че на Лъка вадят шарани.Платено е.Цена не мога да кажа ама ако са поразровиш из форума ще откриеш.
А на Вая също вадят ама рядко , пък е е адската мизерия.
jivko56
новобранец
новобранец

Мнение от jivko56 »

на вая знам че е мизерия знам един приятел който е от лъка ще му се обадя после да го питам дали знае нещо.Мерси за инфото и ако има още някой който знае къде се хващат да кажат
Аватар
Живко Василев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Живко Василев »

За Лъка билетчето е 2 лв. без ограничение на пръчки а хванатата риба се заплаща ако искаш да я задържиш.На Карнобат миналата седмица беше паднало много нивото и рибата се задушаваше иначе там има доста шарко и е голямо удоволствие да се лови.Таксата в Карнобат е 2 лв. на пръчка а рибата се плаща допълнително.Аз пак ще пробвам да отида в неделя дано да не се разхождам пак напразно и да са решили проблема с рибата.За Вая и за Мандра може да пробваш но шаран по голям от 100 гр. трудно ще извадиш плюс това Мандрата е обрасла цялата с водорасли а на Вая е много ама мноого мръсно и се разхождат едни едри оранжеви плъхове просто не е истина в какво бунище се е превърнало мястото.На Мндрата е по вероятно да видиш парашутист вместо спортист риболовец.Но има надежда миналата събота имаше проверки от Иара и обещаха да проверяват всеки ден за бракониери :lol: Дано да е така обещах им съдеиствие.Където и да отидеш успех и да пишеш после :smt023 :D
Изображение
Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
hellion
новобранец
новобранец

Мнение от hellion »

А колко се плаща за килограм шарко? :D Вчера бях на Мандра на разлятото до Изворска река. Пълно с парашутисти :axe: Почвам да се чудя за какво купувам тоя билет изобщо :evil:
ilchev2002
новобранец
новобранец

Мнение от ilchev2002 »

Здравейте пичове!
Вчера ходих на язовира в с.Трояново за първи път,но не бях много подготвен и хванах само едно малко шаранче и много таранки.Язовира е зарибен-има шаран,бял амур,сулка,сом...Абе супер е!Преди няколко дена били хванали 3 кг амур!Иначе излизали по около 1,2,3 кг шарани.Кълве на торен червей и царевица ама може да пробвате и на друго.Лови се най-вече на дъно,но може се пробва и на плувка макар че на плувка се хваща почти само таранка.Не се плаща за пръчка а на килограм уловена риба,но ако искаш може да я пуснеш обратно в язовира всичката риба или да си оставиш 1-2!
Много ми хареса,голямо спокойствие е и най-важното има риба!Даже мисля да си купя къща в селото и уикендите да съм там!
Ако не го знаете къде е ще ви обясня.Минавате през Долно езерово,Равнец,Братово и след това е Трояново-на около 25 км е от Бургас!Като влезете в селото ще гледате в ляво от пътя има едно дървено кафе,веднага след кафето завивате в дясно и карате само направо и излизате на язовира!Само че трябва да отидете от далечната страна на язовира /има едни фургони там/!
На слука пичове!В Събота или Неделя ще се видим там!
hellion
новобранец
новобранец

Мнение от hellion »

В тази посока има още 2-3 язовира - около с. Детелина и с. Крушево. Знам че са под аренда, но каква риба има има и дали може да се лови нямам информация.
Bully

Мнение от Bully »

.
Последно промяна от Bully на Пет Мар 20, 2009 2:48 pm, променено общо 1 път.
halil1988
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от halil1988 »

Някои скоро ходил ли е на Трояново?
Изображение
Аватар
nikikati
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nikikati »

Колеги ходих в началото на септември. Не беше никак зле. Условията също са добри 1 левче на пръчка и рибата може да се пусне ако не я искаш. Не се страхувайте да ползвате топчета. Има екземпляри около 3 кг и ще се преборите с каракудата,тъй като е научена на царевица. Казвам го от личен опит. Тогава ползвах ванилия и скопекс 16 ки, но сега бих опитал и на по тежки аромати. НАСЛУКА! Между другото иска си хранене и дистанция - поне 80 м.
Шаранът не ти гледа такъмите!

CATCH & RELEASE
Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от carpsliven2 »

Ходих два пъти на Карнобат там става разбиване.. Тактика: ваглер с косъм две царевички дипнати в раци на Кевин Неш , местните хващат на земен червей но, обират по-дребните. на шаранджйките на косъм , 5 царевици , монтаж болтриг - същите калибри , на 7 царевици няма удар. Масово излизат около 2'те кила. Успех колеги.
Изображение
Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
Аватар
Koleff
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Koleff »

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”